השוטרת כאן - מה דעתכם?

shoteret

New member
השוטרת כאן - מה דעתכם?

היי סקסיים, יושבת אני כהרגלי בכורסא השחורה ובנחת כותבת לי הודעה חדשה לפתע צלצול של הפלא שלי אותי מקפיץ ואני עונה חיש ומהצד השני עונה לי גבר עם קול מממ... ומתחיל לשאול לשלומי הבנתי שהבחור טעה ואני לא הכתובת המתאימה תיכף הבהרתי לו שהוא פשוט טעה ושאלתי אותו לאן התקשר והא פשוט אמר את מספר הפלא שלי וסיפר לי שבאוטובוס הוא נסע ועל ידו ישבה בחורה שתוך כדי נסיעה על כתפו נרדמה וכשהתעוררה הם מעט דיברו ואז היא נתנה לו את הפלא שלה וכמובן שהבחורה הטעתה כי היא נתנה לו בטעות פלא של השוטרת הנאמנה ובכן, הבחור טען כי הוא מרוצה על התקלה ואני נשמעת לו יותר טעימה סתם חביבה. מכאן לשם התפתחה שיחה והוא טען שהוא שוטר מפקח במשטרה ובכן מה דעתכם זו הלצה או פשוט יד המקרה? מאז הבחור אינו מפסיק לצלצל ואני לא מבינה מדוע אינו מרפה? הוא נורא רוצה להיפגש אך אני ככל לא מאמינה גם שהוא שוטר וגם על אותה בחורה שנתנה את מספרה של השוטרת שלכם בלי כוונה אז מה דעתכם? ממני

לשוטרת

שוטרת , לכי אחרי תחושת ליבך, אם הוא באמת מעניין אותך בקשי ממנו להיות כן ולומר את האמת , שכן הסיפור שלו קצת תמוה ושקוף. אבל לפי הנימה בהודעתך אני מבין שהוא רק מטריד ואינך מעוניינת ( ``לא מפסיק לצלצל...``) אז פשוט סגרי עניין , כי לא יודעת משמעו זה לא והרי הגושפנקא. שלך נסיך הלילה ;-) נ.ב מישהו אחר ענה לי על המשימה, יש לך משהו חלופי עבורי?

shoteret

New member
:cool: השוטרת לנסיך הלילה

היי סקסי, תודה על התגובה הנחמדה אך השוטרת לא טירונית מתחילה אלא ותיקה ומנוסה ואצלי בפלא ישנה כבר הכתובת והטלפון של השוטר שטעה ובכן מסתבר שמציאות עולה על כל דמיון ובשוטר הזה יש לתת אמון. ולעניננו, כללי המשחק ברורים יש אפשרות שאחד מהקוראים שאינם כותבים כאן יבחר משימה ויבצע אותה. ולכן לפניך עומדות שתי אפשרויות: האחת לבצע את המשימה המקורית השנייה משימה חדשה והיא - אתה עיתונאי שמתאר בהרחבה מופע סטרפטיז של חשפנית מלאה וזו בלשון ההמעטה רצוי מאוד בחריזה. וקדימה למלאכה נוני

למעלה