השוטרת כאן - פנטזיה,אכזבה-הצלחה

shoteret

New member
השוטרת כאן - פנטזיה,אכזבה-הצלחה

היי סקסיים, היום שוחחתי עם חברה שאת הפנטזיה שלה היא מימשה פגשה אחד מהצאט שאיתו הירבתה לצ`וטט לו היה קול גברי מגרה ולה יש קול סקסי מתנגן. הפגישה לא הכי הצליחה הוא אמר לה שהוא דומה לג`ון טראוולטה ובמציאות לא ממש היה דמיון לג`ון והיא אמרה שדומה לפמלה אנדרסון טוב לא בחלק העליון אולי רק בצבע השפתון. הפגישה ארכה כמחצית השעה ולא ממש זרמה. הוא ניסה לנשקה אך אותו היא דחתה, ניסה לחבקה אך היא השתמטה. דיברו, התבוננו, בחנו אך הכל לא עבד הפגישה נכשלה לא הצליחה, הפנטזיה נכשלה. יותר היא לא נפגשת יותר היא לא רוצה, לא מוכנה. לא רוצה לבזבז עוד פנטזיה די עם ההגשמה!!!!! מה עם קצת דמיון גם אם הוא לא דומה לג`ק ניקולסון. מה עם קצת תאווה מה עם קצת תשוקה האי ידיעה החסוי על הנגלה, פנטזיה שלא מומשה לפעמים יותר מרטיטה. אולי כדאי להשאיר דברים בגדר סתומים, לא ידועים לא נפגשים, לא רואים יותר תאבים יותר משתוקקים ואולי ברבות הימים מממשים ואז שתי אפשרויות אכזבה גדולה או מימוש פנטזיה מדהימה. ממני

עמית 28

New member
אכזבה גדולה?

השוטרת הבחינה בין שתי אופציות לפגישה ברבות הימים מימוש הפנטזיה או אכזבה גדולה. ואני מוסיף שדברים רבים נחשבים בעולמנו כאכזבה, אך מילה כזאת אינה קיימת בלקסיקון של המאמינים. כי מה שלאחרים הם אכזבות למאמינים הם רמזים על דרכם. ומכיוון שהפנטזיות הם החלומות שלנו אני יאמר לכם שימו אמונתכם בחלומותכים כי בהם חבוי שער הנצח. נ.ב כן זה מי שאת חושבת שזה

פיקולו

New member
אז ככה...

פנטזיה ע טום קרוז שיקפץ לך מאיזה צ`אט מסעיר, או הודעה מרטיטה בפורום - חומד, FORGET THAT. אבל, נכון אמרת בעניין, שצריך לזרום, לתת לתשוקות והתאוות לפרוץ מגופינו. ומספיק עם עם הסנוביזם הזה של ``אני?? מה פתאום?? עד החתונה...בלה בלה בלה``... הרי סקס הוא מקור קיומינו - ושקרן מי שאומר שאני טועה. אוהב אותכם ואתכן, כמובן...

למעלה