השוטרת כאן פנטזיה שכזאת

shoteret27

New member
השוטרת כאן פנטזיה שכזאת

היי סקסיים, היום אני רוצה לדבר על פנטזיה לכולנו הרי יש פנטזיות פנטזיה זה הנשק המיני הסודי שלנו אף אחד לא יכול לקחת את זה מאיתנו. פנטזיה מינית יכולה להתגשם בכל עת שנרצה פשוט לשכב בשקט ולעצום את העיניים לשכוח מהחיים הטורדניים ולהיכנס לעולם הדמיונות שבו הכל יכול לקרות פנטזיה שבו אתה מחליט הכל שאתה ממש בה הכל כל העולם פרוש לרגליך אתה המלך את המלכה. פנטזיה יכולה לעורר חשקים שמזמן נעלמו ואינם עוד להגביר את עוצמת האורגזמה עם פרטנר שחוק למשל. או אולי לדמיין שאנו עם שחקן הוליוודי שרוצה רק אותנו פנטזיה יכולה לקחת אותנו לעולמות רחוקים למקמות קסומים שאף פעם לא ביקרנו בהם למשל חווית סקס באי מלא אמזונות שרוצות רק אותך הגבר מתנפלות עליך כאחוזות אמוק ומענגות את כל כולך מכניסות אותך לבריכת מים חמה מסבנות אותך ומעסות גופך מעל ותמתח לפני המים, ולא רק בידיהן. ואולי פנטזיה של עקרת בית משועממת שכל חלומה זה להיות עם שני גברים יחד במיטה כששניהם חוקרים כל פינה בגופה החטוב והיא נאנקת ומתפתלת בעוצמה רבה ואולי פנטזיה של גבר מזדקן שכל מה שהוא רוצה זה לחוות את הפעם האחרונה שלו עם אישה לחדור אליה במלוא העוצמה ולתת לה לגמור פעם אחרי פעם בלי הפסקה כולם בפנטזיות יפים ויפהפיות כולם חטובים ובנויים לתלפיות הנשים חטובות סקסיות להפליא בעלות חזה שופע והגברים שרירניים חלקים ובעלי און שאינו יודע שובע. בקיצור כולנו חולמים ומפנטזים, כל אחד והפנטזיה שלו כל אחד וחלומו. שימרו על הפנטזיות שלכם אל תוותרו עליהם ואם יש כאלה שאפילו היו אמיצים ומימשו את הפנטזיה שלהם הייתי רוצה לשמוע על זה ממני

לשוטרת הסקסית שלי.......

אחחח הפנטזיות הפנטזיות הן כמו אוויר לנשימה... מה היינו עושים בלעדיים.. בפנטזיות אנחנו משיגים ומקבלים כל העולה על הדמיון... אבל הסיפוק האמיתי... זה להגשים את הפנטזיה..ואז בהגשמת הפנטזיה אנחנו מגיעים לשיאים חדשים... מתוקה שלי שיהיה לך סופ``ש לוהטטטט אוהבת אותך .. חוקרת פרטית

הפנטזיה...של אשתי..

...כמה שאת צודקת שוטרת..הפנטזיה..מעוררת..ותורמת לסקס טוב בין בני הזוג..גם לי יש פנטזיה..אבל עכשיו אגלה לכם את הפנטזיה של אשתי.. היא רואה את עצמה על גב סוס דוהר..ערומה כמובן...ומאחוריה גבר דמיוני ...עם זין עננק..וכך.כאשר אני דופק אותה ..ומנענע אותה..היא מפנטזת על הדהירה..ומגיעה לאורגזמה. על פנטזיות שלי....בקרוב... רמי מורג

למעלה