השוואת מסכים: P2-S9-Tuch

or121210

New member
צריך להשוות ל-P3 לא ל-P2

ויקח עוד זמן עד שיוציאו נגן מתקדם חדש (סוני וסמסונג כבר הוציאו את שלהם לשנת 2009) אני מחכה לתחליף אמיתי ל-D2 (מחכה ל-2010). ונראה לי שראיתי את ההשוואה הזו כבר, די ישנה... ה-S9 עוד אצלך? איך הוא לשימוש יומ-יומי?

or121210

New member
באמת? לא ידעתי

ושאלה לי אליך, איך עשית בחתימתך קישור?

Word Up

New member
אותו דבר כמו שעושים בפורמים.

| הלינק | | סלינק | [בלי הרוווחים כמובן] אפל מחדשות את ליין הנגנים שלה בקביעות בספטמבר.

יש לי שאלה קצת מפגרת אלייך,

הסאונד באייפון ובטאצ' דומה? או שיש הבדלים לטובת הטאצ'?

Word Up

New member
אני מניח שלא אמורים להיות הבדלים.

לא שמעתי אף פעם מוזיקה באייפון אז אני לא יכול להגיד לך,אבל בטוח יש בדיקות ברשת.

uriler

New member
אל תבטיח משהו שאתה לא יכול לקיים...

נכון שאפל מוציאים נגנים בספטמבר, אבל אף אחד לא יכול להיות בטוח אם ומה ייצא בספטמבר השנה...

Word Up

New member
יש הוכחות לטאצ' חדש בהרבה מקומות.

לפי השם "iPod 3,1" ב4 שנים האחרונות אפל מחדשת את ליין הנגנים שלה,יצא אייפון חדש גם - אין שום סיבה שלא יצא טאצ' חדש בספטמבר.

uriler

New member
אין שום "הוכחות", יש אולי רמזים.

ו"אין שום סיבה" זה טוב ויפה - אבל לך תדע... כל מה שאני אומר זה שאתה יכול להגיד "כנראה יצא טאץ' חדש בספטמבר", או "אני מאמין שייצא..." - לא לקבוע עובדה. אגב, אני מקווה יותר שיוציאו שאפל חדש

Word Up

New member
יצא כבר,פספסת אותו ? ../images/Emo3.gif

הוא קטן מדי,החזקתי אותו בחנות של איידיגיטל והוא יותר דומה לתכשיט מאשר לנגן MP3. אני לא אקנה אותו רק בגלל השליטה שלו דרך האוזניות. אני נהנה מהשילוב של טאצ' + שאפל דור שני.

uriler

New member
אתה מדבר על הצעצוע המטופש שאם נפגעות

האוזניות - אין לך איך להשתמש במכשיר? אפל הגזימו שם עם הצמצום, ויותר מדי התקרבו לפארודיה של ה Ipod Flee. בכל מקרה, אני מאמין שהם הבינו שזה מוצר פחות מוצלח בסדרה (אפילו ב ilounge קטלו אותו).

יאיר B

New member
החזרתי אותו ../images/Emo7.gif

אני רגיל לנגן קטן, כך שעבורי הוא היה גדול יחסית (אולי עם הזמן אפשר להתרגל). הסאונד שלו פנטסטי, הממשק נעים (וגם די הגיוני שזה שיפור גדול עבור קואון) והמסך שלו מדהים (ואפילו לא הצלחתי לסרוט אותו!). חבל לי שלא מוכרים אותו בנפחים קטנים יותר. שלושה חסרונות שראיתי בו: 1. כבל לא סטנדרטי (חיבור קנייני) 2. אין הרחבה 3. אין עברית ישרה (זה הדבר היחיד שניתן לתקן בעדכון, מקווה שזה יקרה מהר). * הערה נוספת שחבל לי שביטלו: יכולת דפדוף בין האלבומים דרך תמונות האלבומים (מה שנקרא קובר-פלואו באיפוד). זה בוטל בעדכון האחרון והכניסו את האפשרות לראות מטריצת אלבומים על כמה מסכים או יכולת להעביר שירים קדימה-אחורה ב"זריקת" המכשיר קדימה אחורה).

or121210

New member
לגבי ה-*

שהתנסתי בקובר-פלואו ב-S9, הוא היה בעל תגובה איטית ולא נוח (הם עשו לכל שיר לא לכל אלבום). לגבי הזריקה של השירים, ראיתי כבר בסקירות החדשות. חסרנות 1 ו-2 לא קטנים, ובטח שלהשיג כבל של COWON בארץ זה קשה ויקר

למעלה