השוואת מתכונים....../images/Emo63.gif
..אחת השיטות שלי לשדרג או לתקן מתכונים שלא השביעו את רצוני היא להשוות אותם למתכונים דומים מוצלחים בהם התנסיתי בעבר.. להלן דוגמא, מהבוקר: בעבר הכנתי את עוגת הלימון וקוקוס של דליה רנו. הבסיס, ג'נואז, לא השביע את רצוני.. ..צפוף ודחוס ולא מה שצפוי להיות .. להלן המתכון שלה: 4 ביצים שלמות. 45 גרם שקדים מולבנים טחונים. 100 גרם סוכר. 40 גרם אבקת סוכר. 50 גרם חמאה מומסת. 165 גרם קמח. נשווה למתכון של גנואז (שאני די סומכת עליו..
): 140 גרם קמח. 40 גרם חמאה. 4 ביצים. 140 גרם סוכר. ..והנה עלינו על הבעייה: - יותר מדי קמח במתכון של דליה. גם שקדים טחונים וגם קמח בעודף... ..כאן אני לוקחת את המתכון של גנואז, ממירה 45 גרם קמח בשקדים טחונים שלקחתי מדליה, ויוצא: עסיסי, אוורירי וטעים, כבסיס לעוגת שוקולד-בוואריה תפוז שהורכבה בזה הרגע. אגב, אולי זה פשע, אבל במקרה הזה הוספתי גם גרידת תפוז , לאור המתכון המסוים שרציתי לחזק בו את התפוז. פעם קודמת עשיתי בלי ויצא מעולה... ..בטכניקה הזו אני משתמשת רבות, כל אימת שיש לי חשד לעודף סוכר, מרכיב חסר , או כל פגם אחר במתכון... ..ולא אחת עוד לפני ה"נפילה" ..
..אחת השיטות שלי לשדרג או לתקן מתכונים שלא השביעו את רצוני היא להשוות אותם למתכונים דומים מוצלחים בהם התנסיתי בעבר.. להלן דוגמא, מהבוקר: בעבר הכנתי את עוגת הלימון וקוקוס של דליה רנו. הבסיס, ג'נואז, לא השביע את רצוני.. ..צפוף ודחוס ולא מה שצפוי להיות .. להלן המתכון שלה: 4 ביצים שלמות. 45 גרם שקדים מולבנים טחונים. 100 גרם סוכר. 40 גרם אבקת סוכר. 50 גרם חמאה מומסת. 165 גרם קמח. נשווה למתכון של גנואז (שאני די סומכת עליו..