טוב, אז ככה...
פרפה הרי למדתי ממך להכין - נראה לי קצת הזוי שאתן לך מתכון... רוטב יין מעל פרפה או מנת ג'לטין כלשהי יהיה מוצלח אפרופו מנת ג'לטין, הכנתי ג'לי יין לבן עם ליצ'י מוטבע בתוכו כשבתוך הליצ'י דובדבן. מיוחד, טעים ואהוב בשל קלילותו מרק פירות עם מעט ג'ינג'ר מסוכר חתוך דקדק ונענע או מנטה או ריחן כנ"ל לא יודע מה הולך להיות המזג, אבל אפשר להכין יין תפוזים מהיר תוך 3 ימים וזו תוספת נהדרת עוגה טובה תמיד הולכת פבלובה שמכינים מראש ומרכיבים סמוך להגשה מוס שוקולד איכותי עוד? כל טוב, רונן