השוואת קורליים

השוואת קורליים

היי, לא ידעתי לאן לשרשר את ההודעה הזו אז אני מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה. בעקבות ההמצלמה של iefrat על הלק 377 של ג'ייד שהוא כביכול קופי של הCANTALOUPE של אסי, עשיתי השוואה ביניהם בעזרת דוגמנית הבית שלי-אמא
ולהלן הממצאים: ימין-ג'ייד שמאל-אסי

danra

New member
../images/Emo192.gif יש מצב

שאת עושה גם השוואה כזו בין ה- CANTALOUP ל- Tart Deco?

iefrat

New member
../images/Emo243.gifעשית עיסקה מוצלחת ועוד אפרסק חדש לאוסף

היות וטרם זכיתי למרוח לק של אסי על ידי הענוגות אין לי מושג בענין ההשוואה לגבי איכות מריחה, מברשת וכדומה (למרות שאני נוטה לחשוב שהאסי תמיד ינצח? חונכתי ש"כסף לא טועה") ההשראה ללק אפרסק אכן באה מגב' פריזל שלנו, שממנה ומשאר חברותי לפורום אני מקבלת רעיונות וגם מהבלוגים הנהדרים שלהן עליהם אני מנויה. קל לשלם 50-60 שקל ולקנות לק משובח. אבל לק של אורלי, או של תוצרת הארץ תמורת 10-20 ש"ח שיוצא מוצלח (יצא חרוז) משמח אותי יותר ומשאיר דמי כיס לעוד לקים לאוסף. בכל זאת אסי - הזמנה באינטרנט-עדיין איני עושה. תשלום של 65 ש"ח בארץ -זה יקר. 377 של גייד לא זהה נכון, אך הוא גוון אפרסק כתמתם שמעדן את היד וקצר תשואות רבות מחברותי. יתרה מכך הוא עלה 10 ש"ח. משמע יש עוד 55 ש"ח פנויים לעוד לקים. אז כבר קניתי לי ב19 ש"ח עוד 4 גיוונים לאוסף: רציתי אפרסק יותר בהיר וזה מה שנקרה בדרכי אתמול - מספר 88 של TOP BEAUTY - סך 4.5 ש"ח ב MC (לא מקדונלס ...חחחחחח מיי קוסמטיקס) עשית עיסקה טובה! תמרחי ותעלי תמונות, מחכה!!

PeachGirl

New member
אוי תתחדשי!

יש לי אותו... ויש לו גוון כייפי כל כך! תהני

rotemoosh

New member
כמה שכבות את שמה ממנו?

גם לי יש אותו ופשוט לא רואים אותו על היד.. פעם אחרונה שמתי 2 שכבות ובקושי ראו.. עם איזה בסיס את שמה אותו?

למעלה