השוואה בין פיליפאנה לאנתאה

i D O 1 9 8 9

New member
השוואה בין פיליפאנה לאנתאה

השבוע סוף סוף נסגור על ה24 לחודש, בקיצור יש לנו 2 דילים 1. אנתאה 420 דולר (3 בחדר, אנחנו 6) 2. פיליפיאנה 353 (3 בחדר). ת'כלס אין לנו ממש בעיה של כסף, אז לא מפריע לסגור באנתאה, השאלה אם יש הבדל בינהם? כי אם זה אותו רמה אז חבל סתם. תודה

shay53

New member
רק פליפיאנה..

דקה וחצי הליכה מהסקוור..3 סופרים ענקיים מול המלון..חצי מטר מההפי בר..אנשים טובים במלון (סטלה , ביל , רוקי) אווירה סבבה , חדרים טובים (לפחות שלנו היו) מה צריך יותר מזה?

מווורקי

New member
פיליפאנה!!!

הבנתי שזה אחלה מלון דירות בעל המלון ממש נחמד, נותן לכם את הטלפון שלו שתתקשרו בכל שעה נמצא ממש על הסקאוור, וטוב שם לאללה

macwam

New member
לא פיליפיאנה אחי ממש לא!!!!

שמע אנחנו סגרנו על אנטאה והחברת נסיעות דפקה אותה ובגלל אובר בוקינג שמו אותנו בפיליפיאנה אחי זה מקום חורבה!!! חוץ מההפי בר שצמוד אליו אין שם שומדבר טוב!! ב2 החדרים לא היו לנו ידיות על הדלת מבפנים ככה שאם יצאנו ושכחנו מפתח אפשר להיכנס רק מהחלון. המים באסלה לא יורדים היינו הולכים לבורגר קינג להוריד גושים חחח... המיטות על הפנים יש בריכה בגג אבל הבנתי שלא שווה אפילו לעלות לשם. לעומת זאת אנטאה אחי יש לך 2 בריכות אחת עם בר ופול כוסיות סקנדינביות שם מסביב לשעון. מנקים את החדרים ולפי מה שראיתי החדרים שם יותר טובים גם. בקיצר קחו אנטאה שווה את הכסף לדעתי. מבחינת המרחקים לסקוור והכל זה אותו דבר וגם מול אנטאה יש סופר גדול וכל מה שצריך ברחוב של המלון.

אחי תקשבי שניה

גבר אני כניראה גם טס ב 24 אחי איפה הגתה תדיל הזה תתחבר אליי לאי סי בבקשה זה חשוב לי בבקשה 314142979

young131

New member
בשופ פנים ואופן לא פליפיאנה!!!

לך לאנתאה ~~!!#@$ הייתי אצל חברים בחדר ואצל בנות בחדר באנתאה...שזה שתי חדרים שונים והם היו סבבה לאללה.. וישנתי בפליפיאנה שזה חורבה אש!!!

מווורקי

New member
למה אתה כזה אנטי?

הייתי באנתאה והכל סבבה והכל, אבל אני לא חושבת שהפרש מחירים מצדיק בגדול פילפיאנה אחלה מלון, הרבה יותר קרוב לסקאוור מאנתאה, כולם מתלהבים בגלל שיש שם בריכות, אבל תכלס כולם (גם אלו שהם לא אורחי המלון) יכולים להכנס לשם כמה שבא להם

shay53

New member
בוא נסכם את זה ככה..

פליפיאנה אחלה מלון יש בו את כל מה שצריכים לשעתיים ביום שאתם תהיו בו.

young131

New member
בשביל הכיף שלך אל תלך לפיליאנה..

חוצמזה שהוא קרוב לסקוור ויש לידו את ההפי בר אין בו שומדבר טוב.. אנחנו אולי נפלנו על חדר חרא אבל לא יודע לא היה משהו בכלל במלון....שלימנו על מזגן והוא היה דפוק וככה יצא שישנו שלושה לילות בלי מזגן!! אתה יודע מזה בנאפה !?@ אפילו בריסים הזעתי! באנתאה כולם ישראלים חמודים יושבים ביחד בבריכה צחוקים אווריה סבבה...בפיליפיאנה זה כמו אכסנייה מסריחה.

למעלה