השוטרים בסדר.

השוטרים בסדר.

היום יש כותרות ענק בכך שיש "מחתרת במשטרה" שטויות במיץ תאמינו לי. מדובר פה בכמה שוטרים אמיצים וטובים שבסך הכל רצו לעשות שרות לציבור הם ניסו לחסל פושע מסוכן ולא סתם הוא עבר את כל הקווים האדומים חוץ מזה שהוא ניסה להתנקש בראשי עיר וכו הוא גם פגע בשטורים! אז הם החליטו לא להתעסק בתיק, כי גם ככה המשטרה לא ממש עושה, ולסיים את הסיפור איתו אחת ולתמיד, ובמקום שהמשטרה תשמור על שקט, אז הלשינו עליהם, במקום לתת להם לסיים את העבודה.

antreprize

New member
../images/Emo45.gif אני יכול להבין אותם.

אם הייתי במקומם לא הייתי מתנהג אחרת.

noamgk

New member
מה עם "שלטון החוק" המקודש?

שכחת להקריב קורבן לאלילי הדמוקרטיה שלך הבוקר?

antreprize

New member
הבעיה היא לא עם החוק,

הבעיה היא בשופטים רחמניים, שוטרים עצלנים ותובעים חלשים. שכחת להקריב קורבן להזייה שלך הבוקר?

noamgk

New member
הבעיה שלך היא עם החוק.

הבעיה שלך היא שאתה תומך במי שלוקח את החוק לידיים, ועוד במטרה להרוג אנשים בלי העמדתם לדין. התפללתי שחרית, אם לזה התכוונת. אבל לא ענית על שאלתי.

noamgk

New member
תגיד את זה לדמוקרטיסט הנכבד.

לי יצא לעבור כמה פעמים על החוק למען העקרונות בהם אני מאמין, ואיני מתבייש בזה. אופיר, לעומתי, גאה לקדש את החוק כל עוד הוא מתאים לו (עד מקרים כמו זה עכשיו, למשל), ולצעוק "דמוקרטיה" כשנוח לו.

antreprize

New member
אתה מקדש את החוק כשהוא מתאים לך,

אבל לך זה מותר, למה? כי אתה דתי? אני אמרתי את מה שאמרתי כי איבדתי את האמון שלי במערכת המשפט והשופטים, לא בגלל שאני בעד החוק רק כשהוא מתאים לי.

noamgk

New member
אני לא מקדש את החוק.

אני הולך על פי החוק כי אני רוצה חברה מסודרת לפי מה שנקבע פה, אבל החוק שלי הוא התורה. לא מותר לי, בטח לא בגלל שאני דתי. אני פשוט הולך על פי העקרונות שלי, בניגוד אליך, שאינך מאמין בדבר באמת (גם אם אתה חושב כך). מערכת המשפט והחוק זה ה-חוק עצמו, ואם עליהם אתה לא סומך, אז מה היו כל הקשקושים בעבר על שלטון החוק ודמוקרטיה?

antreprize

New member
זה לא הוגן שלך מותר ללכת לפי העקרונות

ולהפר את החוק כל פעם שמגרד באף של הרב שלך ולי אסור רק בגלל שאני לא מתקשר עם רוחות. למה אני לא מאמין בדבר אמת? כי זה לא כתוב בתנ"ך? זה שאנחנו לא חולקים או חולקים מעט אמונות לא הופך את ההמונה שלי לשיקרית. מערכת המשפט מעודדת עבירה על החוק.

noamgk

New member
אל תלך סביב הזנב שלך.

כתבתי עברית, ואני חושב שהגיע הזמן שתלמד את השפה. אמרתי שאתה לא מאמין בדבר באמת, לא בדבר אמת. אתה סיפרת לנו עד כמה שלטון החוק חשוב ועד כמה דמוקרטיה היא דבר נפלא, ועכשיו אתה מספר לנו איך שני אלו הם שטויות במיץ כי מערכת המשפט בישראל לרגע לא הלכה לפי דעתך. זו לא אמונה אמיתית, ולא הייתי מצפה ממך לאמונה אמיתית כשמדובר בדבר שהוא המצאה של בני אדם. כולל ה"ליברטריאניזם" (מצטער אם התבלבלתי במילה הגבוהה והמכובדת, ובעלת המון המשמעות הזאת) המטופש שלך, שהוא בסך הכל עוד גיבוב של דרכי מחשבה אפשריות שגם נתנו להם כותרת, ואני מניח שגם אותו תשליך ברגע שלא יתאים לך.

antreprize

New member
שטויות.

שלטון החוק חשוב, הבעיה היא במערכת המשפט, נכון שלשמור על החוק זה עקרון שלי אבל אני מכיר את עצמי, אם היו זורקים רימון על הבית שלי, או שהייתי מרגיש שמאיימים על חיי ושלא עוזרים לי, זה מה שהייתי עושה, אדם נואש עושה מעשים נואשים. אני לא מבקש שמערכת המשפט תעשה מה שאני רוצה, אני מבקש שהיא תפסיק לעשות מעצמה צחוק, כל בן אדם שמתעדכן פעם בכמה זמן במצב במדינה לא יכול להתחמק מהעונשים המצחיקים שמערכת המשפט נותנת במתנה לכל פושע שבא לבקר אותה. אני מבקש שתפסיק לזלזל בדעותיי, רק בגלל שהאקדמיה ללשון לא טרחה להמציא מילים בעברית למילה כזאת או אחרת לא הופך את הדעות שלי לפחות טובות משלך. אני חושב שכדאי לך להרגע, לנשום עמוק, לספור עד 10, וללכת לפסיכולוג, אם תמשיך ככה, אתה עוד תהיה דתי גם כשתתבגר.

noamgk

New member
ועם כל זאת, (המשך לדבריי)

אני נגד מעשיהם של השוטרים, אם הבנתי נכון מה הלך שם.

אני גם "דמוקרטיסט", ואני לא מבין

על מה אתה מדבר אינני יודע מה הם עקרונותייך, אבל דע לך, שגם מחבלים מתים למען עקרונותיהם לכן בדוק טוב את עקרונותייך, לפני שאתה פועל על פי הם

noamgk

New member
למה שתבין? פניתי לאופיר.

מה זה השטויות האלה? גם מחבלים מתים למען עקרונותיהם? והם היחידים שעושים זאת? והעקרונות שלהם הם העקרונות שלי? של אחרים? תודה על העצות.

למעלה