השבת עם חמותי

עדוש

New member
השבת עם חמותי ../images/Emo153.gif

טוב, אז האמת היא שלא היה נורא בכלל.שעתיים יום שישי בערב, ושעה וחצי יום שבת בצהריים
. קצר וקולע, כמו שאומרים
. בגלל שנורא התרחקנו ממנה בזמן האחרון, היא התחילה לקפל את הזנב ובקושי שומעים אותה מעירה על משהו.אז עבר בשלום. אבלנפלנו במלכודת
בעוד כשבוע וחצי היא עוברת ניתוח (שיעבור בשלום)והיא מודיעה לנו (כרגיל זה תמיד בהתייעצות עם 2 הבנות ולנו זה הודעה) שבת הבאה עושים שם עם כל המשפחה
.והנורא מכל, בעלי יוצא היום למילואים, וכנראה לא יחזור לשבת
זה אומר שאני צריכה להתקע שם לבד
ואז תבוא המכה
כי תמיד ההערות באות כשהבעל לא לידי, כי הוא סותם להם את הפה (חולה על בעלי
)

בולי27

New member
לפחות היה בסדר....

בשבוע הבא אם לא יתחשק לך ללכת תמציאי לך מחלה! היום כולם חולים!

מנופ

New member
עדוש,

כשבעלי יוצא למילואים, חמותי תמיד מבקשת שאבוא אליה לשבת, ותמיד אני מתחמקת ומוצאת תירוצים מפה ועד אילת (וזה המון). אז תעשי כמוני, אני לבד לא מגיעה ויתהפך העולם... שיעבור לך בקלות ה"לבד" ושהמילואים יעברו מהר.

עדוש

New member
תודה לכן../images/Emo24.gif

בולי, הבטחת להשוות
איך עבר אצלך

בולי27

New member
היה בסדר פחות או יותר.....

בעלי לא רצה לספר להם על ההריון עדיין. אבל הקאתי בשרותים והם התנפלו עלינו...."היא בהריון, נכון שהיא בהריון?" לאחר הפצרות שנמשכו כמה דקות וגם רדפו אחרי לתוך השרותים (בעודי מקיאה) בסוף אישרתי להם שאני בהריון והם התחילו לצעוק עלינו איך העזנו להסתיר מהם .... חמותי באה להגיד לי שהיא כועסת עלי ולא רוצה לדבר איתי!!!! אמרתי לה שאני דווקא לא התנגדתי לספר וזה הבן שלה רצה להסתיר!!!! היא נפגעה עוד יותר.... כשהלכנו היא באה להגיד לי שעשיתי אותה מאושרת... אבא שלו אמר שיש לנו מזל כי הוא כבר התכוון להתקשר לאמא שלי ולהגיד לה שאנחנו הגזמנו כי אנחנו כבר צריכים להביא ילד (????) מעניין מה אמא שלי היתה אומרת (אחרי שהיא היתה מקבלת דום לב) שנייה אחרי שאמרנו להם לא לספר לאף לאחד, חבר של בעלי נכנס אליהם הביתה ואבא שלו כבר סיפר שאני בהריון..... אוף...... בקיצור למרות כל העצבים שהם עשו לי (והם עשו הרבה) הם באמת מאושרים ושמחים.

בולי ממי../images/Emo49.gif

הם באמת שמחים. אין מה לעשות. זה גם הדם שלהם. תשתדלי להבין. עכשיו שהם יודעים, שתפי אותם. אל תיצרי לך אוייבים שלא לצורך. היפכי אותם לבני בריתך.

עדוש היקרה../images/Emo39.gif

תמיד אפשר לקבל איזה וירוס של 24 שעות בעונה הזאת. שלשולים הוקאות. מי יכול לבדוק אותך. אפילו לא בעלך.

smagi

New member
עדוש מתוקה שלי ../images/Emo24.gif

אני ממש שמחה בשבילך שהסופשבוע עם הקרציה עבר מהר ובקלות. ולגבי הניתוח בשבוע הבא מי כמוך יודעת שלך בדיוק יש את התירוץ האולטימטיבי לא להגיע
. וחוץ מזה מה שלום הבובונת הקטנה שלי??? המון
מגי

עדוש

New member
מגוש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מה קורה? יש קצת פחות עומס? הבובה עשתה לנו שמייח בשבת. המסכנה סובלת משיניים ומה זה סובלת
מקווה שיעבור מהר
מה שלומך? ומה שלום הבובה שלי

smagi

New member
גם שלנו עושה צרות עם כל חילופי

מזג האוויר האלה והתקפי הברונכיט, אבל התחלנו טיפול הומאופטי ובלי עין הרע
אנחנו כבר שבוע וחצי בלי אינהלציות. בעיות עם שיניים זה צרות "טובות" גם אני מקווה שיעבור לה מהר
ממני. מגי

עדוש

New member
אני שמחה שהיא מרגישה יותר טוב|חיבוק

שתמשיך כך. תני לה הרבה הרבה

ninapal

New member
סליחה??? מה זאת אומרת צריכה??

עדוש, מה זאת אומרת שמנחיתים עלייך ואומרים לך מה את הולכת לעשות בשבת הבאה??? מה, את ילדה בת חמש? אין לך רצון?? ביחוד אם בעלך במילואים, מי אמר שאת חייבת להגיע אליה?? את לא צריכה אפילו לתת תרוצים, לא חולה ולא שום דבר. פשוט תגידי שכבר יש לך תוכנית לשבת הזאת, קבעת עם חברה, קבעת עם אחותך, או כל דבר אחר. יקירה, החיים קצרים מדי כדי לעשות מה שרוצים אנשים אחרים. את לא צריכה להגיד את זה בכעס, אלא בשיא השלווה ושיא הבטחון העצמי. החיים שלך שייכים רק לך ולא לאף אחד אחר!!!!

למעלה