השווארמה יוצאת לי קשה ללעיסה (+מתכון בפנים)
שלום,
הכנתי שווארמה טעימה במתכון קליל, הבעיה היא שזה יוצא לי קשה ללעיסה.
רציתי לדעת מה יכול לגרום לזה ואיך אני יכולה, אם בכלל, לשפר את זה.
אני הולכת תכף להכין את זה שוב ומקווה שאספיק לקבל עצות..
המתכון הוא:
600 ג' שווארמה הודו נקבה חתוכה קטן
3 בצלים גדולים חצויים ופרוסים
כף גדושה פפריקה מרוקאית
כפית מיקס גריל
חצי כפית כמון
מעט כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
לטגן את הבצלים עד הזהבה, להוסיף את השווארמה והתבלינים להקפיץ כ 5 דקות על אש גבוהה
שלום,
הכנתי שווארמה טעימה במתכון קליל, הבעיה היא שזה יוצא לי קשה ללעיסה.
רציתי לדעת מה יכול לגרום לזה ואיך אני יכולה, אם בכלל, לשפר את זה.
אני הולכת תכף להכין את זה שוב ומקווה שאספיק לקבל עצות..
המתכון הוא:
600 ג' שווארמה הודו נקבה חתוכה קטן
3 בצלים גדולים חצויים ופרוסים
כף גדושה פפריקה מרוקאית
כפית מיקס גריל
חצי כפית כמון
מעט כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
לטגן את הבצלים עד הזהבה, להוסיף את השווארמה והתבלינים להקפיץ כ 5 דקות על אש גבוהה