השגתי עוד שניים !!!

Benjemin

New member
השגתי עוד שניים !!!

היי לכולם, בדיוק היום לקחתי את שני הפסקולים הנוספים של "זינה, הנסיכה הלוחמת" . היה לי את Volume 1, 4 ועכשיו קיבלתי את Volume 2, 6 כשהדיסק השישי הוא דיסק- כפול (
יש !!!
) . החנות הודיעה לי כשיגיע הפסקולים ב- Volume 3, 5 הם התקשרו אליי ויודיעו לי לקחת אותם . אני קונה אותם, לא סתם כי אני מתלהב, אלא כי זאת מוסיקה מצוינת ואני יכול לשמש אותה לבגרות במחול שלי שתהיה עוד 4 שנים נראה לי, הרבה זמן אבל שווה להתכונן !
בן

gabrielle

New member
איזה כייייייייייייף../images/Emo6.gif

אני מקנאה בך:) אני גם רוצה את הפסקולים האלה אני פשוט בדילמה... אתה מבין אני התחלטתי לחסוך לכנס בפסידנה של שנה הבאה והפסקולים האלה זאת הוצאה לא קטנה.. ( כולם ביחד אני מתכוונת ) בנוסף לכך בתיכנון שלי להזמין פוסטרים של גבי מהאינטרנט ( לא מבינה איך לא עשיתי את זה עד עכשיו ) ו---- לקנוווווות סייס!! ( זה כבר הוזמן :) ) אוף... וגם שילמתי אתמול למנוי שלי לשער 5 בבלומפילד שזה גם הוצאה של 600 שקל והכל ממניייייייייי... מאיפה לעזאזל אני אביא כסף לכנס?! כמה הוצאוווות

gabrielle

New member
מאיזה חנות ב

דיזינגוף סנטר... זה עדיין לא הגיע אבל...אבל ראיתי בקטלוג והם ממש ממש יפים:)

gabrielle

New member
yes! :)

אז ככה... לקחתי מהם כרטיס אז אני פשוט אכתוב לך מה כתוב בו ... לחנות קוראים : " מירב המתנות " רח´ דיזינגוף סנטר, קומה ב´ תל אביב טל: 03-6290470 פקס: 03-5257653

Benjemin

New member
תסבירי לי משהו בקשר ...

גבי היקרה , היי, מה שלומך ? אני מקווה שאת בסדר . דבר ראשון, בת כמה את ? מכיוון, שזה נראה שיש לך יותר מדי הוצאות שאת מממנת בעצמך כדי להיות נערה, נכון ? דבר שני, שמעתי בפורום כבר כמה פעמים על כנס ! מה זה כנס ? למי הוא נועד ? מה יש בו ? מה עושים בו ? תסבירי לי כדי שאני ידע ... בן !

xena 17

New member
בן....

כנס נועד לכנס את כל מעריצי הסידרה זינה הנסיכה הלוחמת!!! הוא נועד כמובן למעריצים. מה יש בו?? ובכן.... אם אתה מתכוון לכנסים שמתקיימים בחו"ל אז לשם באים כמה שחקנים, ואז יש איתם שיחות,צילומים,חתימות וכ"ד... יש גם מכירת דברים שקשורים לזינה כמובן, וגם תחרות תחפושות והקרנת פרקים.... לדעתי זהו בכלליות.... מקווה שעזרתי לך פחות או יותר
שני

xena 17

New member
ואם אתה רוצה יותר אינפורמציה אז...

יש פה כמה ילדות בפורום כמו:זינה,נטע ושירי שנסעו לפני איזה חודש לכנס שהתקיים בלונדון...

xena son

New member
הייי בן

אתה יכול להסביר לי על מה אתם מדברים לי יש את העונות מארצות הברית את 1 ו5 אני רוצה להסיג את 2 3 4 6 אני נוסע ביום שבת לדיזינגוף סנטר יש להם את העונות האלה תענה לי בבקשה תודה רבה רבה ועם אני רוצה להזמין איך אני מזמין תודה בייייייי ותחזיר תשובה לגבי הצ´ט אני כבר מת לדבר איתך על דברים!!!!

Benjemin

New member
בקשר לצ´אט ולדיסקים

קודם כל, אם תסתכל במסרים עכשיו כתבתי לך מתי נפגש בצ´אט . בקשר לדיסקים עכשיו מזמינים לי את מה שנשאר לי Volume 3, 5 . לך לדיסק סנטר תן את השם שלך את הטלפון ואת הדיסקים שבא לך להזמין והם ייצרו איתך קשר כדי שתיקח את זה . בינתיים, 3 ו- 5 שמורים לי .

gabrielle

New member
בן - חמוד...

שלומי טוב :) ושלומך? תתפלא לשמוע שאני נערה :) אני בת 16 וחצי עולה ל-יא. אני מממנת לעצמי את ההוצאות שקשורות לזינה ולהפועל תל אביב.. כי ההורים שלי לא מתים על זה...
ההוצאות שלי גדלו בחודש האחרון.. אתה יודע למה? כי נכנסתי לפורום הזה..:) ( לא אומרת את זה כדבר רע חס וחלילה ! )- פשוט לפני שהגעתי לכאן כל האפשריות של הזמנות מהאינטרנט לא היו פתוחות בפניי ולא חשבתי עליהן בכלל.. הייתי מחפשת פוסטרים בארץ ( ובאמת... בכל הארץ..) ולא מצאתי כלום ולא עלתה בדעתי האפשרות של הזמנה מהרשת. בנוסף לכך, חיפשתי סייס כבר מלא זמן ואת זה במקרה מצאתי ( ניראה לך שאמא שלי תתן לי כסף בשביל לקנות חרבות ?
)... המנוי להפועל- אותו דבר .. ניראה לך שאמא תתן לי כסף כדי שאני אלך כל שבת לבלומפילד לצעוק ולקלל שחקנים ?
ובנוסף לכל- הכנס! שעליו גיליתי רק בזמן האחרון וזאת הוצאה אהמ.. גדולה אני חושבת שזינה17 הסבירה את העניין של כנס כמו שצריך לא? :) בן כמה אתה בן?

Benjemin

New member
גבי היקרה !

אני בן 14 וחצי ובפברואר אני יהיה בן 15 . אני מאוד אוהב לראות את "זינה: הנסיכה הלוחמת", "בנות גילמור" ו- "באפי ציידת הערפדים" - בקיצור כל סידרה שמשלבת חתיכות !!! אני עולה לכיתה ט´, ושנה הבאה אני מתחיל ללמוד עם חברה שלי במגמת המחול ב- "תלמה ילין" אני רוקד קלאסי ומחול מודרני (זה בקיצור, סוגי המחול שניתן לקבל אותך ללהקה) !

gabrielle

New member
בן כל הכבוד לך!!!

איפה אתה גר? בטח קרוב אליי אם אתה הולך לתלמה... או שזה בכמה מקומות בארץ? אני רקדתי קלאסי 7 שנים עד שהסטודיו שלי ניסגר וזאת היתה .. אהמ.. מכה גדולה בשבילי כי מאוד נהנתי שם.. מרוב התסכול כבר העדפתי לא לעבור למקום אחר ולהמשיך בדבר שהכי אהבתי במשך כל היסודי שלי... אז באמת כל הכבוד לך! באיזה תיכון תלמד? או שאצלכם זה חטיבה? באיזה להקה אתה רוקד?

xena son

New member
הייי בן

נישאר עוד דיסקים כי אני רוצה לקנות את 2,3,5,6את הדיקים האלה אני מקווה שיש תענה לי תודה ביייייי

gabrielle

New member
קניתי את הראשון שלי !!

שלווווווווווווום אתמול קניתי את הפסקול הראשון שלי:) קניתי את הפסקול של העונה ה- 2 בטוואר רקורד בקניון עזריאלי... והוא היה האחרון... עשיתי הזמנה של כל ה-5 הנותרים גאה:) אה... הפסקול מדהים.. כששומעים אותו זה נותן כזאת תחושה טובה.. אפשר פשוט להרגיש ולדמיין הכל.. זה גם כל כך כיף לזהות את הפרקים בהם הושמע אותו קטע- תענוג:) מומלץ בחום!

לאנשים שיש דיסקים של זינה

אני אשמח אם תאמרו לי איפה אפשר למצוא אותם בסביבית ת"א. תודה!!!

למעלה