השוואה?

«Jimmy Page»

New member
השוואה?

אני קונה נגן, 20GB. עכשיו, עד היום תיכננתי על iPod 20GB. אז ראיתי שיש דגם של Zen, גם 20GB, במחיר זול יותר. כל נגן שיקנה- יקנה בארה"ב, כך שאת הפרשי המחירים יש לחשב בדולרים... בתכלס, איזה נגן 20GB יש כיום בשוק, שהכי שווה את הכסף? תודה.

salinasg

New member
^_^ ^_^ ^_^

אני סתם רוצה לדעת למה אתה צריך 20 ג'יגה... מה אתה מתכוון להכניס לתוך הקופסא המסכנה הזאת? תמיד רציתי לדעת מה יש לעשות עם 20 ג'יגה... כי לי יש 5 ואני עדדין מנסה להפתר מהג'יגה הראשון... חוץ מזה אתה יכול לקנות ערנב מבוסס דיסק קשיח שהוא זול יחסית ומגיע עם 40 ג'יגה וזנב ארוך :) LOL

«Jimmy Page»

New member
אישית...

אני שומע המון מוזיקה, ויש לי בסביבות ה9 GB של מוזיקה. האוסף הזה צפוי להתרחב בכמה ג'יגהבייטים, בכל תקופה מסויימת- כי אני תמיד ממשיך למצוא להקות שאני אוהב לשמוע. וכן, כל סגנון הרוק הקלאסי רחב מאוד... כך שלא חסר לי חומר להכניס לקופא המסכנה הזאת.

salinasg

New member
וואוו

אני לא מסוגל לשמוע כל כך הרבה שירים, שלא נדבר על זה שאני בכלל לא מכיר כזאת כמות של שירים...

«Jimmy Page»

New member
יא אללה...

אני אוהב את הH320 הזה. מאוד. את הX5 לא מצאתי; מצאתי רק איזה מכשיר בעל 512 MB שענה לתוצאות החיפוש. עכשיו, שאלה סופית- iPod 20GB vs. iRiver H320 איזה מהם עדיף לקנות? ומה מחיר הH320 בארה"ב?

bitonano

New member
ביניהם לדעתי H320...

בכל מקרב סתכל על ה-X5 כי הוא מדהים: http://www.cowonamerica.com/products/iaudio/x5/

«Jimmy Page»

New member
אוי וואו. :O

מכשיר מדהים. אבל הוא לא עוזר לי בלי מחיר. מה המחיר שלו בדולרים? ומה לגבי הH320? מחיר בדולרים? תודה. אהבתי. מאוד.

«Jimmy Page»

New member
זהו, שלפי מה שמצאתי...

החבילה הבסיסית עולה 300$; כמו האייפוד. מישהו רוצה לתקן אותי? O_O

bitonano

New member
אם כן אז סבבה...

בכל מקרה מכשיר מדים מבפנים ומבחוץ... ממש דק..

«Jimmy Page»

New member
ואילו מגרעות...

ידועות יש בו? אני לא מדבר על מה שמציינים בכל הכתבות, אני מדבר בתכלס. יש לו הרבה מאוד מעלות- מה החסרונות שלו לעומת אחרים?

bitonano

New member
i dont know...

אבל אם הוא יותר מושלם מ-H320 לפי מה שאומרים זה מטורף!

weird dust

New member
יש ללו כל מיני דברים

הזמן שלו נבדק על 64 ולא על MP3 של 128 KBPS - שזה הנורמאל. הוא לא תומך בטגיות. אומרים שהמסך שלו פחות איכתי מזה של האייריבר. אין לו שירות בארץ בכלל. (לאייפוד יש אחריות מלאה אם קונים נכון ולאייריבר חלקית אם קונים נכון). כמו כן לאייריבר יש עברית לא רישמית.

«Jimmy Page»

New member
המממ...

אז אתה עדיין ממליץ על הH320? או על האייפוד? מי מהם יותר זול בארה"ב (לא הצלחתי למצוא מחירים סופיים
)? ומי מהם עדיף, בכללי? תודה.

«Jimmy Page»

New member
....?

? אני חושב שאני אתן לבנאדם שטס לקנות את הדבר רשימה של שלושת הנגנים (iPod20GB, X5, H320), והוא יבחר לפי ההמלצה בחנות... כי נראה לי ששלושתם שווים. לכל אחד מגרעות ומעלות, אבל בתכלס- הם שווים. לא?

weird dust

New member
הם בעיקרון עולים 300 דולר כולם

בדגמי 20 ג'יגה פשוטים. אייריבר באמריקה לא לקנות. אייפוד הוא לא רע ויש לו גם אחריות בארץ אם קונים נכון. האייאודיו אני לא יודע וגם די קשה להשיג אותו. תחשוב מה ניראה לך, בכל מקרה לאייריבר האמריקאי (H300) יש יותר פונקציות מלאייפוד.

למעלה