השוואה בין הגמר של עונה 2 ל3 והתייחסות לטענות

השוואה בין הגמר של עונה 2 ל3 והתייחסות לטענות

ראשית נתחיל עם ההשוואה המתבקשת בין הגמר של העונה השלישית לגמר של העונה השנייה,
ואח"כ השועל רוצה להתייחס גם לטענות שהועלו בפורום לגבי אי הצדק בהפסדן של הסגולות בגלל הניווט.

השוואה בין הגמר של עונה 2 לגמר של עונה 3

השועל שם לב לכך שיש דימיון גדול בין המשימות שהיו בגמר של העונה השנייה לגמר של העונה השלישית.
מדובר אמנם לא באותו הסדר, אך כמעט באותן משימות.

שימו לב שבמשימת הריקוד עם הרובוטים נתבקש כל זוג לאסוף 30 אנשים ולגרום להם לבצע איתם את המשימה (במקרה זה את ריקוד הגנגאם סטייל)
בגמר של העונה הקודמת גם נתבקשו הזוגות לאסוף כמה עשרות אנשים ולגרום להם לבצע איתם את המשימה (במקרה ההוא שרשרת כסאות אנושיות)

שימו לב שבמשימת הרכבל נתבקשו הזוגות שאחד מהם יירד בסולם החבלים שהתלשל למטה וולהביא שקית שבתוכה מצוי מטבע.
בגמר של העונה הקודמת גם נתבשו הזוגות שאחד מהם יירד כשהוא קשור בכבל ויאסוף חפצים עד שהכבל יורד למטה.

ובמשימה האחרונה בגמר של העונה הקודמת הזוגות נתבקשו ללכת על כבלים שנמתחו בין שני בניינים גבוהים, כששיתוף הפעולה בין בני הזוג היה חשוב מאין כמותו להצלחת המשימה.
וכבר במשימה הראשונה של הגמר העונה במפלים, השועל שם לב ואף ציין את הדימיון הרב שיש בין המשימה הזאת למשימת הגמר הגדולה של העונה הקודמת שהתקיימה בסינגפור.

ועכשיו, ההתייחסות של השועל לטענות שהועלו בפורום לגבי אי הצדק בהפסדן של הסגולות בגלל הניווט שלהן

ע"פי הטענות שהשועל שם לב שעלו בפורום לגבי הניווט שבגללו הפסידו הסגולות את הזכייה במיליון והגיעו אחרונות, נראה לשועל שהגולשים בפורום כנראה הספיקו לשכוח
והשועל מבקש להזכירכם שגם בר ואינה, הזוכות הגדולות של העונה הקודמת, התברברו והלכו לכיוון השני בכלל של נקודת הסיום בגמר וכמעט והפסידו את הזכייה במיליון.
גם שם הניווט שיחק תפקיד לא קטן בגמר. אך בניגוד למה שקרה בגמר העונה, למזלן של בר ואינה, שני הזוגות האחרים התעכבו זמן רב מאד עד שהצליחו להשלים לבצע
את משימת ההליכה הקשה בין שני הבניינים הגבוהים שאותה בר ואינה סיימו ראשונות, מה שאיפשר להן לתקן את טעות הניווט ולהגיע בזמן לנקודת הסיום ולזכות במיליון.

ועל כן, לדעתו של השועל לפחות, לא נכונות הטענות שאין זה צודק שהסגולות הפסידו רק בגלל הניווט. ותאמינו לשועל שהסגולות ורומי וקורל היו הפייבוריטיות שלו הכי גדולות וקובי וטליה מעולם לא היו פייבוריטים שלו, והוא היה מעדיף שהסוורים יהיו במקום בגמר במקום קובי וטליה, שהשועל היה שמח הרבה יותר אם הסגולות או רומי וקורל היו זוכות במיליון. אך אי אפשר להגיד שקובי וטליה זכו שלא בצדק, רק בגלל שהסגולות התברברו עם הניווט שלהן פספסו אתץ הפנייה ימינה לגרנד הוטל.

גם בTAR וגם במירוץ למיליון הישראלי זה המשחק ואלו החוקים. והתמודדותם של הזוגות עם הניווט והנסיעות במוניות, כמו גם התמודדותם עם השפות הזרות, זה חלק אינטגרלי ובלתי נפרד מהמשחק.

גם אני שמתי לב

שיש חופפות בין הגמר הזה לגמר הקודם במשימות. זכרתי את הגמר הקודם כמעט בשלמותו, וגם אני הצבעתי על כך שיש הרבה דימיון בין המשימות. רק שבגמר הנוכחי משימת הגמר הייתה משימת מחשבה והגיון, ולא משימת כוח פיזי (כמו בראשונה או השניה)

rasmus girl1

New member
ואני שמתי לב

שהיה לי מאוד קשה לקרוא את ההודעה שלך עד הסוף כשאתה מדבר אל עצמך..

למעלה