השוטרת כאן - סייבר במחשב

shoteret27

New member
השוטרת כאן - סייבר במחשב

היי סקסיים, חברה שלחה לי חלק מציטוט של סייבר במחשב והנה הוא לפניכם חיילת - אני אוהבת אותך מעלי רוצה להרגיש אותך נצמד אלי קצין - אני מעלייך אהובתי, אני כל כך אוהב אותך תביטי בעיני אני רוצה לראותך מאושרת חיילת - ממי שלי אני מאושרת אתה עשית אותי כזו אני אוהבת אותך כל כך קצין - אני רוצה לפסק את רגלייך ולהביט בעינייך לכוון את איברי לחכך אותו קלות בך ואז לחדור אלייך במלוא העוצמה ולראות כיצד את עוצמת את עינייך נעצמות בעונג. חיילת - מורפי אויי בייבי שלי קצין - אני חושש להכאיב לך יקירתי אני לא רוצה להכאיב לך חיילת - אתה לא אני רוצה לחוש אותך בתוכי קצין - אני רוצה לחדור אלייך ולהרחיב אותך לפי מידתי לדעת שאת רק שלי שלי חיילת - אני רוצה שתחבק אותי חזק ולא תרפה ואז אכרוך את רגליי על גבך כדי להעצים את ההרגשה הנפלאה קצין - אני אטפל בך יקירתי אני אתן לך לחוות אורגזמה חזקה שלא ידעת מעולם חיילת - יקירי המון זמן מאז שהגעתי לאורגזמה אני רוצה כל כך להינות אתה חייב לתת לי להינות קצין - אני אתן לך מתוקה את תגמרי איתי כפי שמעולם לא גמרת את לא תפסיקי לגמור פעם אחרי פעם. אני רוצה לראותך מאושרת, אני רוצה לראותך גומרת ממי שלי חיילת - ממי שלי אני מחכה לרגע שניפגש על אמת קצין - אני שובר את הראש מה לעשות ברגע שנתראה כדי לשבור את הקרח ביננו אני חושב שאני פשוט אכנס לביתך אחבק אותך אנשק אותך ארוכות על פיך ואז ארים אותך על שתי ידי ואקח אותך לחדר השינה אויי בייבי שלי..................... וכך זה נמשךךךךךך ממני השוטרת.

למעלה