השהיית הפורום

../images/Emo43.gif סגירת הפורום../images/Emo43.gif

נוכח רמת הפעילות הנמוכה הוחלט לסגור את הפורום בשלב הזה. בהזדמנות זו אנו רוצים לכם הגולשים על שהפכתם את הפורום לקהילה חמה, מקסימה ונעימה. עם עליית העונה הבאה של "האי" יפתח הפורום מחדש בניהולו הנוכחי

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

וואו. קצת מוזר. ושוק. וזה.

Yarinv

New member
../images/Emo4.gif

כואב להשאיר את הפורום פתוח עד לאוקטובר?!

B R A Y E R

New member
מנהל
השהיית הפורום../images/Emo223.gif

בגלל חוסר הפעילות בתקופה האחרונה, הנהלת הפורומים החליטו לסגור את הפורום באופן זמני עד תחילת העונה השלישית. עד אז, פתחתי קומונה זמנית שתהווה תחליף לפורום עד שהוא יפתח בשנית - http://communa.tapuz.co.il/Forum1299 שם נמשיך להתעדכן לגבי העונה החדשה. חשוב לי לציין, ההחלטה על סגירת הפורום באה מהנהלת הפורומים בלבד. ניסיתי לעשות הכל כדי למנוע את ההחלטה, אבל לא הצלחתי. בכל אופן, ברגע שהעונה השלישית תתחיל הפורום יחזור לפעילות
נתראה בקומונה! בן ברייר

Yarinv

New member
כל הכבוד../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif

זו החלטה כל כך סתמית...

חבל...

חיכיתם כ"כ הרבה מאז שהעונה השניה הסתיימה אז חודשיים לפני העונה השלישית סוגרים? רק בשביל חודשיים?

ny22

New member
מנהל
יותר מ-3 שנים שנים הפורום הזה תיקתק כמו שעון

וחבל עכשיו שהוא פתאום יפסיק. היו לפורום הזה זמנים כל-כך טובים ותמיד כיף ללכת אחורה ולהזכר... אני מאחל לנו שזו תהיה רק הפסקה קצרה ואחרי העונה השלישית נדאג לזה שהוא יפעל כמה שיותר זמן. אני חושב שזו שאתם עושים טעות, אבל זו זכותכם. לי אישית היה ברור שיום אחד הפורום הזה יאלץ להסגר, אבל בטח שלא בתקופה כזאת.... פשוט חבל לסגור אותו! (עד לעונה השלישית)

לא סוגרים אותו ממש...

כלומר,לא סוגרים אותו שממש אי אפשר לכתוב... כל הפורומים של תפוז שנסגרו עדיין אפשר לכתוב בהם אבל אי אפשר למצוא אותם בחיפוש פורומים למשל...

לא, זאת לא הכוונה

שסוגרים פורום המנהל הופך להיות כמו כל הגולשים, ובמקום הקרדיט של המנהל כתוב למעלה: "בהנהלת: זמני".

KiShKooSh

New member
"זה דופק לנו את הסטטיסטיקות"

כן שמענו זאת מהרבה פורומים אחרים ומנהלים, אבל אפשר להבין, אתם מנסים לשמר את נשימתו האחרונה של האתר עובדים על סטטיסטיקות ומדדים, אבל דבר אחד לא תצליחו לשחזר לו, וזה את הנשמה, איני מדברת על הפורום, אלא על האתר. כנראה לא אשמע עוד "מהיכן את מכירה אותו? מהפורומים" ובהחלט עצוב, אבל גם צריך לתת לילדות ללכת ולכל דבר כנראה יש סוף כמו שאמרה המורה דגנית פעם, וגם לתפוז כנראה יש סוף. לתפוז שהחוזק שלו היו הפורומים, ואז הם ניסו כל דרך להעתיק הכל מאתרים אחרים ולא ללכת על המקום הטוב שלהם, הרגו גם את הפורומים. שלהנהלה הייה קשר, נשמה ותשוקה לזה, הפורומים עבדו, כי אנשים הרגישו את זה. חבל מותו קרב

למעלה