השוטרת כאן - משחק חדש בפורום

shoteret

New member
השוטרת כאן - משחק חדש בפורום

היי סקסיים, אז ככה היום דיברתי מנהל פורום אחר והוא נתן לי רעיון נפלא למשחק חדש כאן אצלנו בפורום. ואני מחייבת את כולכם לשחק אותו ברור לכם!!! ואין הנחות כולם משחקים. המשחק הזה הוא משחק המשימות, כל אחד מהחברים יקבל משימה מהשוטרת ועליו לבצעו לאלתר. כל יום אתן משימה למספר חברים חדשים. אז ככה לך החוקרת המתוקה עליך לכתוב הודעה מדליקה שזהו נושאה שיעור לסייברנים מתחילים ואת המורה. את צריכה ללמד אותנו התלמידים איך מבצעים סייבר במחשבים. לך האחות הסקסית המתוקה את צריכה לספר לנו איך היתה הפעם הראשונה שלך ולתאר בפרוטרוט אני רוצה לשמוע הכל. ולך באטמן אני מבקשת תמונה. תמונה של הבחורה עם החזה הכי מדליק הכי גדול שנראה אי פעם. פאצ`אנגה המתוקה את צריכה לתאר לנו מה גורם לך הכי הרבה הנאה בסקס מה מגרה אותך הכי הרבה אולי איזו תנוחה ותתארי בהרחבה. ולך פיקולו הנפלא ספר לי מה הפנטזיה שלך? תאר והסבר באורכה ואתה חתול היער בהודעתך קראתי על אורגיה אז אני מבקשת ממך לתאר בחריזה אורגיה על יד המדורה במעבה היער בטבע הנפלאוהכל בחריזה. לך נסיך הלילה אני מטילה משימה לומר לנו 10 סיבות מדוע לא תשכב עם בחורה? עד כאן להפעם עוד משימות יגיעו בהמשך דרך אגב לקוראים החדשים שמעוניינים להצטרף מוזמנים אף הם לכתוב תשובה לאחת המשימות שימצאו חן בעיניהם ממני

shoteret

New member
יש פרס אחד בסוף !!!!!

אבל רק בסוף אגלה לכם את הפרס והא מדליק אז קדימה אני רוצה שתמלאו את משימותיכם ממני

חגיגת ל``ג בעומר

יום חמישי, מחכים הילדים ל``ג בעומר, אוספים עצים וזרדים מחכים להדליק את האש שם עומדים שתבער ותחמם עד שכולנו נאדים זהו סיפור או בעצם שיר שיוביל לחגיגה שאותכם פה תשאיר ל``ג או בעומר זה לא משנה הילדים נהנים ואנחנו, מחכים למשהו שונה יושבים ליד האש, מפנטזים מה יתממש האם תהיה זו חגיגה של חום ואש או שמא עוד ערב של קרטושקס (תפוחי אדמה בלעז) מרדימים ת`ילדים שילכו כבר לישון הערב מתחיל ואנו מלאי און משאירים את הביביסיטר להשגיח על הילדון למרות שחשבנו לצרפה לחגיגון.. יצאנו רק שנינו יושבים במדורה, מחכים שיבואו האחות הרופא והחוקרת, פצ`אנגה, הנסיך, העטלף ואחרת, פיקולו וגילי שהשאיר רק מזכרת שיבואו הזוג, וכמובן השוטרת. התחלנו לשתות קצת להדליק את האש שעד שיבואו שנוכל למשש להרגיש ולגעת ללקק לגשש לטעום להריח להתבסם לבקש.. הגיעו כולם, בנים ובנות, בהתחלה שיחקו אותה תמימים כבתולות אך האש שבערה חיממה גם אותם התחילו נגעו חירמנו את כולם וכך חבורה של יפים ויפות ערומים על הדשא, מדהימים כפנינות נוגעים איש ברעהו, מתחילים לחרמן ללקק ללטף כל בת וכל בן נצמדים הם ביחד מלפנים, מאחור ועושים אהבה ליד אש שתבעור מתנשקים וחודרים לא מפסיקים לגמור (מטפלים בשוטרת שעלינו תשמור..) הבוקר הגיע וכולם ישנים שוכבים ערומים, חבוקים ויפים מתעוררים בנשיקה כשגופם עוד ערום בפעם הבאה יתנשקו רק בפורום. שוטרת, קבלי ליקוק חם החתול.

pachanga

New member
או יקירי :)

ממך לשמוע את זה? זה נשמע ממש גדול, פשוט לשבת ולפנטז על זה :cool: אוהבת פאצ`נגה

mna

New member
לא אשכב עם בחורה H-)

כי [והסיבות לא לפי סדר החשיבות] 1. יש לך חזה גדול מידי. . . 2. לא גילחה . . רגליים. 3. מריחים ממנה את הגבר הקודם. . . 4. ישר על ההתחלה שולחת ידיים. 5. לא לובשת תחתונים. 6. לא מוכנה לרדת. 7. אם היא נשכבת על הגב ולא זזה. 8. היא צעירה מ 25. 9. אם היא משחקת את הקשה להשגה. 10. וכמובן - לא אשכב עם בחורה אם לא בא לי!

shoteret

New member
השוטרת כאן - mna אחלה!!!!

היי סקסי, ברוך הבא לפורום שלנו, אהבתי את ההודעה שלך סיבות טובות למדי מדוע לא לשכב עם בחורה מעניין מה היית כותב אילו ביקשתי 10 סיבות למדוע אני מת כל כך לשכב איתה אהה חשוב על זה ממני

mna

New member
למה ארצה לשכב עם בחורה?

למה ארצה לשכב עם בחורה? [לא לפי סדדר כמובן . . .] 1. כי אהיה חרמן! 2. כי העיניים שלה ימגנטו אותי . . . 3. כי המוח שלה מרתק! 4. כי יש לה גוף מדהים. 5. כי קלטתי מבעד לחולצתה זוג עופרים מרהיבים. 6. כדי לגרום לחברה הכי טובה שלה לקנא ולרצות גם . . . ;-) 7. כי קלטתי דרך הביקיני החצי שקוף שהיא מגולחת לחלוטין וזה הטריף אותי . 8. כי הריח שלה גרם לי לסחרחורת ורציתי להריחו מקרוב מאד מאד . . . 9. כי רציתי לדעת אם היא טובה במיטה כמו שהיא טובה בלשון . . . 10. כי אף אחד לא הצליח . . . . ;-)

pachanga

New member
ממש אחלה mna :)

האמת שקראתי את ההודעה הזו פאצ`נגה נעשה רטובה למעטה :cool: אגב גם אני הייתי חושבת ככה על גבר .... שלך פאצ`נגה

ומה איתי?

שוטרת נחמדת קיבלת אותי כל כך יפה ולא נתת לי משימה? אני אתחיל לחשוב שאני מפריע כאן? גולי

shoteret

New member
השוטרת כאן - לגולי חמודי

היי סקסי, ובכן שמחתי להכירך וסליחה על הפגיעה חיש קל מתקנת אותה אז ככה לאחר השיחה שלנו היום בבוקר בצאט עד כמה שתהיתי על קנקנך דבר אחד ברור ללא תהייה אתה חמוד בלי הגבלה ולכן אטיל עליך משימה נחמדה אתה צריך לצייר לכבודנו לוגו של פורום סקס וזאת מכיוון שטענת שאתה צייר אני רוצה לוגו אירוטי לוגו מדליק לוגו שאותי ממש ירטיט אז קדימה קח עט ודף ותתחיל בעבודה ולא לשכוח אני רוצה להיות חלק מלוגו נפלא. ממני

shoteret

New member
H-) השוטרת - לאלמנה הכחולה

היי סקסית, אז שאלת אותי שאלה אם את חוזרת אז מה ובכן לך אני עונה ראשית כולם כאן יהנו בוודאי מהודעותייך שהן ללא עוררין ברמה גבוהה ודבר שני כחברת פורום לשעבר גם לך אני רוצה לתת משימה אם תרשי לי בבקשה אז ככה, המשימה היא לתר לנו מפגש סקס לוהט במקום קסום. תארי את האקט תוך כדי תאור התפאורה שלא פחות חשובה לחירמון האווירה. אז קדימה למלאכה רוצה לראות תוצאה נוני

חזרתי, ויאללה לעבודה, אבל בעדינות

כל היום היא עבדה קשה, הצמחים נארזו והמשלוח מוכן. כבר שבוע שהיא נמצאת בהולנד, ודצמבר הקפוא והחשוך לא מקל על מצב הרוח. השמש עולה ב 9, מבליחה באורות של פלסטיק צהוב חיוור, ושוקעת ב 3.. סיימה את האריזה. עוד קרטון אחד וגמרנו. היום אסע לטייל, סוף סוף. יוצאת מההאנגר הענק ומבטה חולף על פני הפועלים המסיימים. זה, שאורז במיומנות כזאת, בפינה, כבר ראתה אותו במשתלה בתחילת השבוע, כבר אז משך את תשומת לבה, כהה עור משהו, שיער שחור, חסון. עיניים כהות חודרניות מלוכסנות קצת כאילו הגיע מן המזרח, ובעצם נראה קצת ערבי. אקזוטי. הפנטזיות השתוללו לה בראש. הוא חייך, כך מרחוק, וידייו לא הפסיקו לעבוד. היא תעיז. תיגש. מה יכול להיות. ``אני גמרתי`` אמרה בעברית. כאילו כלום. ``אני עוד לא``, ענה רפות, אבל חייך.. רומז. ``נוסעת לצפון, לטייל, לפני שחוזרים לארץ, תצטרף?``, וואו, איזו תעוזה, לא היתה מאמינה על עצמה. ``שניה, אני מסיים``. הלך לצידה, שותק. כל הדרך התבוננה בו. עוד לא החליטה מה הלאום באמת. לא חשוב. לא תשאל. הגיעו לשמורות בצפון. יערות קפואים, לבנים, ששכבת כפור מונחת על הענפים. הבל הפה ניכר למרחוק, הקור מקפיא את קצת האף ואת הסנטר. כיסתה את עצמה בצעיף. טחנות רוח חולפות ליד תעלות מים קפואים, עיירות ציוריות עם חלונות קטנים פונים לכביש. שתיקה. ``יש לי רעיון``, אמר, ``טיול אופניים`` ביער. איזה קסם. אופל לבן קידם את פנייהם. הבל פה בנשימה המאומצת מהרכיבה בקור. הגיעו לקרחת יער. עצרו. ``מדהים, לא?``, שאל, והתקרב.. מפשיל את הצעיף מעל פניה, מעלה חיוך על שפתייו המלאות. אפו מסותת וכהות וחלקות עורו הסעירו אותה מתחת למעיל. מצע העלים שנשרו מזמן חרק מתחת גבה, עת הניחה את גופה על האדמה הקפואה. ידייו מגששות מתחת לבגדיה, מלטפות שדיים רוטטות מקור, מחממות, מזקירות פיטמה אחר פיטמה. שולחת יד למכנסייו, הוא נרעד. כולו רוטט מתחת לכסות, פועם עת מניחה את ידיה באזור החם. הממממממממ. הוא מתחיל לנשק וללקק את פניה, מחמם אותה, מרעיד את גופה. שולח ידיים לכל מקום אפשרי, ופותח כל כפתור קיים. לא מפשיל אלא את מכנסייו מפאת הקור הלבן ואת מכנסייה.. חדירתו מהירה, פולחת, וכבר היתה מוכנה ורטובה. נשימות כבדות, פולטות קור עז, מהירות מחממות , עד צעקה! ביער בתוך השקט צעקה!

למעלה