"השואה השפיעה על אהרון ברק"

"השואה השפיעה על אהרון ברק"

"לשואה היתה השפעה עצומה על דעותיו של אבא" בתו של נשיא בית המשפט העליון, אהרון ברק, שוברת שתיקה ארוכה ומדברת על אביה העומד לפרוש מכס המשפט. על המהפכה הגדולה שבה הפך את בג"ץ לנגיש לכל, על הבית והמשפחה ועל ההשפעה הכבדה של ילדותו: "היום ברור לי שלשואה היתה השפעה עצומה על גיבוש תפיסת העולם שלו, שמורכבת מכך שיש חשיבות עצומה למדינה שיהיה לה צבא חזק שיגן עליה - ומצד שני חשיבות עצומה לזכויות האדם וכבוד האדם".

../images/Emo18.gifניאו-נאצים בבלגיה תכננו

משטרת בלגיה חשפה אתמול רשת של פעילי טרור ניאו-נאצים, שתיכננה, על פי החשד, לבצע סדרת פעולות חבלה קשות נגד מוסדות המדינה. בכיר במשרד התובע הכללי: מדובר בחשודים אנטימשיים, מכחישי שואה וניאו-נאצים. 17 חשודים בסך הכל עצרה אתמול המשטרה הבלגית, בחשד לתכנון סדרת פיגועים קטלנית, שמטרתם לערער את יציבות המדינה ומוסדותיה.

אותי שוב זה לא מפתיע

שלום לך ענת כן במקרה אני קראתיבעיתוני צפרפת LE MONDE , LE FIGARO ביקשתי מי קשר שלי בבלגיה קטעי עיתון LE SOIR ועוד דבר ,נמצא כאן בארץ העו"ד מבלגיה מומחית למשפטי בין לאומיים אשר טיפלה בנושא אריק שרון . למען האמת אין להם מה לעשות אז מחפסים כול מני שטויות שורה תחתונה הייה ולא אגמר הנושא אנטישמי בעולם הייה עליות וירידות והפושטקים אהלו שודאי אין להם עבודה זורקים את זעמם עלינו וכמובן מי ממן .כולם יודעים בכול זאת משטרת בלגיה עשה עבודה טובה שוב טיפה מים בים , קבלו הטוב שבעולם . סבא אריה

לאחר שקראתי בעיתון LE SOIR

שלום חברים לאחר שקראתי את שתי הגירסאות בעברית ומהעתון הבלגי LE SOIR הנפוץ ביותר , המסכנה שלי ,שזה חמור מאוד כי תוך 17 חשודים יש 10 אנשי צבא . לא אכנס לפרטים אבל הקבוצה היא בין הקצונים ביותר ולא פלא גם בצד הדוברי הולנדית , החיפוסים בבסיסים צבאים חמור מאוד ,בגלל הנשק המתורכם שהיה ברשותם אצל יתר החשודים ,שם הקובוצה """ SANG, SOL , HONNEUR, FEDILITE זה תרגום מהולדית לצרפתית ובעברית , " דם , אדמה, כבוד ,נאמנות "" לפי המשטרה הם כיוו לעשות רדעת אדמה ע" פיגועים קשים . לא ידוע אם הם רצו גם לפגוע במוסדות יהודיים בבלגיה אישית במחשה שניה הם היו מסוגלים לעשות זאת . לפי דעתי לא קשה למי ממן כול העסק הזה בכבוד רב סבא אריה בא תמונה תמרור " שטח צבאי "

שוב ביקרתי העיתון LE SOIR

עוד 2 אנשים נעצרו כי בביתם מצאו ארסנל כלי נשק . המשטרה חושבת שהם היו מעורבים בהברחת נשק . חושדים שהם רצו גם לפגוע בכמה אישיות פוליטת בלגים לגבי פגיע ביהודים אין דווח . בינתיים שוחר 7 בערבות עם כתב אישום "החזקת נשק אסור " ולא של "טרוריסט" עשרת החיילים נשארו במעצר. אני אמשיך להקוב אחרי הפרשה זו ואדווח לכם על כול התפטרויות . הגב לגבי עיתוני צרפת "יוק" ככאילו שזה לא מנעיין אותם שבועה טוב סבא אריה

תמונה מעצר של אחד החשודים

מי העיתון LA LIBRE BELGIQUE ענת מגיע לך תודה כך אני נסכר מי העיתונות של בלגיה שבת שלום סבא אריה

תודה רבה סבא אריה../images/Emo45.gif

המידע שאתה מביא חשוב מאד, אני מאחלת לך כל טוב!

deebeebee

New member
מעניין אם בלגיה

שולחת חיילים לכח הרב-לאומי בלבנון?

למעלה