השוואה וייבוא אישי

tnt30

New member
השוואה וייבוא אישי

א. אשמח לשמוע השוואה מפורטת ומקיפה בין: google nexus one sony ericsson x 10 expire htc desire htc legend motorolla milestone ב. אם יש מי שיביא לי את זה מחו"ל - מה צריך לדעת לפני יבוא אישי מבחינת 1. תאימות לחברות בארץ - בעיקר פלאפון 2. האם חייבים לפרוץ או שיש אפשרות לקנות בחו"ל טלפון פתוח ופשוט להכניס לו סים בארץ של פלאפון? 3. מה לגבי התקנת עברית - כמה זה מסובך באמת? 4. מה דעתכם על קניית יד שניה בחו"ל כגון באיביי. האם זה מתכון לנפילה? תודה

א. יש המון השוואות באינטרנט. תחפש

השוואות של נתונים יבשים אתה יכול לעשות כאן: http://www.gsmarena.com/ ב. 1. לנקסוס 2 דגמים שאחד מהם מתאים לפלאפון (תבדוק את התדרים, אני לא יודע כ"כ), ונראה לי שגם לHTC DESIRE יש גרסה חדשה יותר עם תמיכה טובה יותר בתדרים של פלאפון. לא יודע לגבי שאר המכשירים, אתה יכול לבדוק את התדרים שהמכשירים עובדים בהם והתדרים של פלאפון. 2. אם אתה קונה מרשת סלולרית מסויימת תצטרך לפרוץ, אחרת תוכל ישר להכניס סים. 3. לי אישית יש HTC DESIRE וההתקנה של העברית (שהצריכה פריצה - rooting) הייתה די פשוטה, מקסימום 10-15 דקות אם עוקבים אחרי ההוראות כמו שצריך. 4. בחירה שלך. אני אישית לא הייתי קונה יד שניה או מאיביי (איביי זה לא רק יד שניה) אבל זה רק אני. אני מעדיף ללכת על בטוח למרות שיש לא מעט אנשים שקונים יד שניה או מאיביי.

למעלה