השוואה בין נגנים

ספאר

New member
השוואה בין נגנים

שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3 בגודל של 512MB. ביצעתי השוואה בין החברות על בסיס מה שמשתמשים כותבים בZap והמפרט של כל מוצר. ההשוואה כוללת את הנגנים הבאים:SanDisk,iRiver,Creative,Lenco,Cluvin,TrekStor,ProSound להלן סיכום של הנקודות שנראות לי חשובות בכל מכשיר(פירוט קיים בקובץ המצורף): לsandisk יש בעייה עם זמני תגובה, וסידור רשימת שירים בהעתקה, גם נטען שקשה לכבות אותו. אבל יש בו תמיכה מסויימת בעברית והמידות שלו יחסית קטנות ואיבות צליל מעולה+USB2. iRiver יחסית גדול, אבל עם סוללת AA (40 שעות) קורא עברית וUSB2 הCreative למינהם לא נראים לי כדאים הLenco נראה סביר אך זמן הסוללה שלו הוא רק 10 שעות הוא גם יחסית גדול מימדים אך בנוי היטב הProSound נראה אטרקטיבי במיוחד (לאור המחיר והפונקציות) אך אני נרתע ממנו בגלל טענות על איכות שמיעה ווליום לא מספקים כך שההתלבטות מצטמצמת לSandisk לעומת iRiver... מצורפת טבלה השוואתית בין המוצרים. המחירים מתבססים על המחיר המינימאלי שהצלחתי למצוא באיזשהי חנות (עלון / חנות אינטרנט - בד"כ) מה דעתכם? על איזה נגן אתם ממליצים?

יאיר B

New member
מסודר אתה ../images/Emo8.gif

1. תתרחק מנגנים ג'נריים. במקרה שלך זה אומר פרוסאונד, לנקו קלאבאין והטראק משהו. הם לא שווים את הכסף שלהם (כם אתה יכול לקנות איריבר, למה אתה מסתכל לכיוון שלהם בכלל?). 2. יש לך שלושה טובים: איריבר, קריאייטיב וסאנדיסק. ראיתי את הקובץ שצירפת. יש שם כמה דברים לא נכונים (בזאפ יש הרבה שטויות). האיריבר והקריאייטיב הם הטובים ביותר (עם נטיה לאיריבר). האיריבר גדול יותר כי הסוללה שלו גדולה יותר - אבל אתה מרוויח הרבה שעות נגינה. כל נגני הפלאש עשויים פלאסטיק. זה לא חיסרון (הוא לא נשבר מהר כל כך). ואם בענייני שברים: כפתורים לא נשברים סתם! הבחור שנשבר לו הכפתור של הסאנדיסק כנראה ניסה ללחוץ עליו עם פטיש 5KG! יש לי את הנכשיר והוא בהחלט נחמד, אני מאוד מרוצה ממנו. לקריאייטיב איכות שמע טובה מאוד, אבל טכנולוגית הם יחסית מיושנים. לא יודע על קילקולים רבים בהם (חברה עם מוניטין של הרבה שנים). אגב, כל נגן נורמאלי צריך כבל כדי לחבר אותו למחשב (כמעט רק לג'נריים יש חיבור ישיר). שורה תחתונה: אם אתה יכול לקנות איריבר - קנה אותו. הוא טוב בהרבה מהסאנדיסק (וגם יותר יקר ממנו). אני מאמין שלא תצטער.

stardust19

New member
כפי שכבר הבנת כנראה מהסקר שערכת

אפשר לראות בבירור את העדפות- IRIVER ו- CREATIVE...אלה הנגנים הכי שווים מבין אלה שאתה ערכת עליהם חיפוש , SANDISK הולך במקום שלישי, כל שאר הנגנים הם נגנים ג'נריים, נגנים שרק השם שלהם משתנה אבל לא האיכות (איכות $#@) . אם אתה יכול לקנות IRIVER אז תלך עליו , אם לא תלך על CREATIVE וSANDISK אבל אני ממש לא מציע לך ללכת על הנגנים האחרים שציינת.

למעלה