השוטרת כאן - איזה מן סקס זה?

shoteret

New member
השוטרת כאן - איזה מן סקס זה?

היי סקסיים, חבר`ה בסקס אין הנחות או שעושים את זה מכל הלב או שעוזבים אין דרך ביניים, דרך חפוזה, כאילו רק לגמור ולצאת מהתנוחה. צריך להשקיע את כל הנשמה. הללווו יש כאן בחורה שרוצה להגיע לאורגזמה טובה, רוצה להינות ולא להתענות. יש כאן אחת שלא רוצה סתם טובה היא רוצה חוויה שלא תשכח במהרה היא רוצה לטיפות, נשיקות והכל במשיכה אחת ולא בתשלומים של חפוזים. יש כאלה שישר קופצים, הופ היפ ולא מתכוונת לשיר וזהו הם גומרים ואמרים טוב אולי תגמרי בפעם הבאה. ויש כאלה שאוהבים משחקים מקדימים, מושכים כאן ושם מלטפים קצת ועוד. אבל החדירה שלהם חלשה לא ממש טובה קצת לא מורגשת מאכזבת ואותה משאירה בלתי מרוצה. ויש כאלה אוחחחחח הרבה דיבורים. מכינים את הקרקע במילים וסיפורים מדברים מספרים על כל הכיבושים אבל כשצריך לבקוע את החומה חחחחחח הם כבר סיימו את המלאכה והיא נותרת סתם פצועת מלחמה אז תגידו לי מה אתם? ממני

להקדים.. לחדור ולגמור.. הרבה.

להתחיל בהפשטה סקסית ומרגיעה להוביל עם הלשון את קו הנגיעה לעסות וללטף עד שמטפטף להרגיע להזיע, העיקר בכיף אצבע נוגעת ועוברת על הגוף גורמת לה לזרום ולשקוע בגיפוף אח``כ לעסות את המקומות הרגישים להרגיש את הנפיחות ולפתוח עם דגשים על פינות וחורים רטובים וחמים להוביל אותה לגמור שתרגיש כמו סמים להמשיך עד שמרגישים שהגוף מוכן רועד בנגיעה כמו כדור על השולחן חם ולוהט מחכה לעיקר נפתח ומזיע מרטיב את הכר ואז.. באקסטזה עצומה, לחדור עמוק בפנים אל מקום אהבתה להרטיט את הקנים להוביל אותה לעבר אופק מדהים טעם של גןעדן. הרגשה של אלוהים. החתול.

ליטופים..נשיקות....אבל זיונים במרץ!

הדבר היחידי שאני רוצה שגבר יפנק אותי ילטף אותי ויתן לי נשיקות חמות ורטובות.... אבל אני רוצה לא לגמור רק פעם אחת אלא כמה פעמים טובות של אורגזמה עוצרת נשימה.... אני רוצה להרגיש שאני מגיעה לאורגזמה של החיים שלי לרעוד בכל הכוח... אבל הכי הכי משחקים מקדימים טובים אבל שהחדירה תהיה הכי חזקה שאפשר להחדיר... ממני אחות סקסית במדים....

למעלה