השוואות חיצוניות

השוואות חיצוניות ../images/Emo178.gif

דיברנו בעבר על השוואות בבית, אבל מה לגבי השוואות מאנשים חיצוניים
אני נראית דומה לאחותי מבחינה חיצונית, ולכן בחטיבת ביניים זכיתי להמון תגובות של "וואי את ממש X הקטנה" ודומיו, ואני שהביטחון העצמי שלי גם ככה לא ממש הרקיע שחקים די נפגעתי שאני לא בזכות עצמי. בתיכון הייתי בתיכון אחר ממה שהיא הייתה, כך שלא היה לי את זה. אבל מקבלת תגובות כאלה גם מבני משפחה באירועים וכו'. האם התופעה של השוואות חיצוניות מוכרת לכם
כיצד אתם נוהגים להגיב וכיצד יש להגיב להשוואות שכאלו, הרי לא מדובר במשפחה הקרובה שאז פשוט מעירים ומתעקשים שזה לא יחזור וכו'

lolypop12

New member
אני ואחותי

מאוד דומות...ואפילו מישהו חשב שאנחנו תאומות
...אבל זו קצת הקצנה... לי זה לא משנה..... כי למרות שאני הקטנה, אם אומרים משהו זה- אתן דומות ולא- את דומה לה..... אז זה לא מפריע לי
....

הרבה פעמים כשאחותי ואני ניראות יחד

אנשים מסתכלים ושואלים סקול רם- אתם דומות או לא? לדעתנו אנחנו ממש לא דומות. והכי משונה זה שעושים לי את זה עם אח שלי- אנחנו ממש ממש לא דומים. כל אחד מאיתנו- השלושה יצא שונה, בצבעים, הסוג שיער,במראה, רק הגובה זהה (כן, אחי נמוך).

eris1515

New member
תמיד אומרים' לי שאני דומה לאחותי

או שיותר נכון אחותי דומה לי

אני ואחותי לא דומות בכלל

ולכן זה אף פעם לא עלה, ודווקא כשאנשים מחפשים בכח את הדמיון זה מעצבן. בגלל זה קרה כמה פעמים שאנשים חשבו שאנחנו זוג (כי אנחנו מתחבקות הרבה) וזה דווקא היה די משעשע.

noooga

New member
ברור, ברור, ברור!

פעם היו אומרים את זה רק לאחיות הגדולות שלי- שהן דומות אבל בזמן האחרון גם אני אצטרפתי למשפט הידוע "אתן אחיות??? וואי שתי טיפות מים!".. וזה גם עכשיו בתיכון.. הרבה מורים שואלים אותי אם X היא אחותי.. לי זה בכלל לא מפריעה.. כשאומרים לי את זה אני פשוט מחייכת וממשיכה הלאה.

../images/Emo68.gif

נתחיל מזה שכל האחים שלי כהים בעור, בשיער ובעיניים... אני ואחותי דומות רק במבנה פנים (לשתינו פנים עגולות) ובגוף (רזות) אחותי עם שיער שחור חלק, עיינים שחורות ועור ככה, אני לעומתה, עם עיניים כחולות-אפורות, שיער חום מתולתל, ועור בצבע נורמלי (לא לבן ולא ככה מידי) לאחי הגדול אינני דומה בשום דבר... ולאחי הצעיר יותר אני דיי דומה בפנים...אבל לא כולם ישר יזהו שאנחנו אחים...

למעלה