השוואה מאוד מעצבנת ראו למה משווים את מייקל, מסכת ההשפלו עדיין לא תמה
B BlueBubble New member 24/1/02 #2 ../images/Emo46.gif מרגיז אבל... לא חבל על העצבים, למה להתייחס לכל התמונות והשטויות שכתובות בעיתונים. מכירים את הביטוי: "תמונה שווה אלף מילים"? אז זה מה שאני (רובכם תסכימו איתי) ומייקל שמים על כל זה.
../images/Emo46.gif מרגיז אבל... לא חבל על העצבים, למה להתייחס לכל התמונות והשטויות שכתובות בעיתונים. מכירים את הביטוי: "תמונה שווה אלף מילים"? אז זה מה שאני (רובכם תסכימו איתי) ומייקל שמים על כל זה.
S Snitch New member 24/1/02 #3 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif מעניין מאוד למה הכותב לא שם תמונות שלו בעיתון. וזוהי העיתונות המכוערת. פשוט מדהים עד כמה שעיתונות יכולה להשמיץ בנאדם. הלו! זה זמר! לא דוגמן. ז-מ-ר!
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif מעניין מאוד למה הכותב לא שם תמונות שלו בעיתון. וזוהי העיתונות המכוערת. פשוט מדהים עד כמה שעיתונות יכולה להשמיץ בנאדם. הלו! זה זמר! לא דוגמן. ז-מ-ר!
B bana New member 24/1/02 #7 למה לא? תאמינו או לא גם הוא בן אדם! זכותו המלאה לעשות אצבע משולשת למי שהוא רוצה! הייתי רוצה לקרוא את הכתבה המלאה מאיפה שהתמונה הזאת התפרסמה!
למה לא? תאמינו או לא גם הוא בן אדם! זכותו המלאה לעשות אצבע משולשת למי שהוא רוצה! הייתי רוצה לקרוא את הכתבה המלאה מאיפה שהתמונה הזאת התפרסמה!
M maltstar New member 24/1/02 #8 אצבע משולשת הממ נראה לי שהוא לקח את פריס לרופא וכשהוא יצא היו שם כמה צלמים. הגיע הזמן שהוא יעשה את זה כבר, כמה אפשר לסבול..
אצבע משולשת הממ נראה לי שהוא לקח את פריס לרופא וכשהוא יצא היו שם כמה צלמים. הגיע הזמן שהוא יעשה את זה כבר, כמה אפשר לסבול..
א אהבתיה New member 24/1/02 #9 כן,זה באמת כבר מוגזם.... ככה לעקוב אחריו כשהוא לוקח את הילדה שלו לרופא??? די,שיעזבו אותו בשקט!!!
G gabi16 New member 25/1/02 #10 האצבע המשולשת גדולה!!!1 למה מה חשבתם? בגלל שאיכפת לו מכל העולם והוא אוהב ילדים אז הוא לא עושה דברים רעים מתיי שצריך??
האצבע המשולשת גדולה!!!1 למה מה חשבתם? בגלל שאיכפת לו מכל העולם והוא אוהב ילדים אז הוא לא עושה דברים רעים מתיי שצריך??