השוטרת כאן - הומור סקסי

shoteret27

New member
השוטרת כאן - הומור סקסי

1. נזירה עולה טרמפ על משאית, הנהג נובע ואחרי כמה דקות אומרת ``איזה כיף לכם הנהגים אתם שותים, מעשנים ומזדיינים.`` הנהג אומר לה ``את רוצה לשתות ?`` הם עוצרים באיזה פאב ושותים. אחרי כמה דקות אומרת הנזירה ``איזה כיף לכם הנהגים אתם שותים, מעשנים ומזדיינים.`` הוא שואל ``רוצה לעשן ?`` הם מעשנים אחרי כמה דקות היא אומרת ``איזה כיף לכם הנהגים אתם שותים, מעשנים ומזדיינים.`` הנהג אומר ``רוצה להזדיין ?`` הנזירה משיבה ``טוב אבל אני צריכה להישאר בתולה אז אנאלי.`` הם עושים את זה……… הנזירה מתלבשת ואומרת ``איזה כיף לכם הנהגים אתם שותים, מעשנים ומזדיינים, ואנחנו ההומואים צריכים להתחפש לנזירות כדי לקבל זיון.`` 2. גבר מבקש מאשתו לשנות תנוחה ``בואי נעשה את זה באוזן.`` ``אתה משוגע ?`` הי א אומרת, ``אני אהיה חרשת`` עונה הבעל ``אנו נשואים שלושים שנה ואת לא אילמת.`` 3. אישה מ גיעה לחנות לאביזרי מין ומבקשת לראות את מבחר הויברטורים הקיים. המוכר מראה לה את המבחר הק יים והיא מתחילה להתלונן:-``זה קצר מדי! גם זה קצר מדי! זה דק מדי!``, לפתע האשה מצביעה על אחד ``!!!הויברטורים בפינה ואומרת ``את זה אני רוצה -``מצטער גברתי, אבל זה התרמוס שלי והוא לא למכירה

יאנה

New member
שוטרת

שוטרת,אני רואה שחוץ מלתת עצות טובות, את גם מצחיקה. תשארי כזאת.

לשוטרת הסקסית.........

אחלה בדיחה ואחלה סקס......... איפה עוד אחד מהסיפורים שלך איפה נעלמת התגעגעתייייייייי ומחר לקראת יום האהבה אני יפרסם סקס יפה ומלא אהבה ממני חוקרת ``אינטימית`` פרטית

shoteret27

New member
השוטרת כאן - חוקרתתתתתתתת

היי סקסית מי אוהבת אותךךךךךךך??????????????? מי מתה עלייךךךךךךךךךךךךך????????????????? מי תסע איתך לאילת לסוף שבועעעעעעעעעעעעע????? כמובן זו השוטרת מאמית שלי

למעלה