השוואה בין גבריאל לווילו מבאפי

Nיטל22

New member
השוואה בין גבריאל לווילו מבאפי

בפורום "באפי" נתקלתי בדיון קצר שבו אמרו שגבריאל מזכירה את ווילו עם נקודות דמיון... אני חשבתי שזה משעשע (למרות שלא כ"כ נכון).

gabrielle

New member
לא!!!!!

א-ף פ-ע-ם ל-א ל-ה-ש-ו-ו-ת ב-י-ן ג-ב-י ל-מ-י-ש-ה-ו א-ח-ר
לא משנה מי מה איך למה ומתי
היא בכלל לא מתקרבת לליגה של אף אחד בעולם הזה ו ו ו ... יאו
( ירדן- לנשום...
) אני לא אגיב על זה בכלל... ( אפילו אם זה ניראה לכם שכבר הגבתי- אני לא
)
- כ-ו-ע-ס-ת

ענבר1

New member
ירדן...כנסי בבקשה....

את יודעת טבעי להשוות בין 2 כוכבי טלוויזיה... נשמעת ממש עצבנית ואין ממה...ואת די צודק ווילי לא לרמה שלה בכלל ד"א לדעתי אנגלינה גולי שמה את רנה בכיס הקטן אבל זה לפורום אחר (סורי מעריצי רנה)

gabrielle

New member
זה באמת לפורום אחר-

ואין לי שום כוונה להגיב גם על זה ( למרות שיש לי מה להגיד, אוהו הרבה מה להגיד ) - כי אני נגד השוואות , מכל סוג. ולא- בכלל לא טיבעי להשוות בין 2 כוכבי טלויזיה כי אין שום דבר בעולם שמשתווה לרנה- ותאמת, לא חשבתי שבפורום הזה אני אצטרך להגן עליה אני מרגישה אבסורדית... אה - אני יהרוג מישהו אם הוא ישווה את רנה ללוסי!! זה הדבר הכי גועלי שיש לעשות... כל אחד והדעות שלו , אבל להשוות בינהן? כמה גועלי אפשר להיות!? אני לא אומרת ואני לא אגיד אף פעם רנה יותר " טובה " (?) מלוסי או להפך- כי זה מראה על טימטום! אנחנו מעריצים של הסידרה הזאת וזה הדבר האחרון שאנחנו צריכים לעשות.

Dafi the Mighty

New member
אפה אפה!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo46.gif

לא ללכלך לי על ווילו. למה לא להשוות בין דמויות טלוויזיה- מה רע? ולכל מי שחושב שגבריאל דמות בפני עצמה- מה עם ווילו? היא עז? גם היא דמות בפני עצמה. אני לא מלכלכלת פה על גבריאל, כן? אבל לא ללכלך על ווילו, שלפחות לדעתי לא שווה פחות מגבריאל.

gabrielle

New member
אף אחד לא ליכלך " לך " על ווילו...

ומכיוון שפה זה פורום " זינה הנסיכה הלוחמת " ולא שום פורום אחר אז סביר להניח שאנשים ידברו על גבריאל ולא על ווילו... מה רע? אני לא מתכוונת לפרט בפני אף אחד שרוצה לעשות איתי השוואה על הסיבות שאני " מעריצה " את רנה... פשוט לא מגיע לו. בשביל מה עושים השוואה? בשביל להגיע לתוצאה מסויימת, הכרעה מסויימת בין שתי הדמיות המושוות.. בחיייייייים אני לא יעז לעשות כזה דבר- זה מראה על זילזול עצום בדמיות.. התחרותיות הזאתי היא לא ברמה מספיק גבוה בשביל שרנה תכלל בה- וגם לא שום תחרות אחרת, היא מעל לכל זה. זאת -דעתי.

Dafi the Mighty

New member
אף אחד לא מדבר פה אישית על רנה!

מדברים פה על דמויות. ההשוואה בין ווילו לבין גבריאל. לא בין אליסון לרנה. וכשאמרתי מה רע להשוות בין דמויות, ממש לא התכוונתי לעשות איתך השוואה על הסיבות שאת מעריצה את רנה! איך הגעת לזה?! ולמה שמת מרכאות?! את חושבת שאני מזלזלת בהערצה שלך לרנה?! אני לא מבינה מה הקטע! כשעושים השוואה מחפשים דימיון או שוני בין דמויות. יפה. מה מראה בדיוק זלזול בדמות?! בסה"כ לוקחים דמות מסידרה א´ לוקחים דמות מסידרה ב´ ומשווים! אין פה שום קשר לזלזול בדמות או שום תחרותיות! בעיקר בדבר הספציפי הזה שמשווים בין ווילו לגבריאל- שהן החברות הכי טובות של הגיבורה, שהן זה וזה, וכ"ו... אין פה שומדבר זלזול! אני מודעת לכך שזה הפורום של זינה, אבל זה שאת מלכלכת על דמות שאני אוהבת מסידרה אחרת, מצטערת, לא מקובל עליי. זה יפה מאד שאת חושבת שגבריאל\רנה היא מעל הכל, זאת דעתך- סבבה! אבל זה לא אומר שככה כולם חושבים (ושיהיה ברור- אין לי שומדבר נגד רנה!) ואת פשוט מתנשאת עם זה! וזה מעצבן אותי!

gabrielle

New member
את מ-מ-ש אבל מ-מ-ש לא הבנת אותי...

אז ככה... כמה תיקונים במה שהבנת.... כשאני אמרתי שאני לא מוכנה לעשות השוואות לא דיברתי עלייך... את לא היית קשורה לעניין של ההשוואות .. הכוונה שלי היתה שאני לא מוכנה לעשות השוואות אף פעם , בתור עניין של עיקרון, ולא שום דבר שקשור אליך... אין לי מושג איך הבנת את זה ממה שאמרתי אבל נעזוב את זה... ובקטע ששמתי מרכאות - שוב לא הבנת אותי נכון - פשוט לי אישית יש בעיה עם המילה " הערצה " כי זה ניראה לי שיטחי מידי משום מה לאיך שאני רואה את הסידרה עצמה , שלא נדבר על רנה/גבי, כחלק מהחיים שלי ...ותשימי לב שבחיים לא אמרתי שאני " מעריצה את רנה " - לא יודעת למה אבל זה נישמע לי מאוד לא מתאים... אז אני לא חושבת שאת מזלזלת ב"הערצה" שלי לרנה ולא שום דבר ואין פה שום קטע. עניין ההשוואות זה כנראה עניין של דעה .... אני לא אסביר שום למה אני חושבת שזה מראה על זילזול כי כנראה שאין ביננו הסכמה בנושא. ומאיפה אני אמורה לדעת שאת אוהבת את ווילו מבאפי? להגיד לך את האמת? אין לי מושג מי זאת ווילו , בחיים לא ראיתי באפי אז ככה שאין לי שום דבר אישית לסידרה הזאת ובייחוד לו לווילו- ובנוסף לכך.. שגם לא ליכלכתי עליה בכלל פשוט אמרתי שלא ישוו בינהן, שוב- עניין של עיקרון בנוגע להשוואות. אני לא מתנשאת עם זה שרנה מעל הכל. זאת הדעה שלי ואני אומרת אותה - אתם לא חייבים להסכים ( בחיים לא אמרתי את זה , לא מבינה מאיפה הבאת את זה ) והפורום הזה נועד כדי שאנשים יביעו פה את הדעות שלהם ( או שיש עוד חוקים שלא שמעתי עלהם? ) ... וגם לא אמרתי שיש לך משהו נגד רנה. אני מדברת פה עם מספיק אנשים שדווקא יש להם דעות שליליות על גבריאל וזה לא מפריע לי לדבר איתם. אה ואם הדעות שלי מעצבנות אותך פשוט אל תקראי אותם... שאני אשים ספוילר על הדעות שלי? או שאת יכולה לשתות כוס מים ולהרגע קצת? תבחרי.. באמת שלא משנה לי.

LLRO

New member
אני נוטה להסכים עם ירדן

גבי\רנה הרבה יותר מדי מושלמת כדי שמישהו יוכל לעשות השוואה בינה לבין מישהו אחר בעולם (אלה אם זאת לוסי...). ועוד למישהו מבאפי?!?!?

THEchosen1

New member
גם אני מסכימה ..

אני בכלל שונאת השוואות כי אי אפשר להשוות דמות מסויימת עם דמות ששונה ממנה ... אין מה להשוות את גבי עם ווילו .. גבי זו דמות בפני עצמה - שאותה אני גם במקרה מאוד אוהבת , אי אפשר להשוות אותה לאף אחד ..

ברודי

New member
חושבת שבכל זאת הגזמתם טיפה...

ההשוואה היא בין דמות טלויזיונית אחת לשנייה ולא בין הבנאדם עצמו... מאחר והדמות הטלויזיונית עושה מה שהתסריטאים אמרו לה לומר הביקורת כאן נעשית על התסריטאי. מה שגם אני בטוחה שהכוונה היא לא להשוות ביכולות משחק או במי יפה יותר מי חכמה יותר אלא מבחינת העובדה ששתיהן סיידקיקיות (למרות שגבריאל הרבה יותר מזה בשביל זינה ובשביל הסידרה לעומת וילו שהמשמעות שלה לבאפי פחותה- אווופס השוואה..) בקיצור ניסו להשוות בינהם מבחינת החשיבות של ה-"גיבורה" כלפיהן והתפקיד שלהן בסידרה. אגב לא ששאלו אותי אבל לפי דעתי גבריאל הרבה הרבה מעבר לאחת שמלווה את זינה ולכן אי אפשר להשוות כי הסיפורים שונים, פה גבריאל "הצילה" את זינה ועוזרת לה בצד ה...רוחני נקרא לזה ווילו סתם עוזרת לבאפי בצד הפיזיובוא נאמר שאם לדוגמא הדמות של וילו לא הייתה קיימת באפי הייתה נשארת כמו שהיא מה שאי אפשר לומר לגבי זינה. ולכן- אם כבר השוואה תשוו בין ג´וקסר לוילו כי הסיפורי רקע שלהם שווים (לפי הפרמטרים שרשמתי למעלה)

למעלה