בכל מחוז שהייתי היו דרכים או "טקסים" שונים
אבל ככה אני עושה : שם את הז'רבה בפנים (אחרי שהבומביז'ה כבר בפנים). ממלא פעמיים שלוש במים קרים ויורק את זה (הטעם של השלוקים הראשונים לא משהו לטעמי). ואחרי זה מתחיל לשתות עם המים החמים. במידה שאתה שותה דולסה אני זוכר שלרוב כל שני שלוקים (בערך) שמים כפית קטנה (מאוד) של סוכר לפני המים. אם שותים הרבה וזה מתחיל לאבד את הטעם אני מוציא קצת מהז'רבה ומוסיף קצת חדשה לפני שאני מחליף הכל. ככה גם המשפחה האורוגוואית שלי שותה אבל אני בטוח שיש כל מיני דרכים אחרות שהארגנטינאים והלא ארגנטינאים בפורום מכירים.