השוואה של מכשירים

ינוןכהן

New member
השוואה של מכשירים

אני מעוניין לקנות נגן mp3 ואני מתלבט בין כמה מכשירים: 1. נגן MP3 מובנה באוזניות מבית WIN דגם 102A 2. iriver IFP-990 256MB Flash 3. mp3/mp4 Clubin Color 512mb 4. HY Technology MP4 512 mb היתרון בשני הנגנים האחרונים הם שהם mp4 (יכולים להציג וידאו) והחיסרון הוא שהחברות לא כל כך מוכרות! הiriver הוא היקר מבניהם והוא רק 256 mb ולא מציג וידאו! האם מישהו יכול להמליץ לי איזה נגן עדיף לי לבחור?

יאיר B

New member
וידיאו? למה זה טוב?

1. אחרי 5 דקות יכאבו לך העיניים מקוטן המסך. 2. לא תוכל להכנסי הרבה ב-512MB. מה גם ששני החברות הנ"ל ידועות כג'נריות. את הראשון אני לא מכיר. מה שמשאיר אותנו עם האיריבר. אתה יכול לקנות נגן מסדרת 700 של איריבר שיהיה יותר זול מסידרת 900.

ינוןכהן

New member
iriver בחוץ

מה הiriver ירדתי בגלל שמחירו אמור לתת יותר אפשרויות! האם יש מישהו שמכיר את הmp3 מובנה באוזניות מדגם WIN 102A? אם לא אז נראה לי שאני ילך על הClubin Color 512mb.

יאיר B

New member
ב-512MB?

הרבה מופעי בידור לא תוכל להכניס לשם. חשוב שתדע: בדוק כמה FPS (פרימים לשניה) המכשיר מנגן. ככל שהמספר יותר גבוהה - האיכות תהיה טובה יותר. רוב הנגנים מנגנים בין 10 ל-15 (שזה רחוק מלהלהיב). בנוגע למסך: יש לי פאלם שהמסך שלו יותר גדול מכל נגן שהוא וגם האיכות טובה פי כמה (מסך QVGA ולפאלם יש מעבד שגם בעוד 10 שנים לא יהיה לנגנים). האיכות עדיין לא משהו. תעשה ניסוי: קח מצלמת וידיאו על מסך שנפתח, תקרין עליה סרט ותראה אחרי כמה זמן נמאס לך לצפות בו. אותו דבר יקרה עם הנגן.

bitonano

New member
15 זה אחלה של וידאו...

הוכחה לכך תראה פה: www.misticriver.net כתבה ראשית הוידאו של ה-U10 שהוא 15 FPS.

gt-master

New member
בקשר חמעבד>>

לידיעתך לנגנים הטובים היום (H320 X5) יש את אותו המעבד כמו בפאלם שלך (אמנם במהירות של 150MHZ ולא 400 אם יש ל T3).

יאיר B

New member
איפה באמת רשום עוצמת העיבוד של

נגנים? זה מעניין להשוות בין עוצמות עיבוד שונות. * אני לא מאמין שנגן צריך מעבד 150MHz. זה לא נותן לו כלום...

shay0600

New member
H3XX מסוגל לנגן סרטים

לכן הוא צריך מעבד יותר חזק להומת נגנים אחרים בהשמעה ונגינה של שירים זה לא נותן כלום

weird dust

New member
גם אייפוד מסוגל

ההיתי מצרף את הסרטון שמראה את זה אבל הוא נפל. בכל מיקרה זה אפשרי.

יכולות בסיסיות הנדרשות עבור וידאו

1. נפח זכרון סביר - בלעדיו תהיה מוגבל לקליפים קצרים וזערוריים (אל תשכח שתרצה להחזיק גם מוזיקה על הנגן, דבר שיגזול עוד זכרון). מהסיבה הזאת וידאו יותר נפוץ בנגנים מבוססי דיסק קשיח. 2. יציאה לטלויזיה - גודל המסך הזעיר הופך את היכולת הזאת לקוריוז יותר מאשר יכולת שימושית באמת. במקום להתפשר על וידאו מחורבן ונגן גדול יותר (בשל המסך הגדול יותר הדרוש לצפיה), עדיף ללכת על אחת מהאפשרויות הבאות: א. נגן מוזיקה איכותי וקטן ללא יכולות וידאו ב. נגן וידאו איכותי, בעל נפח אגירה סביר, יציאת וידאו ומסך סביר לפחות כשל PDA. בהצלחה!

ינוןכהן

New member
וידאו

זה לא שאני מתכון להתחיל להריץ סרטי קולנוע על הmp3. פשוט שני האפשרויות האחרוות שנותרו לי הם שני הנגנים הבאים: 1. נגן 256mb מובנה באוזניות ב360 ש"ח. 2. נגן 512mb של חברה יותר מוכרת והוא מציג וידאו ב440 ש"ח. אז אני חושב שכל בנאדם היה בוחר את הנגן השני! אם מישהו חולק עליי אז שיגיב! אני ישמח לשמוע מישהו שיש לו אחד הנגנים או שמכיר מקום שיש בו ביקורות על הנגנים (גם באנגלית)!

ינוןכהן

New member
לגבי החנות

אני האתרים שמאחד מהם אני מתכוון לקנות: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=clubincolor512&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=Zap http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3652,normal_sales מכירים?

ינוןכהן

New member
עברית בclubin color

מישהו מכיר מקום שאפשר להוריד קובץ לclubin color שאיתו אפשר לראות עברית?

weird dust

New member
זה נגן ברמה נחותה

העיצוב מועתק המחיר מוזל, אני אישית לא ההיתי קונה שם. כולם מחפשים בארץ את היותר זול, כאן יותר זול משם ובאופן מחשיד זה תמיד כמה מאות שקלים או מחיר ריאלי מידי - הישראלי לא אוהב שדופקים אותו אז הוא קונה משהו בזיל הזול אבל זה בעצם מתפרק חצי שנה אחרי. המכשיר לא כדאי ואם מחפשים עברית ונגן פלאש צבעוני אני ממליץ על אייביד שהוא תומך בעברית מלאה. (הוא יותר יקר מקלובין)

למעלה