השוואה בין 2 חברות ואשמח לשמוע על נוספת. ...

קמיקזה2

New member
השוואה בין 2 חברות ואשמח לשמוע על נוספת. ...

שלום לפורום נכבד זה.

בבירורים שערכתי לאחרונה .... גיליתי 2 בתי השקעות שסוחרים ישירות אם אינטרקטיב ברוקרס בארה"ב .

אני אינני דובר אנגלית ולכן לא מברר על מסחר ישירות מול אינטרקטיב ברוקרס אלא מעדיף מתווך דובר עברית (אפילו שאשלם חצי דולר יותר לפעולה) .

הדילמה היא בין : קואנטום שוקי הון וחברה בשם BTRADER

אשמח לתובנות השגות ושאר "ירקות" מה כדאי עוד לברר, מי מ2 החברות אמין, טוב --- מבחינת מחירים הם זהים !!

תודה רבה רבה

קרלטון

New member
לא מצאתי את השנייה

יש לך לינק אליהם?

יש לי ספק איזה סוג של עזרה / תמיכה תקבל מהמתווך הישראלי, זאת אחת השאלות שעליך לשאול. במקרה של קוואנטום, הבנתי שהפלטפורמה היא אכן של IB, והיא כמובן עם ממשק באנגלית ודורשת לימוד מסוים בכל מקרה. אוקיי, אז הם כותבים יש חדר מסחר בעברית, אבל מי בימינו סוחר טלפונית דרך חדר מסחר... בדר"כ גם גובים על דברים כאלה עמלות נוספות. אם תהיינה לך בעיות טכניות / מורכבות כאלה ואחרות מי שיפתור לך אותן יצטרך להיות נציג IB, טלפון שבור זו לא שיטה טובה לתקשר.

המקום העיקרי שנראה לי שבו יהיה לך קל יותר מול המתווך הישראלי זה בפתיחת החשבון ואולי במשיכה, גם זה לא בטוח. תשאל כמה שיותר שאלות על הפרוצדורות האלה, מה נדרש, כיצד הן מתבצעות, מה העלויות גם לגביהן ואילו עלויות עקיפות נוספות קיימות. בנוסף, האם החשבון על שמך ב-IB או על שמם, מה קורה במקרה והחברה שלהם "סוגרת את הבאסטה".

קמיקזה2

New member
שתיהן נציגות של IB בארץ

העזרה העיקרית שאצטרך זה בפתיחת החשבון וההתנהלות מול ארה"ב
וגם קצת במערכת.

העלויות על "הכל"(מניות) סנט למניה 1.5$ מינימום. כמו כן יש 10$ שימוש במערכת. החשבון נרשם על שמי בIB , קואנטום או בי טריידר רק מתווכות.

התנאים שלהם זהים ולכן אשמח לשמוע המלצות/שלילה לגבי אחת מהן.

תודה רבה .

rambling

New member
לדעתי

חבל לשלם עמלות גבוהות יותר רק בשביל שיעזרו לך לפתוח חשבון שזה לא סיפור בכלל, גם עם אנגלית בינונית וקצת סבלנות אפשר לעשות את זה פשוט לעקוב אחרי ההוראות סעיף סעיף לשים פרטים, שם, כתובת, סריקה של דרכון ושל חשבון כלשהו (מים, ארנונה וכו' שמראה כתובת ושם שלך). הכל נעשה אלקטרונית אונליין גם ככה אז יש לך זמן לקרוא ולהבין איזה מסמך לצרף. אם אתה נתקע אתה יכול לשאול שירות לקוחות באימייל / צ'אט או לשאול בפורום.

אין הרבה מה להתנהל באופן שוטף מול IB וללמוד את האפליקציה תצטרך בכל מקרה. יש דמו שאתה יכול לשחק איתו כמה שבא לך.

קרלטון

New member
דרך אגב

גיליתי לא מזמן שהם סוגרים את חשבונות הדמו אם אין שם פעילות במשך תקופה מסוימת. רציתי לנסות משהו בדמו לא מזמן ולא הצלחתי להיכנס לחשבון. אז גיליתי איפשהו בתיבת ההודעות שלהם שסגרו אותו, לא השתמשתי בו איזה שנתיים ולא שמתי לב להודעה.

KobeRider

New member
מי צריך דמו בכלל

אם אני רוצה לבדוק איזושהי אסטרטגיה חדשה, אני פשוט מקצה לה סכום סימלי של נגיד 100,000 דולר. מקסימום יילך הכסף לא ביג דיל, לפחות יש מגן מס.

קרלטון

New member
אין כמו לסחור בקטן

קרלטון

New member
אז מה הקטע של הדמו אונליין?

מין חשבון זמני שמוקצה עם הפתיחה ונעלם כשאתה סוגר את החלון? ואם לא סוגר, נשאר מיום ליום?

הנה ההודעה של IB על סגירת ה-paper account, אני לא רואה שהם מציינים בצורה מפורשת את זמן חוסר הפעילות:

Information Regarding Your Paper Trading Account

In an effort to better manage system resources, IB periodically closes simulated, or paper trading, accounts which have remained in a dormant state for an extended period of time. Based upon a review of your account --------- which reports no log in attempts for the year to-date, this paper trading account is scheduled to be closed on February 22, 2013.

Should you wish to maintain this account, simply log in prior to the closure date noted above and it will not be closed. In the event your account is closed, you may reopen a paper trading account anytime thereafter. Also note that the closure of this simulated account will have no impact upon your live account.

Should you have any questions or require log in assistance, please contact your local Customer Service Center.

אהבתי שהם מבהירים שלסגירת ה-paper account לא תהיה השפעה על החשבון האמיתי... כאילו היה צריך להיות ספק בעניין...?

rambling

New member
כן זמני שנעלם ועם דאטה פיקטיבי / ישן

זה רק להתרשם מהפיצ'רז, או יותר מדויק להיכנס להלם מריבוי האפשרויות ומיקומם על פי הנדסת אנוש ששאולה מהסויוז

קמיקזה - אל תיבהל זו פלטפורמה לא ידידותית כמו תוכנות ווינדוז אבל אחרי שמתרגלים זה קל לתפעל אותה, היא סופר יציבה, מהירה, מעודכנת לעתים קרובות עם תוספות ושיפורים וסך הכל נתקלים בבעיות לעתים רחוקות מאוד. (אני ב-IB תשע שנים כבר וסוחר איתה כל יום).

KobeRider

New member
גם ממשק הווב שלהם יותר קל וידידותי לתפעול

לפחות היה פעם, מזמן לא פתחתי אותו

קמיקזה2

New member
אוקיי תודה על המידע, אם בית השקעות כמו קואנטו

כמו קואנטום, אינם לוקחים ממני שום עמלה (לפי הבנתי) עוזרים לי בהעברת כספים מהבנק שלי בארץ לחשבון שלי בIB , מזמינים אותי להסברים על מערכת המסחר אצלם, ויש להם חדר מסחר פעיל כל היום לשאלות בעברית ... אז : 1)זה חשוד שלא גובים ממני כלום (העמלה שלהם היא מ IB ולא ממני) 2) לא נראה לי שיש לי מה להפסיד בלעבוד איתם ??

תודה

sunset555

New member
נצל"ש IB

אני רוצה לפתוח חשבון עם חבר (אסטרטגיה חדשה, פחות מ-100 א' דולר...
), מישהו מכיר את הפרוצדורה של פתיחת
חשבון משותף ב-IB והשלכות מיסוי על הנושא?
לחילופין האם עדיף לפתוח את החשבון על שם אחד מאיתנו? ואם כן, מה קורה במקרה הזה עם מיסוי?
לחילופין 2, האם אני סתם מסתבך ועדיף שכל אחד יפתח חשבון נפרד ונשלם עמלות כפולות?
תודות מראש

קרלטון

New member
מה המטרות?

נסיון לחסוך בעמלות? רצון לנהל אסטרטגיה משותפת? חבר שמקבל את ההחלטות גם בשביל השני? תיק קטן מדי לכל אחד ואז איחוד כדי להגיע לתיק שעומד בדרישות? מה בעצם?

sunset555

New member
מטרות

ראשיות- אסטרטגיה משותפת+אחד מקבל החלטות בשביל השני
משנית- נסיון לחסוך בעמלות
מתוכנן בשלב ראשון להכנס עם 10K כ"א אז אין בעיה (למיטב ידיעתי) עם תיק מינימלי.

graves

New member
אני לא רואה חשבון אבל:

אם אתם מצהירים שאתם אנשים פרטיים לא נראה לי שיש השפעה אצל IB מול חשבון פרטי רגיל. מבחינת IB נראה לי שאתם כמו אחים או זוג נשוי. לא צריכה להיות להם בעיה (בעבר עבדתי עם think or Swim והם פתחו חשבונות לשני אנשים שלא קרובי משפחה).

IB בכל מקרה לא לוקחים מיסים חוץ ממס על דיבידנד שלא מועבר לישראל בכל מקרה (המס בשיעור זהה לישראל והולך לדוד סאם).
כל אחד מכם יצטרך לדווח למס הכנסה בנפרד בארץ פעם בשנה ולייחס חצי מההפסדים\רווחים.

למעלה