השוואה בין שניים דומים

N u k

New member
השוואה בין שניים דומים

שלום, עזרתם לי מאד לפני מספר ימים, והנה ההתלבטות הסופית שלי: שניהם במחיר אפסי, ושניהם בעלי אפשרות הרחבה, ויכולים לשמש כזיכרון נייד, על אחד מצאתי בכתובים, ועל השני לא. האלמוני כולל יכולת להקלטה (אין לי מושג מה האיכות- מי שיודע- יבורך). הנה:

N u k

New member
ואין למוכר מיקרופון. זו טעות שם.

לפי מה שראיתי, ותגובות שקראתי, אין לו מקרופון, למוכר, זו טעות. וזה גם שיקול בעייתי.

N u k

New member
רגע רגע..

יש לו מיקרופוון? בכל תגובה שראיתי, היה כתוב שזו טעות, ואין שם מיקרופון בכלל. ואתה אומר שיש ל- sandisk, או אייך שלא קוראים לו, מיקרופון?! הרגת אותי עכשיו!!! נדמה לי שבדקתי באתר היצרן, ואמרו שאין.. שניה, אנ אבדוק שוב.

סליחה הייתי בטוח שזה הרגיל....

ל סאנסה אכן אין מיקרופן ! רק לרגיל יש ! סליחה . פשוט כנראה לקחו את המיפרטים של שניהם יחד ! אופס !

יאיר B

New member
כמה הערות:

1. האלמוני מאוד לא אלמוני. לקסאר היא חברה מוכרת מאוד בחו"ל ל-DOK. בארץ משום מה פחות מכירים אותה. אבל אני לא יודע איך הנגנים שלה (מעולם לא ראיתי אותם בפועל) ולכן אני לא יכול להתייחס לאיכות שלהם. 2. לסידרת הסאנסא אין יכולת הקלטה חיצונית! 3. ייתרון של הלקסאר: יש לו משדר פנימי (מקווה שהפרסום נכון) וכך ניתן לשמוע באוטו או בבית דרך מערכת סטריאו. כן יש לו אוזניות מצויינות. 4. אם השיקול הוא אני אלה - הייתי קונה את הלקסאר (אבל זו רק דעתי, חכי לעוד דעות - אם יהיו).

לא למהר זה נראה לי מוצר זול מדי ...

כי המוצר שווה תכונות עולה בערך פי 2.5 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=29268 לדעתי לא הייתי לוקח מוצר זול כל כך ! אבל ב cnet המוצר קיבל ביקורות טובות ! http://reviews.cnet.com/4864-6490_7-31266276.html?messageSiteID=7&messageID=1021121&tag=uolst&cval=1021121&ctype=msgid מוזר :)

יאיר B

New member
זה יותר זול כי זה כמו ביצור לחברה

פרטית. אני אספר סיפור: שבוע שעבר הלכתי לסופרפארם לקנות ג'ל אלוורה. היו שני סוגים: 1. ד"ר מלומד שעלה סכום מסויים 2. לייף - מותג הבית של סופרפארם שעלה 2/3 מהמוצר של ד"ר מלומד. עיון מעמיק בתווית של המוצר לייף הראה שהיצרן הוא ..... ד"ר מלומד ובעצם מדובר באותו מוצר! ההבדל בין המוצרים הוא שליף זה מוצר פרטי (נגיד מעין OEM) וד"ר מלומד זה פירמה. אותו כנ"ל לגבי הנגנים: ה-MURO זו הפירמה ואילו הלקסאר זה "מותג פרטי" ולכן הוא יותר זול - אבל בסופו של דבר זה אותו מוצר.

N u k

New member
אהם... זה לא אותו המוצר, לא?

זה לא בדיוק אותו המוצר שאני ראיתי ... אני אחפש שוב, אבל הוא נראה לי בעל תכונות נוספות. מבדיקה שטחית- המחיר פשוט שונה. תן לי שניה לבדוק יותר לעומק... אבל נראה לי שהלקסר לוקח Big time לפי התגובות האוהבות עד עכשיו :) תודה לכולם, ולכל מי שיגיב גם עכשיו- תודה מראש:) הרבה אינפו זה טוב.

N u k

New member
יש עוד מספר נתונים:

המחיר אכן נמוך להדהים, בדקתי שוב, זה לא אותו מחיר- זה אפילו זול יותר... ממה שראיתי קודם. אבל זה אותו הנגן האוזניות הןSennheiser MX-400 earbud headphones, ולפי מה שראיתי הן אינן מבודדות אקוסטית (בניגוד לאלה של הsansa). למה לעזאזל הן עולות 15 דולר בחו"ל? מישהו מבין בזה? ישהו מכיר אוזיות איכותיות ומבודדות, כמו של הסנסה? כמה שאלות אפשר לשאול בלי לעבור לפסקה חדשה? נשברתי. קישור מצורף למטה. האחריות שווה משהו? כל השאלות הן לגבי הlexar.

N u k

New member
בארץ הוא עולה בערך 100 באמת...

אין לי מושג מה קורה פה, אבל זה נהיה מוזר יותר ויותר by the minute. והאחריות... יש אחריות לשנה, זה נראה לי נורמטיבי.. ולגבי הסולה, כתוב שהיא built- in- האם זה אומר שהיא נטענת בעודה בתוך הנגן- which means שהוא יכול להתחבר למקור חשמל חיצוני- שיכול להחליף אותה? שמים לב, דרך אגב, שאין לי מושג לגבי חומרה ומכשירים חשמליים, או שהצלחתי להסתיר את זה באלגנטיות? בבקשה אל תענו, השאלה רטורית, ונועדה לשעשע את האנשים הטובים שמסייעים לי בדבקות. מקווה שהצלחתי:)

stardust19

New member
חבל שהמנהלים החליטו להסיר את הכתבה

שלי בקשר לאוזניות...מסתבר שהרבה צריכים את הכתבה הזו להתמצאות באוזניות. אני מצטער אבל אני מחקתי א הכתבה הזו אצלי מהמחשב , אחרת הייתי שולח לך אותה
נ.ב. מנהלים יקרים אני יודע שמודבר פה בזכויות יוצרים וכו' ולכן אין בי חרטה שהסרתם את הכתבה אבל כפי שאני נוכח לדעת פה מהפורום השאלו לגבי האוזניות חוזרות על עצמן.

N u k

New member
דוקא מצאתי אותה, וההתעמקות בעיצומה.

סביר להניח שהי אתסייע מאד. תודה! האם יכול אתה לסייע לגבי האוזניות הנ"ל, ובייחוד לגבי מחיר- במידה ויש לשיטתך צורך בתחליף כדי לקבל בידוד אקוסטי (כמו אלה של ה-sansa)

stardust19

New member
אני ממש לא יודע אבל זמחיר נראה לי

סביר- 70 שח בערך, זה המחיר של האוזניות הללו. אם אתה רוצה אוזניות עם בידוד אקוסטי תצטרך להשקיע בסביבות ה 200 שח לאוזניות באיכו בינונית

N u k

New member
תודה על האינפורמציה,

אני ממש לא בכיוון.. הרי נגן יעלה לי בערך 450 ש"ח, אז להשקיע עוד כ- 40% באוזניות נראה לי לא מתאים. קוצר ממון:) אבל האוזניות עצמן סביריות? ואם אתה יכול להציץ גם בתיאור האוזניות של הנגן השני.. לא שזה הנתון שיטה את הכף, אבל בכל זאת- עוד נתון לשים על המאזניים...

N u k

New member
ויש המשך לחקירה,

הנה משהו לא מובן. האם הכוונה פשוט שאין line out, או חיבור לאחרים?: Is there a microphone input for recording from other devices? No, there is no microphone input ולגבי אביזרים: אין קייס. זה משנה משהו? תודה!

למעלה