השוטרת כאן - סקס בליל הסדר

shoteret

New member
השוטרת כאן - סקס בליל הסדר

היי סקסיים, אז הנה לפניכם סיפורה של בחורה שהגיעה לפיסגה בשעת הסעודה. כל המשפחה התכנסה לחגיגה גבר ואישה אחד על יד השנייה כך התיישבו הם לארוחה. על ידי ישב נאה, גבר גבה קומה עם חולצה לבנה. הסתכלתי בו ותיכף ידעתי אותו אני רוצה. מנה ראשונה סלטים שונים סתם מנשנשים וכולם טועמים. ואני התחלתי בשלי מתחת לשולחן, הושטתי יד ובברכיו נגעתי הרגשתי אותו נע במבוכה אך לא הרפתי, המשכתי. המנה הראשונה, דגים חריפים מתובלים. טעמתי לא אהבתי, אך את זיקפתו בידי הרגשתי. המנה השניה הגיעה במהרה קניידלך עם מרק הריח נפלא הקנידדלך היו טעימים נורא תוך כדי מישוש הזיקפה. במנה השלישית עוף עם תפוחי אדמה לפתע נפלה לי הסכין לריצפה ידעתי, שכאורחת נאמנה עלי להרימה כי לא יפה להשאירה ככה שמוטה. ירדתי על בירכיי והתחלתי לחפש עד שניתקלתי בשכן שעל ידי למרות שידעתי שהסכין אינה אצלו כיוונתי את ראשי לעברו. והכנסתי לפי את הקציצה הנאה ולא הרפיתי עד שנסתיימה המלאכה. כשסיימתי את המנה הטעימה והתיישבתי שוב בכסאי שאלה המארחת אם ארצה גם מנה אחרונה אני גמרתי עניתי לה מיד וגם השכן שעל יד. וכך נסתיימה לה ארוחה נפלאה ומתחת חיכתה לי המנה האחרונה. ממני

עמית 28

New member
מי קיבל את האפיקומן

מין עם אהבה הם הצורה הנעלה ביותר של אקסטאזה משום שהם הצורה הנעלה ביותר של קבלה ונתינה גם יחד. בליל הסדר מי נתן ומי קיבל?

למעלה