השוטרת כאן - מפגש בבית מלון למעוניי

השוטרת כאן - מפגש בבית מלון למעוניי

היי סקסיים, הודעה חשובה אני מארגנת סוף שבוע לחברי פורום סקס ולאחרים שיהיו מעוניינים בזאת, בבית מלון דן בהר הכרמל שבחיפה חברת תפוז החליטה לממן את ההוצאות בגלל שפורום זה נחשב לאחד המובילים בתפוז. בסוף המפגש יוקצו חדרים בבית המלון למשתתפיו נא להירשם אצל השוטרת היום אהייה בחדר חיפה בשעה 2300 וארשום את המעוניינים. בערב שבת יתקיים מופע הדיל יכלול ארוחת בוקר למחרת היום מיוחד למשתתפי תפוז וריקודים סלוניים עד אור הבוקר תאריך המפגש בעוד שבועיים. ממני השוטרת

סוהרת

New member
B-() איי אמ שוקד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מופתעת ולטובה ממית רק מה תחכי לי שאני אחזור מאיטליהההההההההההההההההה ואני איתך בחדר אם לא ...... טוב ביי ממית וחוקרת מתוקית גם לך ביי ואני לא אשכח לדחוף איזה איטלקי במזוודה בשבילך ביייייייייי

השוטרת כאן - 1 באפריל

היי סקסיים, אז לכול אלה ששלחו לי אימייל ולאלה שחיכו לי בחדר חיפה אין מפגש כזה בבית מלון דן כרמל נראה לכם שתפוז תממן אתכם?????????? חחחחחחחחחחחחחח זו היתה מתיחה של 1 באפריל אז קדימה צאו מזה הכל חארטה בארטה ממני השוטרת

pachanga

New member
חה חה חחחחחה :)

מה רציני שלחו לך איימילים???????????????? אחלה הצלחת לעבוד עליהם:) אני פעם שניה שלי כאן הבנתי שזה בדיחה איך יכול להיות דבר כזה :) אני ניהלתי מפגשים בפורום אחר אז אני יודעת שזה לא הגיוני אבל זה היה טוב מתיחה כזו מקורית לא שמעתי:)

למעלה