השבת כבר נעלמה, אבל הטעמים עוד לא ../images/Emo9.gif...
התמונה כאן רק בשביל ההתגרות
... הנתחים המשגעים האלה הוגשו בשבת בצהריים כ"אסאדו שיכור": הבשר הושרה משישי אחה"צ ב - בקבוק (330) טובורג כחצי כוס ברנדי 3-4 מסמרי ציפורן, כמה גרגרי פלפל אנגלי ופלפל שחור, כפית זרגי כוסברה (גד) - לגרוס גס במכתש ועלי. ההכנה: כשלוש וחצי שעות לפני הארוחה מוציאים את הבשר מהמשרה (שומרים את הנוזלים!), מנגבים היטב, ומשחימים במחבת כבדה, מכל הצדדים. מעבירים לתבנית צליה. מוסיפים למחבת 2-3 גזרים, שורשי פטרוזיליה וסלרי ובצל/כרישה - חתוכים גס. מטגנים עד שמשחימים קלות, ומצרפים לבשר בתבנית. שופכים את נוזלי המשרה למחבת החמה, ומקרצפים אותה. מוזגים הכל לתבנית. מכסים בנייר אפייה ומעליו בנייר אלומיניום, ומכניסים לתנור חם (150 מעלות) למשך כ-3 שעות. מגישים עם פירה. מעדן
התמונה כאן רק בשביל ההתגרות

