השדכנים - מכה שלא כתובה בתורה

אלי פלס

New member
השדכנים - מכה שלא כתובה בתורה

מאז שיצאתי (לא הרבה) מציפים אותי אנשים בסגנון ה"שיווו, לא ידענו, באמת???" ו"יש לך חבר? כי לאחי יש חבר שאח שלו היה חבר כיתה של הומו...רוצה להכיר אותו?" הגדיל לעשות אדם אחר ששאל אם אני "הומו גברי או הומו קוקסינל" כי הוא רוצה להכיר ביני לבין מישהו שהוא מכיר. בנתיים זה עוד משעשע...

MARMELAD

New member
יא, איזה חמודים

גם לי זה קורה לפעמים... איזו ידידה פוסטמה מחייכת חיוך נבזי ואומרת "אתה חייב לבוא איתי מחר לבקר ידיד שלי" "ולמה שאני ארצה לבקר ידיד שלך? הוא ידיד שלך, לא שלי" "אה, הוא גם בקטע" בלעעעחס. אני - שונא שידוכים. כל הרעיון שאני פוגש מישהו בזמן שמישהו אחר מחכה שנקפוץ איש לזרועותיו של חברו עושה לי בחילה. במצב כזה גם אם אני אפגוש את נסיך חלומותיי אני לא אחשוב אפילו להתחיל איתו מהבושה.

אלי פלס

New member
לא הבנתי

לא הבנתי את הסיבה לזה שאתה שונא שידוכים. חמודים? השדכנים? אני לא מבין...אם אני הומו אז בהכרח שאני מחפש עכשיו בצורה נואשת את זיון (אופס...אהבת) חיי??? נראה לי שאני אגיע לאחד השדכנים ואומר לו: מה? אתה סטרייט? תשמע, אתה חייב להכיר מישהי, חברה טובה שלי, היא גם בקטע". בכל מקרה, כמו שכתבתי, זה מאוד משעשע אותי.

MARMELAD

New member
באמת לא הבנת, ודי באשמתי

כי שכחתי שאי אפשר להיות ציני בכתב.... אני - שונא - שידוכים. ואני לא מת על שדכנים.

אלי פלס

New member
ציניות בפורום

צריך לחבר תווים להודעות בפורום. אי אפשר לקרוא את הטון וגם לא ניתן לראות את זווית עיקול החיוך... שדכנים. הכוונה שלהם טובה... הם די בסדר... מה הם אשמים שהם לא ניחנו בטקט?

למעלה