השוטרת כאן - הודעה חשובה לחברים

shoteret

New member
השוטרת כאן - הודעה חשובה לחברים

היי סקסיים, לאחרונה שמתי לב שבאופן מכוון הפורום הנחמד שלנו מוזנח וישנה התעלמות מוחלטת ממנו בהודעות הנבחרות. שימו לב מהפורום שלנו לא נבחרות הודעות למרות שהיו כאן סיפורים מדהימים באופן קבוע נבחרות הודעות מפורומים קבועים למרות שיש עשרות אחרים שעליהם לא שומעים בכלל כולל הפורום שלנו. לפני כחודש וחצי לערך נבחרה מכאן הודעה אחת ואז היתה תגובה של תגל שהיא לא נכנסת לפורום כמו שלנו ושימו לב היא מנהלת פורום. האם ככה מדברת מנהלת פורום על פורום אחר? ומדוע אני כותבת זאת רק עתה? כי מצוטטים הביאו זאת לתשומת ליבי. אתם יודעים כמה מצוטטים פוגשים אותי בצאט של תפוז ואומרים לי שהם קוראים קבועים כאן ושמאוד נהנים. חבר`ה אנחנו חייבים לעשות משהו בנדון, חייבים להרים את התדמית הרעה שאנשים כאלה נותנים לנו. אפשר לחשוב שכל יפי הנפש האלה נטולי סקס, אנטי סקס. נראה לכם? אז לכל אלה שחושבים שהפורום שלי משפיל כולנו יודעים היטב שגם אתם אוהבים סקס או עושים אותו לכל הפחות!!! ממני חבר`ה א

היי שוטרת

קודם כל אני רוצה להגיד לך שלמרות שלא הגבתי על ההודעות שלך בעבר, אני תמיד קראתי את ההודעות שלך ואני נורא נהנתי לעשות זאת. אינני יודע מדוע הודעות שלך לא נבחרו להודעות נבחרות, אך ייתכן ותשומת הלב לפורום הזה לא הייתה מספקת. אני חושב שעצם בחירת הודעות נבחרות מטרתה היא לתת פרסום לפורומים השונים של תפוז. גם אם לא היו הודעות חשובות בפורום היה צורך לתת פרסום להודעות מפורום זה. אני חושב שפורום סקס הוא אחד המבוקשים בפורומים של תפוז, אך אנשים הכותבים בשאר הפורומים מתביישים לכתוב בשמם המקורי, ולכן או שלא כותבים, או שכותבים בשם בדוי. אני קורא לכל האנשים הכותבים בפורומים אחרים והיו מעוניינים לכתוב בפורום הזה, ליצור ניק חדש, ולכתוב כאן, הרי בפועל כולנו חרמנים, וכולנו אוהבים סקס, ואין לנו מה להתבייש בזה. גזר גמדי

shoteret

New member
השוטרת כאן - לגזר גמדי

היי סקסי קראתי את הודעתך וכל מה שנותר לי לומר לך זה שאני פשוט אוהבת אותך ונושקת לך על לחייך ממני נוריתי

שוטרת, כולנו איתך!

הי נוני, צריך לארגן עצומה להסביר לכולם, כאן הסיפורים היפים ביותר כאן השירים המרטיטים ביותר כאן האנשים המוכשרים ביותר כאן הבחורות החתיכות ביותר. (לא כ``כ קשור אבל לא משנה..) והעיקר.. כאן השוטרת המדהימה ביותר. בהצדעה (בזקפה אדירה) רועי.

shoteret

New member
השוטת כאן - לרועי

היי סקסי, שמחה לראות את תגובתך לבעייה דרך אגב אני מאוד אוהבת את כתיבתך ברור שאתה ניחן בכושר כתיבה ומצטיין בחריזה. ולכ חברי הפורום, שימו לב מידי יום מתפרסמות בשער הראשי של תפוז הודעות נבחרות יום יום אני צופה בהן ומתאכזבת מחדש היכול להיות שבפורום הנחמד שלנו לא תהייה שום הודעה המצדיקה את היבחרותה להודעה נבחרת? האם אין כאן מספיק הודעות שמנוסחות בלשון יפה ובצידן חריזה מופלאה היכולות לספק את הסחורה? אז לך או לך - כי בעצם איני יודעת בביטחה את מין בוחר ההודעה בפעם הבאה תשקדו להיכנס לפורום הנפלא ולקרוא כאן איזו הודעה ואולי גם לבחור בה מה דעתכם? ממני

פיקולו מגיב - ובזעם...

שלום לכולם. רציתי להביא למאור עיניהם של מנהלי תפוז, היושבים במרומים - כי השוטרת ``הגורו`` שלי - צודקת!!! פורום סקס על כל בניו ובנותיו, רוצה להיות באור הזרקורים!!!! ואם לא - אני מזעיק תגבורת... ותשאלו את נורית - ימ``ר חיפה לא מתעסקים...

מפתיע

New member
על מה כל ההתרגשות?

היי לך שוטרת חמודה...ובכלל כולם אני ממש לא מבין על מה כל ההתרגשות. אז רואים בנו פורום מחתרתי, אז מה? הרי לא חדש לאף אחד כאן שהעולם מלא מתחסדים ושומרי מוסר מטעם עצמם. יתכן שבעיני חלק מהם אנחנו סוטים או משהו. אני רואה את העולם והאנשים שחיים בו בצורה קצת אחרת, הרי ביננו מתוך 6 מיליארד אנשים בעולמנו מדעה של כמה מהם עלי באמת יכפת לי, אולי שישה, אולי עשרה בטח לא יותר. מצידי שלא יציינו אותנו ולא יכתבו עלינו, הרי אנחנו יכולים לנחש באופן די ברור שחלק לא קטן מהמתחסדים האלה קוראים בשקיקה כל מה שמופיע כאן בפורום תוך ליטוף עצמי וגניחות קלות (כמובן מאחורי דלת סגורה שחלילה לא ישמעו). בקיצור שיקפצו לנו. ממני מפתיע (את עצמו בעיקר)

למעלה