השגתי את הפאקינג סקייפ של טום קאוליץ

keren eckshtein

New member
השגתי את הפאקינג סקייפ של טום קאוליץ ../images/Emo2.gif

אמממממממממממממממממממממא ! או שמרוב שאני בלונדינית אני מאמינה לזה D: או שזה נראה לי אמיתי . בקיצור שלחתי לו כמו מפגרת אסאמאס - Tom ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו XD

3has3

New member
והוא ענה לך?

לא נכנסתי לסקייפי מלא זמן
ולמה הודעה חדשה?

keren eckshtein

New member
לא :( ולא שמתי לב מה אני עושה ישר פתחתי הודעה

XDDDDDDDDDD בקיצור שלחתי לו אסאמאס נראה לי כל הקטע הזה לא אמיתי =(

keren eckshtein

New member
עשיתם עניין לא כ"כ האמנתי לה אני לא כ"כ סתומה

DDDDDDDDDDDD: אבל היא עבדה עליי ואני יהרוג אותה . זה לא פייר את ראית אותו XD או שגם את עבדת עלינו , סתם סתם
בקיצור אני יהרוג אותה D:

S h A y K i

New member
יש לי עור ברווז רק מלהיזכר בזה ../images/Emo99.gif

אבל כאילו, למה שיהיה לו סקייפ בכלל? וגם אם כן זאת בטח כתובת מתוחכמת מידי בשבילי שיחשבו שזה הוא
ואני מדברת עם מישהי מגרמניה בהודעות במייספייס, והיא אמרה שכמעט לאפאחד שם אין סקייפ. הם בקושי יודעים מזה
ובאמת שכחתי להעלות את החתימות מהם לפורום ולקומונה
כי אני לא יודעת איך להעלות את זה כי זה גדול מידי.. מישהי יכולה לעזור לי עם זה?

keren eckshtein

New member
נאמ לא ../images/Emo4.gif לא נורא שמרי את החתימות לעצמך ../images/Emo13.gif

אבל הם כתבו כאילו לשי ואז חתימה ? כאילו לשי החמודה וכאלה ? חחחחחחחח איזה טמטום XDDD אני אם הייתי רואה אותם הייתי נגנבת את איכשהוא דיברת איתם :) כיף לך

dorkiflitz

New member
אממ.. אני יכולה לעזור.. ../images/Emo13.gif

כנסי לצייר (כן,כן לצייר
) תעשי עריכה->הדבקה מתוך ותדביקי את התמונה עכשיו תעשי ctrl+w ובראשון תכתבי 40 וגם בשני תכתבי 40 עכשיו התמונה אמורה להתכווץ לך. תגזרי את התמונה תפתחי דף חדש ותדביקי את התמונה. תכווני את הגבולות של הדף לפי התמונה ותעשי שמירה בשם.. מקווה שעזרתי..

crazysapir

New member
קרן מתוקה:) :

אל תאמיני לבולשיטטטטטטטטטטטטטטטטטטט O: סתם סתם;) אבל אממ זה לא נשמע כ"כ הגיוני ,יש הרבה מתחזים ..אם זה באמת נכון שלחי לו תמונה שלך שימריץ את להקה לבוא לארץ יראה איזה כוסיוטטט יש פה
אבל באמת אל תאמיני לכל אחד שתיהיה בטוחה ב-100%עד שלא תראי אותו במצלמה אל תאמיני לשטויות:)3>

keren eckshtein

New member
חחחח איזה מאמי היא עבדה עליי עכשיו אני עובדת

עלייה שתראה מה זה להלחיץ את קרן ! ואני כולי הייתי בהתרגשות אבל היה משהו חשוד . אבל היא עבדה עליי ועכשיו היא תשלם .
ספירררררר אוהבת אותך

ולי יש את הכתובות איימיל שלהם../images/Emo11.gif

ברצינות
העבירו את זה לאנשים ואיכשהוא זה הגיע אליי >] והיה כתוב שם את הכתובות ומישי כתבה את הכמתב שהיא כתבה בעצמה ואת התגובה של טוקיו [רק שזה היה בגרמנית והצלחתי לתרגם לאנגלית]

למעלה