השדרנים ביורוספורט

uv111

New member
השדרנים ביורוספורט

מי זאת הפרשנית מיורוספורט קריסיטי? לאן נעלם השדרן המיטולוגי של יורוספורט? במשך שמונה השנים שאני צופה בטור הוא היה מעביר את השידור עם הוספת הומור ופיקנטריה מסביב כמו מה הם שתו אתמול בלילה ואיזה יין כדאי לשתות בכל אזור.

דדלי

New member
עבור לצרפתית שם זה פשוט מעדן

כמו כל דבר צרפתי. אני לא קורא צרפתית - אבל מבין. וכן, אמנם צריך להבין את השפה אבל את ההתלהבות לא צריך להבין, את השמות לא צריך להבין. מה שכן הגמישות הזו באפשרות לעבור מערוץ לערוץ, היא שמעניקה לנו תענוג כפול. אני קורא את הציטוטים של התקשורת הצרפתית באתר של יאיר בן עמי - וזו תוספת ששווה זהב. יש שם ארומה פרנסוו'ית...

כריסטי או כריסטין אנדרסון האגדית...

אשתו של הרוכב האוסטרלי לשעבר (רכב בשנות ה-80 וה-90) פיל אנדרסון. כריסטין אנדרסון, היא כבר כמה שנים אחת הפרשנית של יורוספורט. תפקידה העיקרי הוא להתלוות לקבוצות, ולהביא סיפורים נוסח "ציון נאנוס" מהטור. הדבר המדהים אצלה הוא היכולת להמר על המנצח (דווקא השנה היא פחות מצליחה בזה), שנה שעברה היא כמעט תמיד צדקה בהימורים שלה.

gwiser051

New member
תקשרורת הצרפתית

אין כמו השידורים ברשת הצרפתית (מישום מה אני לא מבין אף מילה ביורוספורט!! - ואני מדבר אנגלית לא רע!???) כמו כן נבצר ממני לראות השנה את הטור (רק סופשים) כך שאשמח לקבל דיווחים על הסיקור הצרפתי השנה (מי השדרנים?...) דרך אגב גם לחברה שלא מבינים עדין צרפתית מומלץ לראות את השידור ב-fr2 זוהי חגיגה טלוויזיונית, שרים (אני ראיתי את "סרקוזי"- שר הפנים) וראשי ממשלה בדרך כלל מתראיינים ומראים הבנה!), יש סיקורים הסטורים על המסלולים ועוד ועוד ..

gwiser051

New member
וגם

חסר רוכב צרפתי טוב כדוגמת לוק לבלון שיוסיף קצט צבט לטור

דדלי

New member
אתה יכול לקרוא את הסקירה אצל

יאיר בו עמי - אחלה סקירה של התקשות הצרפתית עם השקעה אמיתית של מאדמאן. וכל הכבוד לאתר של יאיר שהוא ממש מריח חדש דנדש. בהצלחה .

ר ו נ ן ג

New member
קריסטי - אשתו של פיל (?) אנדרסון

רוכב עבר אוסטרלי שהשתתף גם בטור, מלווה את השידור ביורוספורט כבר שנים, מסתובבת בעיקר בשטח עם הקבוצות, מראיינת רוכבים. אגב, גם מר אנדרסון התראיין בעמדת השידור של יורוספורט לפני כמה ימים. השדרן המיתולוגי - דייויד דאפילד, לא משדר השנה מסיבה כלשהי למרות שמעלים אותו לשידור מידי פעם. הוא בהחלט הוסיף עניין, לדעתי.

קישור לראיון עם כריסטי אנדרסון

וגם לראיון עם "השטן" למי שמתעניין.

לא יעזור לך...

היא נשואה שרוכב עבר (פיל אנדרסון) ויותר חשוב מאוהבת בכוכב איטלקי- אלסנדרו פטאקי. מאז שהיא ראיינה אותו שנה שעברה, היא בסחרור. אפילו ההימורים שלה לא מצליחים בגלל אהבתה לפטאקי.

Mont Ventoux

New member
השידורים

אישית, השדרנים והפרשנים ביורוספורט מקוממים אותי לא מעט, וכמות הקשקושים שלהם מביאה לפעמים את הכאב ראש. אבל רציתי לאמר משהו על הכיסוי הטלויזיוני - לדעתי חבל שבד"כ לא משדרים את השעה הראשונה של הרכיבה. בד"כ זו שעה מאד פעילה והיא חושפת לא מעט מן הטקטיקה של הקבוצות. אולי היה עדיף לשדר את השעה הראשונה ואת השעה האחרונה, כי בד"כ זה כמו במנות של ארוחה במסעדה; המנה הראשונה והמנה האחרונה הן היותר כיפיות. איך דאפילד לא הצליח לשכנע אותם בעניין זה?

דדלי

New member
לדעתי השעה וחצי האחרונות

הן כל המקצה. נכון שלפעמים פריצה קדימה בשעה הראשונה עושה איזו שהיא השפעה על המקצה - אבל רוב התוכניות והתכנונים הם לשעה וחצי האחרונים כשבשעות הללו שיא המתח. היום הוא יום שלא יחזור על עצמו מחר....

למעלה