השוטרת כאן - פנטזיה

shoteret27

New member
השוטרת כאן - פנטזיה

היי סקסיים, מה שלומכם? התגעגעתי אליכם ביקשתי מכם לספר לי על פנטזיות ובינתיים לא כתבתם דבר אז אולי אני אתן לכם דוגמא אישית תקראו תהנו וגם אתם תכתבו אז זה הולך ככה הפנטזיה שלי היא לשכב עם מישהו שלא ראיתי מימי חיי פשוט מאוד שיום אחד הוא יהיה על סף דלתי יכנס לביתי ואנו נעשה סקס מטרף חושים רוצה אותו גבוה מאוד, שחרחר עם גוף רחב כתפיים, תקיף בתנועותיו אך עם זאת עדין נפש ורך כלפיי. רוצה שהוא יעניק לי את הסקס הטוב ביותר מימי חיי את ההרגשה הנהדרת שהגעתי לשיא ושממנו אין יותר פסגות אין יותר למה לצפות. רוצה שהוא ישאני למיטה בזרועותיו החזקות וילחש באוזני מילות אהבה רכות ושיהיה רק שלי ובשבילי וכל העולם יעמוד מלכת ויעצור כל עוד אנחנו יחד האם זו פנטזיה קשה מדי לביצוע? האם ניתן להגשים פנטזיה כזו? ימים יגידו ממני השוטרת.

לשוטרתתתתת המתוקה שלי....

איפההההה את?? התגעגעתיייייייייי יאללה מה זאת אומרת לא רשמתי פנטזיהה תסתכלי טוב טוב על סקס בשחקיםםםם.. הסיפור שכתבתי זה ממני נשמה מוקדש לך ממושששש אני פההההה שיהיה לך אחלה ערב פצצות שבעולם אוהבתתתתתתת חוקרת נ.ב: ממוש אני צריכה את הכתובת של האי מייל שלך אני רוצה לשלוח לך משהו

shoteret27

New member
כאן השוטרת - חוקרתתת שלי

היי סקסית שלי, קודם תעני לי על שאלה אבל מהר תגידי לי מי אוהבת אותך? תגידי לי מי חולה עלייך? ותעני לי מהר כי אני מחכה לתשובה דרך אגב אני הולכת לממש השבוע את הפנטזיה אבל ששששששששש אל תגלי ממי שלי משוטרת

למעלה