השובע-יום האהבה!! מסיבה סקסית!

• פותח הנושא loca
  • פורסם בתאריך

loca

New member
השובע-יום האהבה!! מסיבה סקסית!

יום שישי הקרוב 14.2-וולנטיינ'ס דיי (יום האהבה) מודעון ה"שברולט" גאה להציג: מסיבת היפ הופ סקסית ומטרפת!! הפקה מושקעת עם מיטב התקליטנים: DJ SCRACH DJ'S OFFSIDE יביאו לכם את הג'ננה... :) בנוסף- OPEN MIC ו... MIC BATTLES !!!!!!! ולקינוח: הופעת ברייק דאנס!! בקיצור-שווה להגיע,לראות ולהיראות!! כניסה-30 ש"ח מועדון ה"שברולט"-רח' המנור 9 א.ת חולון. לפרטים: מורן 054505289

The WizardMan

New member
יעני אין רוק ? בכלל ? זהו ? פיניטו?

תהרגו אותי, אני לא אבין אתכם.

אתם לוקחים גימיק כזה מושך כמו יום האהבה, ומשתמשים בו בשביל מסיבת היפ-הופ מסריחה? אני אישית לא יכול לבוא, גם אם הייתה מסיבה שאני חושב שהיא טובה, כי אני בסמינר, אבל שמעתי לא מזמן משפט בסגנון "השברולט תמיד היה ותמיד יהיה מועדון רוק". לאן זה נעלם?

סבגבג

New member
ראו שאין קהל ושהמועדון מרוויח הרבה

יותר טוב כשיש היפ הופ אז העבירו את זה להיפ הופ ואל תזיינו לי ת'שכל עכשיו על זה שזה דפוק ושזה לא אמור להיות ככה ושהשברולט אמור להיות נאמן לקהל הקבוע שלו כי כדי שהשברולט יהיה פעיל חייבים לראות איפה יש הכנסות וכנראה שקהל ההיפ הופ הרבה יותר גדול מקהל הרוק (ובל נשכח את הסיבה האמיתית לכך שהוקם המועדון הזה... למען בני הנוער בעיר, זוכרים?!)

‡NoK

New member
בהחלט צפוי..../images/Emo10.gif

כואב לי על השברולט. פעם אמרו שמסיבות ההיפ-הופ ישארו בימי חמישי, וימי שישי יוקדשו לנצח לרוק.. אז בהתחלה ההיפ-הופ חדר קצת לימי שישי.. ועכשיו- שברולט, מועדון היפ-הופ אמיתי ..?

Darakan

New member
בני עזב גם את השברולט

או לפחות את הצוות. זה כבר שיא השיאים!!! ההרגשה שלי שזה בגלל השינוי שהתחולל במועדון.

jack s

New member
חכו תראו...

הם מתכוונים לעשות עכשיו פעם בחודש מסיבת היפהופ ביום שישי אתם תראו שעוד שנתיים שלוש...הרוק יהיה בימי חמישי וההיפהופ יחגוג לא יקראו למועדון שברולט יקראו לו סוברו פשע!

R2 D2s Servant

New member
כמו שצריך

במסיבות רוק של השברולט יש 50 איש בלחץ, ואף בן אדם שפוי לא ימשיך להשקיע בקהל שלא בא למסיבות. תפסיקו לבכות.

למעלה