השגתי כרטיס להופעה של יודית

estherbee

New member
השגתי כרטיס להופעה של יודית

היום בהיכל התרבות!!! הורי! (אל דאגה, יש לי תוכניות להגניב לשם מצלמה.אני אשתף אתכם. תהיו בטוחים)

hilali1

New member
אגב, יש תמונה של יודית ואלה בלאישה

מותר לסרוק

estherbee

New member
הבטחתי ולכן (אשתדל) לקיים.. הרשמים!

קודם כל היה מדהים!!! ההופעה היתה בעצם ערב התרמה ל'בית נועם', שזו מסגרת שמיועדת לצעירים פגועים. והערב התחיל בסרט שהקרינו על מסכים הראו ביקור של יודית באחד מהבתים של 'בית נועם'.היה מאווווד מרגש. אח"כ הגיע שלב הנאומים.החלק הכי חשוב הוא שמנהל בית נועם, אופס, שכחתי את שמו, אמר שההכנסות ממכירת הכרטיסים לאירוע הכניסו מליון שקל!!! 1000000 ש"ח!!! (אפשר להבין למה, כרטיסים לאירוע עלו 500 ש"ח לאדם!!! כן, מה לעשות. בשביל הופעה מושקעת (ומטרה טובה) צריך להשקיע.) אגב,ישבתי בשורה שלישית ב-א-מ-צ-ע-!!!! (על זה נאמר 'קשר עין'...) יודית היא עלתה לבמה, לבושה בחצאית שחורה (שבמבט לא מוקפד, נראה כמו משהו מקולקציית 'פלאוארס', במובן של שק. (צחקנו אולי היא החליטה להתחזק קצת בדת...) וגופיה שחורה וחולצה מעל, שחורה כמובן,אבל החולצה לא היתה סגורה בצוואר עד הסוף(ראו את הכתפייה של הגופיה).וזה היה נראה קצת שמרני אבל יפה. היא התחילה לשיר את השירים מהדיסק של ההופעה הקודמת עם הפילהרמונית: הפתיח של כל השירים, 'עשה שיהיה לי קל', 'מילה טובה', 'אהבה יומיומית', באותו סדר, כמו בדיסק. ואז הגיע אחד השיאים של הערב: ביצוע מ-ה-מ-ם של 'את עושה אותי אמא'. תארו לעצמכם את הביצוע של הפילהרמונית לשיר הזה. מדהים. פשוט מדהים. בהמשך יודית חזרה לשיר את השירים השקטים והרגועים מהדיסק (אבל כבר לא באותו סדר): 'הילדה הכי יפה בגן', 'סליחות', 'וידוי'- (את 'בך לא נוגע' היא דווקא לא נגנה). אה, היא גם הוסיפה את 'אגדת אופליה' (-שגם זה סוג של סרט- איזה שיר דכאוני. בכלל, האווירה באולם היתה מאוד תוססת, ופתאום מגיעים שירים כאלה--- לא יודעת, אולי התיאור 'חוסמים' יטיב להסביר את הרגשתי. אבל זה באמת לא משנה, כי הייתה הפסקה של רבע שעה ואז היה איזה קטע תאטרלי של כמה חניכים ומדריכים מ'בית נועם'. ואז.... ...את מקום הסימפונית תפסו חברי הלהקה שלה, ויודית בגופיה שחורה ומכנסי ג'ינס עלתה לבמה ונתנה את השואו של החיים!!! אז התחילו כל השירים המקפיצים להפגיז, ובערך, תוך 10 דקות רוב הצעירים התחילו להכנס לקצב ולעמוד ולשיר בקולי קולות ופשוט לעשות חיים. חלק מגניב אחר של הערב היה כש'בית נועם' הגיעו מצויידים עם סטיק לייטים, וחילקו לכולם, עד שבאמצע יודית אומרת בקול:"מה זה כל החליליות האלה?" (תחשבו שהיו שם חבר'ה שלא מסוגלים לזוז ולרקוד וזו היתה דרך נפלאה להכניס אותם ללב העניין.) היא שרה את 'האיש ההוא' החדש (יחסית)ו'באה מאהבה', 'געגוע' ובקיצור את כל השירים הכיפים.'דרך המשי','ארץ טרופית יפה'... והיו איזה מלא הדרנים... והיה כ"כ משוחרר וכיפי. וואו. איזה ערב. זו הזדמנות להודות ליודית (ולתזמורת הסמפונית) על ההתגייסות לסייע בתרומות למען מטרה באמת חשובה. זהו. תמו רשמי. שנתראה בהופעה הבאה... אגב, לגבי התמונות: אכן הבטחתי ונאמנה לדברי הגנבתי מצלמה. אבל בחלק המעשי, כשהסמפונית נגנה א"א היה לצלם בלי להתפס.(זה היה נורא בולט).ובחלק השני הייתי כ"כ עסוקה בלרקוד שהתבאסתי להפסיק וללכת לצלם... מה שאומרים- לחיות את הרגע... קסלו את התנצלותי הכנה.

../images/Emo7.gif

אני גם רוצה. נשמע מדהים, באמת שנשמע מדהים! בינתים אוכל להמשיך לשנן לעצמי "יהודית בב"ש, עוד קצת יהודית בב"ש" תודה על השיתוף!!

PianoGirl20

New member
יההה....*סמיילי מקנא*...

יוו, איזה כיף לך....פשוט אין מילים. נשמע שהיה באמת מדהים.... קודם כל, ממש עברה בי צמרמורת כשקראתי את מה שכתבת. דבר שני, נשמע שבאמת הייתה הופעה פיצוץ, ומה נותר עוד לעשות מלבד לקנא בך, ברת מזל שכמותך, על שהיית נוכחת שם..... שמחה שנהנית.
ו...הלוואי שאני אהיה בהופעה שלה בקרוב...כל כך עשית לי עכשיו חשק...

omer73

New member
באמת נשמעת

חוויה שאסור לפספס. האמת היא שאני מנסה לדמיין איך השיר "את עושה אותי אמא" נשמע בביצוע עם הפילהרמונית.

למעלה