השווארמה יוצאת לי קשה ללעיסה (+מתכון בפנים)

אני11110

New member
השווארמה יוצאת לי קשה ללעיסה (+מתכון בפנים)

שלום,
הכנתי שווארמה טעימה במתכון קליל, הבעיה היא שזה יוצא לי קשה ללעיסה.
רציתי לדעת מה יכול לגרום לזה ואיך אני יכולה, אם בכלל, לשפר את זה.
אני הולכת תכף להכין את זה שוב ומקווה שאספיק לקבל עצות..

המתכון הוא:
600 ג' שווארמה הודו נקבה חתוכה קטן
3 בצלים גדולים חצויים ופרוסים
כף גדושה פפריקה מרוקאית
כפית מיקס גריל
חצי כפית כמון
מעט כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

לטגן את הבצלים עד הזהבה, להוסיף את השווארמה והתבלינים להקפיץ כ 5 דקות על אש גבוהה
 

yair_bar

New member
מנהל
חוץ מעודף תיבול אני לא מזהה בעיה במתכון

אולי רק גודל חיתוך השווארמה. האם את חותכת לחתיכות ממש ממש קטנות/דקות? ייתכן והשווארמה מצליחה להתייבש? למרות ש-5 דקות זה זמן די קצר.
&nbsp
ממליץ לחתוך לחתיכות מעט יותר עבות ולגן קצת יותר מ-5 דקות.
&nbsp
כמובן שחשוב לאכול בצמידות להכנה.
&nbsp
בכל אופן, ניתן אחרי 5 דקות של טיגון/הקפצה לטעום חתיכת בשר ולראות אם היא התרככה כראוי.
&nbsp
בתאבון
&nbsp
&nbsp
 
למעלה