השוואה בין דפש מוד לדוראן דוראן ?

radi2

New member
השוואה בין דפש מוד לדוראן דוראן ?

איך אפשר ?! דוראן דוראן מביאים לך שירי פופ שאולי נחמדים לפרק זמן מסויים ואז נעלמים ... , רק מספר בודד של שירים שלהם ממש נרשמו בדפי ההיסטוריה של המוזיקה ... דפש מוד , אך דפש מוד ... , האם הם בעצמם יודעים כמה טובים השירים שלהם ? לא נראה לי , שירים כל כך מרגשים ואפלים לא שמעתי כבר הרבה זמן , אני ממליץ לכל חובב מוזיקה לקנות את שתי אלבומי האוסף שלהם - The Singles 86>98 ו-The Singles 81>85 ולהנות ממוסיקה שלא תשכחו להרבה זמן . חוץ מזה דוראן דוראן לא עושים כלום עכשיו ( הם עדיין קיימים בכלל ? ) ודפש מוד הוציאו שנה שעברה אלבום חדש ( Exiter ) ועדיין מככבים ב-MTV . לא חושבים כמוני , כן חושבים כמוני ? תגיבו !!!!

Sivan Rulles

New member
חמודי להשוות בין דורן דורן לדפש מוד

דפש מוד אפשר לזרוק אותם לפח כי אם הם לא היו עושים את הקמבקים הטיפשיים שלהם עכשיו הם היו נשכחים כבר ממזמן..! אוקיי השוואות : Depeche Mode להיטים מוכרים עד היום : אף אחד חוצמה הראשון מקסימום מספר אלבומים לא כולל אוספים : 6 כולל את האחרון שהיה נפילה אבל כמו שאתם אומרים "העיקר שיש להם חופש ביטוי" ..משפט דפוק במקרה מקרה.. duran duran המוצלחים : להיטים מוכרים עד היום : Save A Prayer Rio Wild Boys Notorious A View To A Kill Ordinary World Come Undone Union Of The Snake מספר אלבומים לא כולל אוספים : 10 טיף טיפה יותר מדיפש מוד הנצחיים אבל העלובים האלה!!!!!!1 לאב סיוון

GEL

New member
בטח שכמוך

דפש מוד אכן להקה טובה לדעתי (למרות שלקראת סוף שנות ה-90 הם דעכו עד החזרה שנה שעברה ) יש להם כמה וכמה שירים מדהימים ש-IN YOUR ROOM הוא הטוב שבם לדעתי .גם WALKING IN MY SHOES מצויין (שנהים מאותו אלבום )הקליפ של MY SHOES מדהים לדעתי קליפ אפל ומיסתורי ובתור ילד שראיתי אותו חשתי מהופנט !! באלבום האחרון שלהם FRRELOVE ו-I FEEL LOVE הוכחו שכוחם של חברי הלהקה עדיין במותנם!!! ורק כאן במצעד מתעלמים מהם משום מה

RonanKeating

New member
גם אני לא מבין מה מוצאים בדפש מוד

היו להם פעם כמה שירים חביבים אבל ממש לא יותר מזה. דורן דורן לאומת זאת היא להקה שאף אחד לא שכח וגם לא ישכח אותה בשל להיטי פופ על הקלסיקה הגבוהה שהם נתנו.

השירים של דפש מוד דיי משעממים..

ובחיים לא שמעתי עליהם גם לא בווי אייצ´ וואן לפני הקמבק המוזר להקה מוזרה מאוד

TAKE THAT

New member
דורן דורן היא להקה נפלאה!!!

היי! איך אפשר להשוות את דפש מוד ללהקה כמו דורן דורן?? דפש מוד עשו מוזיקת פופ בכלל? אם כן אז עלוב מאוד.

radi2

New member
תגובה לתגובות.

קודם כל... לדפש מוד יש 12 אלבומים שהם לא אוספים ! אחר כך... דפש מוד זה לא פופ (לא תמיד לפחות) אלא בלדות אלקטרוניות (המצאתי את זה עכשיו , אין לדפש מוד סוג מסויים). ולבסוף... אני ממליץ לכולם לשמוע את השירים הבאים לפני שאתם צועקים על דפש אהובתי: Blasphemous rumors - שיר מאוד אפל המדבר על גורל ואלוהים. Shake the disease - השיר הכי נערץ של דפש מוד בישראל ! Halo - אין לי מושג על מה השיר אבל יש לו קצב אפל ומדהים. A question of lust - שיר מאוד יפה ורגיש ששר אחד הנגנים ולא הזמר (הוא גם כותב את כל השירים שלהם). Enjoy the silence - שיר שכולם מכירים. Useless - על מי הוא כועס כל-כך ? , שיר רוק אפל. Policy of truth - שיר שזכה להרבה הצלחה בעולם. יש עוד הרבה אבל אין לי כח לרשום את כולם (נקעתי את היד במשחק כדורגל לפני כשעה ואני מקליד רק ביד שמאל). לבסוף סוף... אל תשפטו את דפש לפי האלבום האחרון , זה ניסיון מגוחך להתחבב לאוהבי הפופ עם שירים פשוטים. אני מת על התגובות שלכם!! תגיבו תגיבו !!!

QueenNaughty

New member
------------>

Depeche Mode אח הלהקות האהובות עליי! רוב השירים שלהם כל-כך יפים!

RonanKeating

New member
הם דיי עלובים אני מצטער

ואם מעניין אותך איזה סיגנונות מוזיקלים מוזרים יש להם אזזז...: Alternative Dance, Club/Dance, Post-Punk, Alternative Pop/Rock, Synth Pop סתם אחת מאותם להקות ישנות ונשכחות.. בכל זאת דורן דורן פשוט לוקחים אותם כי לדורן דורן יש מוזיקת פופ על קלאסה גבוהה

הייתי חייבת לכתוב ש...

קודם כל, אני לא הצטרפתי לפורום הזה עד עכשיו ורק קראתי והגעתי למסקנה ש: יאללה, אולי תחליפו את השם של הפורום הזה ל"פורום אוהבי פופ?" מה זה פה? מה אתם בכלל מנסים להשוות בין דפש מוד האגדיים לדוראן דוראן? שלא תבינו לא נכון, את שניהם אני מאוווד אוהבת, אבל איך אפשר להשוות? אין ספק שדפש מוד הם להקה אגדית שרוב שיריה נחשבים לקלאסיקות, ובלי שום קשר הייתה להם השפעה עצומה וארוכת טווח על המוזיקה! ודוראן דוראן הם חביבים, פופ לא מזיק, לא יותר! זה הכל. להתראות!

מסכימה איתך על הכל!

במיוחד על מה שאמרת בהתחלה
אבל עזבי זה עניין שולי. אני גם חושבת שדפש מוד יותר טובים מדוראן דוראן, למרות שדוראן דוראן לא רעים בכלל. זה הכל..
חולת נפש

radi2

New member
Yeah !!!../images/Emo24.gif

סוף סוף מישהיא שמבינה עניין ! רוצה להיות חברה שלי נוכל להאזין ביחד לדפש מוד (Somebody זה שיר רומנטי).

למעלה