השגת כתובת IP לאזור bayarea/ san fransico, הבעיה היא שכול התוכנות של הVPN שאני נתקלתי לא מאפשרות בחירה של state בתוך ארה"ב.

shir2692

New member
שלום לכולם,
אני זקוקה דחוף להשיג תוכנת VPN שתספק לי על בסיס קבוע כתובת IP לאזור bayarea/ san fransico,
הבעיה היא שכול התוכנות של הVPN שאני נתקלתי מאפשרות לי בחירה רק של ארה"ב שכתוצאה מזה מקבלת כתובות IP של טקסס, פורטלנד, אוהיו, תמיד מתחלף.
זקוקה לתוכנה שמאפשרת לי בחירה של ארה"ב ומדינה ספציפית שלמקרה של קליפורניה.
צריכה שהמחשבים בחו"ל יזהו שאני ממוקמת באזור הBay area.

סברס 1

New member
מרבית הספקים הגדולים מאפשרים בחירה של מדינה בתוך ארה"ב. אני אעיד על שני שרותי VPN שאני מנוי עליהם:
Surfshark - מציע חיבור לשרת שיושב בסן פרנסיסקו. Surfshark זולים מאוד כאשר מתחייבים לשנתיים. אני איתם בערך שנה ולא נתקלתי בבעיות.
Torguard - חבילת הסטרימינג שלהם נותנת פרט לחיבורים הרגילים גם שני כתובות IP אישיות שאחת מהם יכולה ללהיות בקליפורניה. אני משתמש בכתובת כזו כדי להימנע מחסימות נטפליקס. העלות הרגילה של חיבור כזה לשנה 122$ אבל יש תמיד קופונים שחותכים את המחיר בחצי כמו Lifetime50TG.
אני מציע שתפני למי מהחברות האלו, צייני את הדרישות שלך ותבקשי בדיקה לפני תשלום

k-don

Well-known member
מרבית הספקים הגדולים מאפשרים בחירה של מדינה בתוך ארה"ב. אני אעיד על שני שרותי VPN שאני מנוי עליהם:
Surfshark - מציע חיבור לשרת שיושב בסן פרנסיסקו. Surfshark זולים מאוד כאשר מתחייבים לשנתיים. אני איתם בערך שנה ולא נתקלתי בבעיות.
Torguard - חבילת הסטרימינג שלהם נותנת פרט לחיבורים הרגילים גם שני כתובות IP אישיות שאחת מהם יכולה ללהיות בקליפורניה. אני משתמש בכתובת כזו כדי להימנע מחסימות נטפליקס. העלות הרגילה של חיבור כזה לשנה 122$ אבל יש תמיד קופונים שחותכים את המחיר בחצי כמו Lifetime50TG.
אני מציע שתפני למי מהחברות האלו, צייני את הדרישות שלך ותבקשי בדיקה לפני תשלום
ברוב החברות יש שבוע נסיון שאפשר לקבל כל הכסף בחזרה

למעלה