השוברים מתא מתנדבים

markIL10

New member
השוברים מתא מתנדבים

יש לי שוברים מתא מתנדבים שתקפים לשלושה חודשים והוזמנתי לפני הגיוס לראות מחר טקס של היחידה אליה אני מתגייס. והמ"פ אמר לי שאני ישתמש בשוברים (שאלתי גם את תא מתנדבים ואמרו שאם אני נכנס לבסיס אז אין בעיה כאילו כל עוד זה לא סתם נפגש עם אנשים משמה בקניון נניח..)
השוברים תקפים ל3 חודשים ככה שיש להם עוד חודש תוקף (נשארו לי 2 שוברים) הבעיה שבפעם השנייה שנסעתי לבסיס של הריאיון לתפקיד שלי די עשו לי בעיות בתחנת רכבת כי התאריך של השוברים היה איזה שבועיים מוקדם יותר ואז הראתי להם שזה תקף ל3 חודשים והפקידה קראה לאיזה מישהו שאישר (ממש סיבוך.)
הבעיה שלי זה שרשום על הדף של השוברים לבירורים התקשרו למספר - ואז רשום המספר של תא מתנדבים והמוקד שלהם לא עובד מחר ,ופעם שעברה באמת רצו להתקשר אליהם (כאילו אני איזה גנב) אז אני מפחד שיהיה בעיה ברכבת שוב (וזה 110 שקל בערך שאני לא חושב שיהיה לי) וגם לא יהיה להם לאיפה להתקשר..יש משהו שאני יכול לעשות? בתא מתנדבים אמרו שלא יהיה בעיה והכול טוב וזה אבל באמת ברכבת פעם שעברה היה סיוט עד שאישרו ..

eran544

New member
גם במקרה הכי גרוע

אתה יכול לשלם ולשמור את הכרטיס ולאחר מכן לשלוח לתא מתנדבים על מנת שיזכו אותך רטרואקטיבית.
מצד שני אם יש תאריך ורשום שהוא תקף ל-3 חודשים אז לא צריכה להיות בעיה ותקווה שהפקידה מחר תהיה יותר נחמדה.
בכל מקרה, תכין כסף מראש.

markIL10

New member
כן אני יילך להוציא ..אני בעיקר חושש בגלל מחר כי מחר זה שישי

ואני מניח שיש מקרים מעטים מאוד שאנשים משלמים עם שוברים בשישי הרי בשישי בדרך כלל אנשים לא צריכים להגיע למיונים או ללשכת גיוס או משהו של הצבא

למעלה