השוטרת כאן - לנשוי

shoteret

New member
השוטרת כאן - לנשוי

היי סקסי, את הודעתך האחרונה קראתי וחיש במלאכה התחלתי ובכן, השוטרת המנהלת התחלתי כמצ`וטטת רגילה ונבתרתי במהרה לנהל את הפורום הזה הנפלא החוקרת חברתי הטובה אותה הכרתי כאן ומאז התפתחה חברות מופלאה. הסוהרת שכעת באיטליה מסתובבת גם אותה הכרנו במסע ואותה אנו אוהבות נורא ויש כאן ארבל מהכרמל שכולם מכירים בעיקר מחדר נשואים. ויש את יניבי X שהוא טכנאי מחשבים מציע לכולן שירותים הכוונה בתיקון המחשבים ויש את פאצ`אנגה חברה חדשה שאותה עדיין איני מכירה. וביקר גם טאי מנהל פורום וידויים שכתב את נגיעה שיר נפלא. והיתה גם יסמין 6 שסיפרה על בעייתה באומץ רב שזה מראה על בחורה מקסימה ולה אני מאחלת הצלחה רבה בדרכה. והיו עוד רבים מוכרים מהם יותר מהם פחות אהה כן היתה גם אחת יאנה שלבאר ירקה ממנה לגמה אל עליה לא ארחיב את היריעה וכעת נותרת אתה מה דעתך לספר מעט על עצמך? ממני

הנשוי

New member
לשוטרת

מכיוון שאני הלום מיין אז חרוזים לי אין אספר על עצמי בקצרה ובעתיד נעשה הכרה אני נשוי + ,לאחרונה מרגיש משועמם ומקווה שפורום זה יגוון את חיי אני איש מחשבים מהמרכז מרוצה מאוד ממה שקראתי עד כה המשך יצירה נעים לכולם ולא לשכוח לממש ממני הנשוי

shoteret

New member
השוטרת כאן - לנשוי

היי סקסי, רגע לפני שנעשה הכרה או סתם פגישה נעימה ישנו מבחן הקבלה של השוטרת החביבה ואז נדע לאן הדרך מובילה....... ממני

למעלה