השוטרת כאן -מי זו באמת? לגל

shoteret

New member
השוטרת כאן -מי זו באמת? לגל

היי סקסיים, לפניכם סיפור ששלח לי בחור בשם גל וביקש שאפרסם אותו בפורום שלי. אז הנה הוא לפניכם. זה היה באחד הלילות הקרים שבהם ישבתי אל מול המסך ושוחחתי איתה. שוחחנו על הפנטזיות של כל אחד מאיתנו ומה המחשבות הכמוסות שלנו , פשוט הרגשנו שאנחנו יכולים לשתף אחד את השניה ולא לדאוג שמא הדבר יתגלה, עד שערב אחד זה קרה. לאחר סייברים לוהטים ומפנקים , לאחר שיתוף ברגשות שלנו החלטנו שעלינו להיפגש , ולראות לאן הדברים יובילו. דבר אחד שכחתי , או נכון יותר לומר , השמטתי מבין כל הפרטים שעברו בינינו. אני ידעתי במי מדובר , אך לה לא היה כל מושג . היא הייתה השכנה שלי , ממש באותו הבניין אך בהפרש של 4 קומות. היא הייתה אישה נשואה , בעלת שיער שחור חלק שהגיע עד הכתפיים , עיניים חומות בוהקות ורזה. קבענו להיפגש בשעת ערב כשהיא יודעת שבעלה מתוכנן למשמרת לילה והבית יהיה כולו לרשותנו. הגעתי לדירה ודפקתי על הדלת. היא פתחה את הדלת ונעמדה מולי כשהיא בוהה בי די בהלם. נכנסתי לדירה וסגרתי אחרי את הדלת , ואמרתי ``שלום ,עכשיו את יודעת במי מדובר?``. לא ציפיתי לתשובה מהירה. היא אט אט עיכלה את העניין ואמרה ``לא יכולתה להגיד שזה אתה?``. צירוף מקרים כזה לא היה לי מעולם , מתברר שהיא שמה עין עלי באותה מידה כמוני , והעיניים שלה לא בהקו סתם כך. לאחר שעמדנו חסרי תנועה מספר שניות, האסימון נפל, הבנו שאנחנו לבד ויכולים להנות יחד , ללא שימוש במחשב. התקרבתי אליה ואחזתי בכפות ידיה , הצמדתי אותה לקיר והתחלתי לנשק את שפתיה הרכות. הרמתי את ידי ומשכתי אותן לאורך זרועותיה , לכתפיה והתחלתי ללטף את צווארה. מבט קצר בעיניה השאיר בעיני ניצוץ של חשק מתגבר. התחלנו ללכת מחובקים וכששפתותינו דבוקות זו לזו לכיוון חדר השינה. בדרך נתקענו באחד הכיסאות של פינת האוכל , ומבלי לחשוב הרבה היא הושיבה אותי על הכיסא והתיישבה עלי. הורדתי מעליה את החולצה ולשוני החלה נודדת על צווארה , יורדת לחזה היפה שלה. בתנועה קלה החזייה נפתחה ולפני נגלו צמד שדיים יפים ופטמות ורודות. התחלתי לשחק עם פטמותיה בלשוני ולשתי את שדיה בשתי ידי. היא הורידה מעלי את החולצה והחלה לעבור עם ידיה על גופי , וציפורניה העבירו בי רעידות נעימות ומגרות. היא החלה לרדת עם ידיה לכיוון המכנס שלי והחלה אט אט לפתוח את החגורה , את הכפתור , ואת הרוכסן. הרמתי את האגן והיא משכה את המכנס ממני. מבעד לתחתוני נראתה בליטה שדרשה תשומת לב , היא ידעה בדיוק איזו תשומת לב לתת לה. היא אחזה בזין שלי והחלה ללטף אותו ברכות , היא ידעה מה הציפורניים שלה מסוגלות לעשות לו והיא לא היססה להשתמש בהן. היא החלה מלקקת אותו לאורך ומוצצת אותו בכל נקודה אפשרית. היא הסתכלה עלי , וראתה הנאה רבה אשר גרמה לה להמשיך עוד. היא הכניסה אותו לתוך פיה ומצצה אותו כשהיא משחק בו עם לשונה. אחזתי בה והעמדתי אותה . פתחתי את מכנס הג`ינס שלה ונתתי לו ליפול מגופה הדק, משכתי את התחתונים מטה והושבתי אותה על הכיסא. היא הניחה את שתי רגליה על קצה הכיסא ופיסקה את רגליה. התחלתי להתעלס איתה ולנדוד עם לשוני לאורך גופה הפועם , כשלעיתים אני עוצר ומנשק את הצוואר , את הידיים , את הבטן. הרגשתי רטט בגופה בכל שלב שאני יורד למטה יותר , דבר אשר הניע אותי. התחלתי ללטף את ירכיה הרכות עם קצות אצבעותיי , נכנסתי עם לשוני לחלקן הפנימי של ירכיה ונשקתי כל חלק חשוף. פיסקתי את שיפתי הכוס של והתחלתי ללקק אותו בעדינות , כשאני משחק מסביב לדגדגן שלה ונושך אותו קלות. היא תפסה את ראשי והקימה אותי וקרבה אותי אליה כמבקש שאחדור אליה. היא תפסה את הזין שלי והכניסה אותו לתוכה , לתוך המקום החם , הלח והנעים הזה. בו בזמן ידי ליטפה את רגליה בעודי מנשק אותה. הרמתי אותה מהכיסא והושבתי אותה עלי כשאני מעסה את שדיה ומתבונן אל תוך עיניה החומות. היא קרבה את ראשה לראשי והרגשתי את נשימותיה מתחזקות ומתקצרות , חבקתי אותה חזק אלי ונשארנו צמודים זה לזו כששנינו מחובקים וחמים.

למעלה