השוטרת כאן - מפקד חברים

shoteret

New member
השוטרת כאן - מפקד חברים

היי סקסיים, רואה אני צורך נפלא לערוך מפקד חברים בקצרה אז מה יש לנו כאן? חוקרת סקסית, יפה ומקסימה שכדי לכתוב עליה כאן קצרה היריעה. סופרת אירוטית לכל הדעות, שסיפוריה כולם מעוררים בנו תשוקות חבויות. ויש לנו את פיקולו שאת קולו כבר שמעתי ברדיו חיפה איתו שוחחתי כותב ומגיב הוא בעיניין לכולם ויש את פאצ`נגה ילדה מתוקה שדואגת מאוד לחבר עם הבעייה שהס מלהזכירה ולך אני מייעצת אימרי לו להגביר את הקצב בסוף יצא משם משהו אני מבטיחה ויש חברים חדשים - ישנים שנעלמו והנה הם שבו יש את הליאות הנעימה ממממ....... מוכשר להפליא בחרוזי הכתיבה ביקשת ממני משפט אחד מיוחד אז הנה לך ממני שוטרת נאמנה האם זוכר אתה שאמרת לה -``היית מקשיבה נפלאה`` נראה אם תדע במה מדובר? ויש את באטמן הצלם המוכשר שמתמונותיו אנחנו נהנים ל כך פעם היא באוטו ופעם היא על המיטה תמיד ישנה תנוחה חדשה. ויש את ארבל מהכרמל חבר לשכונה שסיפוריו סקסייים אירוטיים מרגשים והוא כמבון מבצע את מה שאחרים רק חולמים. ויש את רמי מורג שאליו התגעגעתי ולכן צו שלחתי - חזור במהרה אחרת הסתכנת עם מעצר במשטרה. ויש את סבאטלנה 26 חברה חדשה שעדיין לא עמדנו על קנקנה אך כולנו שלחנו לה ברכות על הצטרפותה למשפחה. ויש את אורמור שכולנו טעינו בזהותה איתך יקירתי הסליחה, לדעתי את כותבת נפלא ענוג ומרמז אך אם זאת אירוטי ומהנה. ויש את שני בן מבקר שנון שבו פגעתי בטעות מצטערת השוטרת חוזרת ואומרת שהיא מצטערת לא התכוונתי פשוט חשבתי שמטרתך היא פגיעה וכעת מבינה שהיא רק בנייה אז חזור אלינו במהרה. ויש את ערן1 שאותו איני מכירה אך הוא ורק הוא החזיר אלינו את באטמן ורמי מורג שקראו את הודעות ואפילו השיבו, לך התודה אפילו אם כתבת לי שבסיפור סלסה באופנה לא מוצתה הכתיבה. ויש את דויד 123456 שאותו איני מכירה ואשמח מאוד לקרוא ממנו עוד הודעה ואחרון להודעה הוא heca החביב שרוצה בחורה להנאה תגיד לי זה לא אתה שבהודעה הקודמת רצית מין אך לא היית זמין? ממני ואתה ארבל מהכרמל איך ידעת????? מממ......

אבל שכחת מישהי מאוד חשובה....

שכחת לציין את מנהלת הפורום ..... אותךךךךך:) אז הנה אני כותבת: לפורום שלנו יש מנהלת מדליקה,, שעם מילותיה וחרוזיה ,, גורמת לנו לתשוקה. סקסית בטרוף,, שהמון גברברים היו רוצים איתה להיות..,, ואני יודעת את בבטחון,, כי אני היא חברתה הטובה......... אוהבת אותך שוטרת שליייייייייייייייי חוקרת

הנשוי

New member
נעלבתי

נשואים אצלך כבר לא נחשבים אומנם אנחנו פחות מדברים אבל להבדיל ממכם הרווקים סקס באופן קבוע עושים

למעלה