השוואת אתרי הכרויות, מחיר, איכות וחוויה

Vitski

New member
השוואת אתרי הכרויות, מחיר, איכות וחוויה

נתקלתי בהמון אתרים שטוענים כי הם משווים בין אתרי ההכרויות בארץ ותמיד תהאכזבתי כי העסק נראה כמו תרמית של אתרי ההכרויות עצמם למשוך עוד קליקים, זה ממש עיצבן אותי כשניסיתי לבחור אתר הכרויות כשמצאתי את עצמי תקוע בשיגרה של ״עבודה - שינה - עבודה״ ומיציתי את מעגל החברים שלי.

לפני שבועיים החלטתי לעשות מעשה, נזכרתי קצת איך כותבים קוד והעלתי היום לאויר השוואה קצת יותר רצינית של אתרי הכרויות שפועלים בארץ - וכן ניסיתי את רובם אם כי לא בכולם בתור חבר משלם. אין לי שום קשר לאף שירות הכרויות ואני ועוד חבר שעזר בכתיבה רוצים באמת להראות מה אתם מקבלים כשאתם משלמים 100 שקל בחודש לJdate.

ההשוואה היא כאן: www.findadate.co.il

אשמח לתגובות, שיתופים וביקורות.
אלכס

FineSilverMan

New member
לדעתי

אתם צריכים לערוך את הטקסטים. כתבתם "אלפא" במקום אחד ו-"אלפה" במקום אחר. על Jdate כתבתם: "האתר מציג פרסומות למשתמשים שלו, תכונה שהורגלנו אליה בעיקר באתרים חינמיים המציעים את השירותים שלהם תמורת תשלום." -- באתרים חינמיים השירות ניתן *ללא* תשלום...
&nbsp
לא ממש ברור למה הענקתם ציון כלשהו באמינות וכו'. נשמע יותר כאילו קודם הענקתם ציון ואחר כך נימקתם למה.
&nbsp
משום מה טינדר זכה לציון הגבוה ביותר, אבל די לא נכון להציב אותו על אותה סקאלה עם אתרי הכרויות רגילים.
&nbsp
לסיכום, יוזמה יפה, אבל לא בדיוק מובן האם היא תעזור למישהו.
&nbsp
נ.ב אני חושב שזיגוטה הוא אתר המיועד לדתל"שים, אבל לא בטוח בכך.

Vitski

New member
תודה על הביקורות

השגיאות שציינת תוקנו - תודה רבה! גם בעמוד ג׳יי דייט וגם אלפא

אני לא חושב שיש בעיה עם להציב את טינדר מול אתרי הכרויות רגילים - גם שם אנשים נפגשים ובמה שהוא טוען לעשות הוא מעולה. שים לב שטינדר בקטגוריה אחרת.
הציונים לאמינות הם הרגשה כללית מכל אתר ואתר ואחרי חיפוש תלונות או הצלחות, לדוגמא לג׳יי דייט יש הרבה תלונות של חוסר אמינות מצידם ומצד המשתמשים שלהם (פרופילים מזוייפים, אי החזרת תשלום, חידוש מנוי אוטומטית ועוד...).

מהאתר של זיגוטה: האתר קם במטרה אחת - לגרום לכם למצוא בן או בת זוג המתאימים לכם ביותר.
ככל הידוע לי הם אינם אתר לדתלש״ים בלבד.

ושוב - תודה!

FineSilverMan

New member
המממ

כל אתר בתשלום, המנוי מתחדש אוטומטית, מלבד Okcupid, עד כמה שידוע לי (שהוא אתר זר...)
&nbsp
יש להניח שבכל אתר בתשלום יש פרופילים מזוייפים...
&nbsp
אז במקום ציון מספרי, הייתי נותן ציון "חלש", "בינוני" ו-"מצויין", או משהו כזה.
&nbsp
יכול להיות שעבור מישהו, אתר בתשלום יהיה נהדר, כי הוא אטרקטיבי, ואילו לאחר, האתר בתשלום יהיה בזבוז כסף...
אבל האתר החינמי סבבה לשניהם, כי אין עלות.
&nbsp
אפשר גם להוסיף את http://www.lovedavka.co.il
&nbsp
הייתי מפריד בין אתרים בתשלום לחינמיים ואז מדרג.
&nbsp
&nbsp

Vitski

New member
מסכים איתך

אבל בג׳יי דייט התקבלו תלונות על פרופילים מזוייפים שהם אינם עושים איתם דבר ואינם מקדמים את טובת המשתמשים המשלמים אלה רוצים להראות את ה״מבחר״ הרב שיש להם להציע, משהו שOkcupid ספציפית עשו צעדים כדי למנוע ומנסים לשמור את רמת איכות במשתמשים והתאמות שהם מציגים.
&nbsp
אהבתי את הרעיון לשנות דירוגים לטקסט ואני אדאג להוסיף את lovedavkda.

FineSilverMan

New member
אחד הדברים הנחמדים ב-okcupid

זה שניתן להסיר תמונות שלא עונות על הסטנדרט (תמונות של חפצים, ילדים וכדומה)
אבל זה לא קשור כל כך לדיון.
&nbsp
לגבי "אלפא", יש לציין שבערך פעם בחודש האתר נותן לך יומיים נוספים להתנסות, כדי לעודד אותך לשלם...
&nbsp

Vitski

New member
מאוד קשור לדיון

תראה איך Okcupid מפתחת את האתר שלהם במיוחד כדי לתת ערך למשתמשי קצה שלהם לעומת אתרים ישראלים גדולים שכמעט מתעלמים ממך לחלוטין אחרי ששילמת! מלבד העובדה שהאתר באנגלית החוויה שם הרבה יותר טובה.

FineSilverMan

New member
האמת שהיתה תקופה קצרה שהאתר היה בעברית

אבל הם זנחו את הממשק הזה.
&nbsp
קשה לקרוא לאתרים הישראלים "גדולים"... ההרגשה שלי היא שהתקופה של אתרי הכרויות די עברה.
אני לא הולך לפתוח את הארנק עבור ג'ידייט או אלפא שוב.
&nbsp

אף אחד לא רוצה לשלם בארץ חבל שתעשו שירות לאתרים בתשלום

תפרטו ותרחיבו ותחפרו מכל החורים הנידחים את האתרים החינמיים. תעשו מצוה כפולה, גם פרסום לאלו שקיימים בחינם בלבד
וגם אלו שקיימים בחינם לקהל מסוים. זה גם יביא לכם יותר תוצאות כי אנשים לא באמת רוצים לשלם 100 שקל בחודש בארץ
כי המבחר מוגבל (קמצני דלק, בררנים וכו') ובמילא מחפשים קודם אתרים חינמיים 100 %.

FineSilverMan

New member
אם אף אחד לא מוכן לשלם

האתרים בתשלום היו נסגרים.
להחזיק שרת וצוות תמיכה מצומצם זה לא בשמיים...
בני 20+ בדרך כלל לא משלמים, כי זה סכום מכובד, יחסית להכנסות. אבל בני 30-50? בקלות רבה יותר יפתחו את הארנק.
&nbsp

Vitski

New member
אני לא מסכים

אם אף אחד לא מוכן לשלם איך זה שאלפא, ג׳יי דייט ולאב מי משלמים כל כך הרבה בתשלום?
מעסיקים עובדים ושוכרים משרדים?
&nbsp
יש המון אנשים (יחסית) שמוכנים לשלם ומוכנים לשלם הרבה (מעל 100 שקל בחודש לפעמים), לא כדאי שהם ידעו לאן הם נכנסים?
אני אישית שילמתי, עוד מישהו כאן משלם על שירות הכרויות?

למעלה