השדרנים לפעמים כותבים פה בפורום?
C chen010189 New member 23/9/06 #3 אכן אסף צ'רנילס והדר מרקס כותבים פה בעיקר ויש גם כאלה שרק קוראים, אני יודעת על רומי נוימרק... ויכול להיות שגם יניב מורוזובסקי?
אכן אסף צ'רנילס והדר מרקס כותבים פה בעיקר ויש גם כאלה שרק קוראים, אני יודעת על רומי נוימרק... ויכול להיות שגם יניב מורוזובסקי?
מ מאוהב בהדר מרקס New member 23/9/06 #21 אתה יכול אתה יכול חמוד הם חושבים שאתה צריך להחמיא רק לאסף צרנילס אבל אתה יכול ואתה בבקשה יכול לכתוב גם מילים טובות על הדר מרקס לכבוד ראש השנה
אתה יכול אתה יכול חמוד הם חושבים שאתה צריך להחמיא רק לאסף צרנילס אבל אתה יכול ואתה בבקשה יכול לכתוב גם מילים טובות על הדר מרקס לכבוד ראש השנה
S ShukyD New member 23/9/06 #5 איך זה היה? "ראיתי שזה נורא מפריע לך שאני מדברת על אסף, מאז אני לא יודעת אם שמת לב אבל בכלל לא כתבתי עליו שומדבר"
איך זה היה? "ראיתי שזה נורא מפריע לך שאני מדברת על אסף, מאז אני לא יודעת אם שמת לב אבל בכלל לא כתבתי עליו שומדבר"
B b o n c h New member 23/9/06 #9 היא תכתוב כמה שבא לה!!! אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היא תכתוב כמה שבא לה!!! אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף אסף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מ מאוהב בהדר מרקס New member 23/9/06 #18 אני ושוקידי אני חושב שאני ושוקידי נדון בנושא ונראה מה אנחנו נעשה עליכם