השוודית שלי ננעלה שוב...

השוודית שלי ננעלה שוב...

היי לכולם, מזכירה שאני בתהליך של פתיחות מכיוון שכל מספר שבועות הטבעת ננעלת בלי התראה מוקדמת. גם הפעם אכלתי כרגיל, כמעט ללא הגבלה, ואתמול לפתע אחרי שאכלתי ארוחת צהריים, שעברה בלי בעיה, אכלתי כמה שקדים ומאז כל מה שנכנס חייב לצאת...היום לא הצלחתי לעכל שום דבר, מלבד כוס מים בערך לאורך כל היום.הנעילה הגיעה לאחר שהתחלתי שוב עם הורמונים שאני נוטלת (לא קרה לי שבעבר שבגללם הטבעת ננעלה)סגורה על 8, פתחתי רבעים משהו כמו שלוש פעמים במרווחים של כמה שבועות כל פעם כשנגעלתי.כמה לפתוח והאם מישהו יודע היכן ניתן לפתוח באזור תל אביב מחר???

אופירA

New member
מנהל
איילה זו לא תמונה של היצרות רגילה, הורמונים וכו'

זו תמונה של משהו שנתקע וחוסם את המעבר, כי נסגר באופן פתאומי מאוד וקיצוני מאוד.
ניסית את השתייה החמה עם הבייגלה שמיניות? ניסית לשתות ולהקיא, קר וחם לסירוגין?

בבי"ח מעייני הישועה בבני ברק פותחים, ואפשר גם פתיחות זעירות, ממה שסיפרו אנשים שהיו שם.
לכי לשם היום, למה מחר? היום לא שתית.
אם העסק עם הניסיונות לשחרר לא הולך, נראה לי שצריך לפתוח 1/2CC.

היי אופירה

ניסיתי חם ורק לסירוגין, עבר אבל באיטיות. בייגלה גם ניסיתי והקאתי. מאתמול אני מקיאה ברמה שאני מרגישה את הקיבה מתכווצת, כאילו זה לא רק מה שבפאוצ׳, אלא ממש מהקיבה (סליחה על התיאור)
עכשיו שתיתי 3 כוסות מים ברצף אך באיטיות יחסית למצב הרגיל ואני מרגישה שזה עובר לאט
מהתיאור הזה הגיוני שזה חסימה ולא היצרות?
ואגב אני אלך מחר רק מכיוון שסוף סוף אחי הקטן חזר לאפטר מהמילואים ולא רציתי לפספס אותו. בינתיים אני שותה לכן נראה לי בסדר שאלך מחר בבוקר. נזכרתי שנתת לי פרטים של רופא שמקבל בימי שני בבני ברק, אחפש את פרטיו ואתקשר אליו בבוקר אם ההמלצה שלך היא עדיין לפתוח חצי. תודה רבה!

אופירA

New member
מנהל
התמונה של חסימה רק מתחזקת לי.

בגלל שכאשר את שותה ומקיאה, זה הולך ונפתח.
כדאי שתנסי הערב לשתות עוד ועוד, גם אם תצטרכי להקיא. (כמובן גם חלב כדי שייכנס קצת חלבון).
בערב יש יותר סיכוי שהחסימה תשתחרר. זה כנראה איזו קליפה שחוסמת, או חתיכה נתקעה, אולי מהשקדים.
אבל צריך לראות מחר בבוקר אם יש עוד הקלה. אם יש הקלה משמעותית, תפתחי רק 1/4. אם יש חסימה ואין התנהלות נורמלית - תפתחי 1/2. וכמובן תשתי לראות אם זה שחרר לחלוטין את מה שהיה תקוע.
אחרי חודש אפשר לסגור אם יהיה צורך.

לרופא קוראים מיכלבסקי, אז את יכולה לעשות "חיפוש מתקדם" על השם הזה.

איילה תרגישי טוב.....

נשמע מתיש משהו.....מקווה שיסתדר במהרה....עוקבת אחר העדכונים שלך.....יומוצלח.....:) נגה.

פלפלית79

New member
מניסיון - שקדים זו סכנה

גם אם אני לועסת אותם טוב טוב - הם לא עוברים לי טוב וכבר כמה פעמים יצא שנתקעו לי וחסמו לי את המעבר ורק אחרי שחרור והקאה הייתה לי הקלה.

תרגישי טוב!

תודה לכן על התגובות, עדכון ושאלה

אתמול המשכתי לשתות, מים עברו.
אחרי כחצי שעה הייתי צריכה לקחת כדור, לקחתי עם מעט מים וכל הלילה הרגשתי כאילו משהו "עומד" בקיבה. לא הקאתי כי לא היה מה (ניסיתי ולא הצלחתי).
התקשרתי הבוקר לד"ר מיכלסבקי, הוא בחופשה.
יש רעיונות לרופאים אחרים? לפי האתר של אבינוח הם לא מקבלים היום ואסנת עדיין לא זמינה כדי לשאול אם יש אפשרות להגיע לפתיחת חירום.
במקרה הכי גרוע אלך למיון, אני מניחה שצריך הפנייה בשביל זה לכן אגש קודם למוקד של מכבי. סתם טרטור לכן אם ידוע על רופאים שניתן לגשת אליהם ולפתוח בתשלום אשמח לדעת

אופירA

New member
מנהל
בררי בדחיפות במכבי, מה הפרוצדורה לפתיחה במעייני הישועה

ותפתחי במעייני הישועה בבני ברק.
לא בערב, בבוקר ובצהריים.

יותר מהר לנסוע למוקד מאשר לחכות לתשובה מהם בטלפון....

התקשרתי לכמה כירורגים שמצאתי פרסומים לגביהם כאן בפורום (ד"ר יולינו וד"ר שלום פרידמן אך הם לא מקבלים היום)
ד"ר פרידמן מקסים, באמת שהוא ניסה לעזור אך לא הסתדר.
במכבי הם יבררו ויחזור אליי, כך שאני כבר אסע למוקד ואוציא הפנייה. אין טעם לבזבז זמן על המתנה, אם יהיה להם מה לחדש לי מקסימום לא אמתין במוקד ואסע ישירות למעייני הישועה....

פלפלית79

New member
את לא חייבת ללכת למוקד, אלא יכולה להתקשר למוקד האחיות

הם יתנו לך הפניה טלפונית למוקד, ולאחר מכן תצטרכי להסדיר זאת באחד הסניפים או בפקס או דרך האתר של מכבי

תודה רבה, זה מה שעשיתי בזכותך

מעדכנת כדי שידעו להבא...
במכבי - פניתי לאחות בהמלצתה של פלפלית (כי בשירות הלקוחות אין להן מושג איזה כירורג יכול לקבל ואיך אפשר לקבל הפנייה למיון שלא דרך מוקד מכבי), ניסתה במשך כרבע שעה למצוא כירורג במכבי שיכול לפתוח טבעת ולא מצאה, לכן נתנה לי הפנייה טלפונית לפנות למיון.
הגעתי למעייני הישועה, הכירורג רצה לפתוח את כל הטבעת "כי זה מה שהחוק מחייב", התווכחתי וכמעט יצאתי משם, בסוף פתח 1/2. שתיתי מאז כבר יזה ליטר וחצי מים, ואכלתי יוגורט.
תודה רבה רבה על העזרה של כולכן!

מעדכנת ואשמח לעצה

אז המעבר אכן פתוח, אפשר לשתות ולאכול כרגיל ולהפתעתי הרבה עדיין יש הגבלה מסויימת.
עם זאת יש מעיין כאב עמום בושט כל הזמן (מההקאות אני מניחה, אני ממש לא רגילה להקיא). לא כאב שדורש משככי כאבים, ממש עמום אבל ברור שהוא שם.
האם כדאי להיצמד לכלכלה רכה כדי לא לאמץ שם את המערכת בשלב כזה? אני מניחה שזה לא מצב שמצריך פתיחה נוספת, אבל אשמח לשמוע את דעתכם.

אופירA

New member
מנהל
כן, כרגע תתנהגי כאילו יש דלקת בוושט

כלכלה רכה, אוכל שלא קשה לעיכול (אוכל של מבריאים). הרבה נוזלים.
תקשיבי לכאב העמום, ותראי מה קורה לו.

למעלה