השגות קטנות לגביי החיים...

polyethylene

New member
השגות קטנות לגביי החיים... ../images/Emo1.gif

או - מה קורה למי ששתוי ב 02:45 לפנות בוקר...
השגה ראשונה : ערוץ המוסיקה הצרפתי MCM לפעמים ממש גורם לי להתגאות בו, לפני כחצי שעה נכנסנו אני ושותפי היקר (יבדל לחיים ארוכים) הביתה, וכשהדלקתי טלוויזיה, ראיתי שיש שעת שידור המוגדרת כ "אלטרנטיבית", אז חשבתי לעצמי, מעניין אם ישימו את רדיוהד, וכשסיימתי לחשוב התחיל הקליפ של knives out, ההנאות הקטנות של הלילה...D-: השגה שניה : כשאת מתעקשת להכנס עם השותף שלך למסיבה סגורה לבנים בלבד (מטעמי העדפה מינית של באי המסיבה הגבריים, לא שלי!!), צפי לסבל מתמשך... כל כך הרבה אנשים יפים
, והשותף שלי שוטף את העיניים ומקבל מבטי זימה היסטריים, ואני ? גם אם הייתי רוקדת על הבר, או מתה על רחבת הריקודים אף אחד לא היה שם
. מסקנה - אם את סטרייטית, אל תלכי למסיבות גייז, ממילא לא יצא משם שום דבר (חוץ מהשותף שלך אולי שישאר עם חיוך דבילי על השפתיים לשבוע הקרוב לפחות...
) נגמרו לי ההשגות, ומחר אחרי שאני אקרא את השטויות שכתבתי, אני בטח אמחק את ההודעה הדבילית הזאת, אז לילה טוב.

power play

New member
נחמד..

אני צורח על הטלוזיה בשלוש בבוקר.. יש גמר הפלייאוף (אם השנואים ינצחו) העברתי לשניה לערוץ שמונה -שיט- ההופעה של מוניקס סקס שרציתי לראות\להקליט קיפצתי לי קצת בחדר עם "על הרצפה" ואז באו "איפה הילד" והרסו הכל. כן באמת תמחקי את זה..ככה גם ההודעה שלי תימחק. "go cannes"

rachelmerav

New member
למה זה נשמע לי מוכר

חצי מחברי לספסל הלימודים הם גייז. נחמדים בתירוף ואני מתה עליהם ולא צריך לדאוג מזה שאני עלולה לצאת עם אחד מהם. מצד שני, אני מרגישה שאני מפספסת משהו

למעלה