השגתי את 3 הדיסקים הראשונים !!!

Shaked54

New member
השגתי את 3 הדיסקים הראשונים !!!

שלום לכולם...לפני שבוע הייתי באילת...והיתה חנות דיסקים מוחבאת נכנסתי אליה ופתאום אני מוצא את האלבום הראשון השני ועובדים בכביש ...בהתחלה חשבתי שאני הוזה...אבל היום אם אצלי נראה לי אחרונים בעולם למכירה. עשה לי את הטיול !!

ט י נ ה

New member
כיף לך גם אני מחפשת תאר לך ...

אהלן מותק אני אהיה באילת למופעהתרמה לילדה אילתית חולה מאוד בסוף ספטמבר האם תוכל להעביר לי את כתובת החנות הנידחת ? יש ביקוש עצום ל תקליט השני מכל מיני חברים שחיים בחול ואין לי שמץ של מושג מאיפה להשיג להם. אגב כמה עלה כל דיסק ???? נשיקות ותודה בטח בחנו תהזו היו בהלם טוטאלי

Shaked54

New member
אלה היו האחרונים...

מה איכפת לי אם היו בהלם או לא...שאני קונה את צביקה פיק אז המוכרים בהלם אבל מה הם מבינים במוסיקה איכותית הם רק מוכרים וברקע יש מוסיקת טרנס מעצבנת... אז ככה הדיסקים האלה היו אחרונים בהוצאת התפוז (צבע כתום) של חברת NMC והוצאת התפוז שלהם היא זולה ככה שכל דיסק עלה 33 שח ובנוסף לכך היה מחירת חיסול בחנות אז קניתי 4 דיסקים ושילמתי על 2 ...איזה אושר זה זה היה . וממש לא איפת לי אם זו היתה מחירת חיסול או לא פשוט היתה לי אובססיה לדיסקים שלך במיוחד לעובדים בכביש (שלדעתי הוא יצירת מופת). בכל מקרה החנות נמצאת בקניון הקטן הזה מול מלון שלום פלזה יש שם בורגרנץ ובית קולנוע קטן אי אפשר לפספס אבל אני לא יודע אם החנות תחזיק מעמד עד סוף החודש כי היא היתה לקראת סגירה. אבל מה איכפת לי העיקר שאני נהנה ..

למעלה